Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Stiri locale



Ultimele Stiri « Pag. ant. 1 2 3 4 5 ... 30 31 Pag. urm. »

Inapoi in timp. Istoria unei retete care nu se demodeaza. Cum sa o pregatesti ca la restaurant

publicat 2018-04-18 10:45:16 (Realitatea-TV)
Inapoi in timp. Istoria unei retete care nu se demodeaza. Cum sa o pregatesti ca la restaurant Rata cu sos de portocale este una dintre cele mai populare retete frantuzesti, o combinatie uimitoare de arome, ale carei origini vin de fapt din Orientul Mijlociu. Italienii pretind insa ca reteta a plecat de la ei, undeva prin secolul 16, si astfel a ajuns la francezi. In Marea Britanie, preparatul a luat cu asalt meniurile restaurantelor in anii 60, iar in 1975, o comedie italiana a fost numita dupa el: L'anatra all'arancia.Si totusi, de ce toata lumea crede ca reteta apartine francezilor?... ...continuare.

DESERTUL ZILEI: Prajitura Delicia cu capsuni

publicat 2018-04-18 10:30:15 (Romania-TV)
DESERTUL ZILEI: Prajitura Delicia cu capsuni Se prepara blatul din biscuitii dati la robot amestecati cu untul topit si mierea de albine. Se asaza in forma cu inel detasabil, se preseaza cu o lingura, se asaza biscuitii pe marginea formei si se da la rece. Se mixeaza frisca pana se intareste apoi incorporeaza si siropul turnat in fir subtire, se aduga si gelatina hidratata in 100 ml apa rece si apoi topita la bain marin. Se toarna totul peste blatul rece din biscuiti,se presara deasupra bucatile de capsuni si se da la rece inca 2 ore.... ...continuare.

Piept de rata cu sos de portocale si piure de sfecla rosie

publicat 2018-04-17 22:30:02 (Antena-1)
Piept de rata cu sos de portocale si piure de sfecla rosie Daca adori carnea de rata, incearca aceasta reteta Piept de rata cu sos de portocale si piure de sfecla rosie, plina de savoare si culoare! ...continuare.

Reteta de savarine cu frisca si gem de zmeura

publicat 2018-04-17 21:30:01 (Antena-1)
Reteta de savarine cu frisca si gem de zmeura Atunci cand sunt preparate in casa savarinele sunt mult mai gustoase si mai sanatoase! ...continuare.

Inghetata de capsuni – gata in 60 de secunde

publicat 2018-04-16 15:15:11 (Libertatea)
Inghetata de capsuni – gata in 60 de secunde Asta e de departe cea mai rapida reteta de inghetata de casa. 3 ingrediente, 60 de secunde si ai inghetata proaspata si cremoasa pe loc! INGREDIENTE  500 g capsuni congelate 250 g iaurt 1 lingura miere Citeste mai departe pe www.retetepractice.ro Post-ul Inghetata de capsuni – gata in 60 de secunde apare prima data in Libertatea.ro. ...continuare.

DESERTUL ZILEI: Prajitura cu ciocolata neagra

publicat 2018-04-16 12:45:13 (Romania-TV)
DESERTUL ZILEI: Prajitura cu ciocolata neagra De ce ai nevoie ca sa faci desert cu ciocolata neagra 1 lingura de ulei de cocos, plus inca putin pentru uns 1 3/4 cana cu nuci zdrobite 2 cani cu curmale tocate 1/4 cana unt de arahide 2 lingurite esenta de vanilie 1/4 lingurita sare 120 g ciocolata neagra Cum prepari desert cu ciocolata neagra Tapetezi un vas cu ulei si captusesti cu hartie de copt. Intr-un robot de bucatarie, maruntesti si amesteci 1 1/2 cana cu nuci, curmalele, untul de arahide, vanilia si sarea, pana cand amestecul se... ...continuare.

RETETA ZILEI: Salata de pui cu avocado

publicat 2018-04-16 12:45:13 (Romania-TV)
RETETA ZILEI: Salata de pui cu avocado De ce ai nevoie ca sa faci salata de pui cu avocado: 2 cani pui prajit taiat bucatele 1/2 cana telina tocata 1/2 cana maioneza 1/4 cana cepe verzi taiate felii subtiri 1/4 cana patrunjel verde 1/4 cana parmezan ras 2 linguri zeama de lamaie (pastreaza coaja) 2 lingurite coaja de lamaie 2 catei usturoi, tocati 1/4 lingurita piper negru macinat 1/2 cana avocado tocat Incearca si Salata de icre fara gris Cum prepari salata de pui cu avocado: Intr-un castron, amesteci la un loc puiul, telina,... ...continuare.

IDEE DE CINA: Peste in sos alb

publicat 2018-04-16 12:45:13 (Romania-TV)
IDEE DE CINA: Peste in sos alb De ce ai nevoie pentru peste cu sos alb 4 fileuri de peste sare piper 2 linguri unt 50 g faina 1 lingura ulei 4 catei de usturoi 200 ml apa 2 linguri amidon 3 linguri zeama de lamaie capere, optional 70 ml vin alb 100 ml smantana patrunjel Afla cum se prepara pestele in sos alb pe clickpoftabuna.ro.  ...continuare.

Prajitura cu Kis-Mis

publicat 2018-04-14 09:00:14 (Romania-TV)
Prajitura cu Kis-Mis Mod de preparare Prajitura cu Kis-Mis Se macina biscuitii apoi se framanta cu margarina topita. Se intinde totul intr-un strat uniform ,bine predat in forma cu inel detasabil. Se broboneste o ciorchina spalata de strugure apoi se pun boabele la fiert cu cana de zahar si 100 ml apa, cam 10 minute de la primul clocot. Se strecoara boabele de suc si se lasa sa se raceasca bine. Se mixeaza smantana cu zaharul pudra si branza de vaci apoi adaugam gelatina hidratat in 100 ml apa rece si apoi topita... ...continuare.

Ce lunga e lista tarilor in care se mananca sarmale! Poporul care adauga ceva bizar in ele

publicat 2018-04-13 10:15:02 (Antena3)
Ce lunga e lista tarilor in care se mananca sarmale! Poporul care adauga ceva bizar in ele Vrei o mancare romaneasca traditionala? Ei bine, toata lumea din spatiul carpato-danubiano-pontic va recomanda decicioasele sarmale, un fel de mancare autentic. Totusi, Romania nu este singura tara unde se m?... ...continuare.

« Pag. anterioara 1 2 3 4 5 ... 30 31 Pag. urmatoare »

Cumparaturi online - Emag.ro



© Copyright 2000-2018 iStorm. Toate drepturile rezervate.