Rovinieta Online | Asigurare RCA

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Stiri locale


Director WEB

Stirea cautata nu mai exista in baza noastra de date.

Ultimele Stiri « Pag. ant. 1 2 3 4 5 ... 11574 11575 Pag. urm. »

Cum ar trebui sa arate vaginul perfect - marime si forma - in opinia femeilor

publicat 2015-10-09 04:15:03 (Click)
Cum ar trebui sa arate vaginul perfect - marime si forma - in opinia femeilor Cum ar trebui sa arate vaginul perfect - marime si forma - in opinia femeilor ...continuare.

Pastrarea preparatelor semiafumate si afumate

publicat 2015-10-09 03:45:08 (Gazeta-de-agricultura)
Salamurile crude, preparatele semiafumate si afumate nu se pastreaza in frigider deoarece umiditatea de aici modifica aspectul exterior si influenteaza negativ calitatea acestora.             Preparatele semiafumate in care intra toate salamurile si carnatii cu exceptia salamurilor de durata si a carnatilor proaspeti, in functiie de procentul de umiditate se impart in trei categorii: Tipul I - in care intra salamul de vara, salamul Caraiman,... ...continuare.

55.000 hectare de porumb, plante tehnice, pasuni si fanete au fost afectate de canicula in judetul Bihor

publicat 2015-10-09 03:45:08 (Gazeta-de-agricultura)
In judetul Bihor, din cauza fenomenelor climatice din vara acestui an, caracterizate prin canicula si arsita, datele indica circa 55.000 de hectare de porumb, floarea-soarelui, soia, pasuni si fanete afectate. Aceste date se vor centraliza la nivel national astfel incat sa se poata creiona o situatie cat mai reala a pierderilor datorate acestor fenomene urmand ca Ministerul Agriculturii impreuna cu alte institutii guvernamentale sa vina in sprijinul celor care au avut de suferit pierderi de... ...continuare.

Producatorii solicita extinderea cotei obligatorii la raft pentru carnea, legumele si fructele romanesti

publicat 2015-10-09 03:45:08 (Gazeta-de-agricultura)
Organizatiile membre PRO AGRO, asociatiile crescatorilor de vaci din Romania, Asociatia Fermierilor Utilizatori de Automate pentru Desfacerea Laptelui Crud din Romania si Centrul de Comunicare al Fermierilor din Romania apreciaza pozitiv initiativa legislativa a Domnului Senator Ovidiu Liviu DONTU de a reglementa procentual comercializarea produselor agroalimentare autohtone prin intermediul unitatilor de comercializare tip cash and carry prezente in Romania considerand o cota obligatorie la... ...continuare.

50.000 ha protejate de Unitatea de Combatere a Caderilor de Grindina - UCCG Moldova 2 Vrancea

publicat 2015-10-09 03:45:08 (Gazeta-de-agricultura)
Vineri, 2 octombrie 2015, la Focsani, judetul Vrancea, in prezenta Ministrului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale dl. Daniel CONSTANTIN, a secretarului de stat Ioan UTIU si a altor oficialitati de la nivel central si local a fost inaugurata cea de-a treia Unitate de Combatere a Caderilor de Grindina UCCG Moldova 2 Vrancea componenta a Sistemului National Antigrindina si de Crestere a Precipitatiilor, aflat in responsabilitatea Autoritatii pentru Administrarea Sistemului National Antigrindina... ...continuare.

Noi oportunitati de cooperare intre crescatorii de bovine si ovine din Romania si Franta la Sommet de l'Elevage 2015

publicat 2015-10-09 03:45:08 (Gazeta-de-agricultura)
In perioada 7-9 octombrie 2015, o delegatie MADR condusa de secretarul de stat, Daniel Botanoiu, participa la cea de-a 24-a editie a Targului International de Zootehnie Sommet de l'Elevage care se desfasoara in localitatea Clermont Ferrand, Franta. Principalele teme de discutie au vizat: posibilitatea crearii in Romania a unor ferme-vitrina de prezentare a varfului geneticii franceze pe segmentul bovine si ovine, posibilitatea ca operatorii de insamantari artificiale din Romania sa fie... ...continuare.

Ustensile necesare sezonului rece de la Gradinarul Gospodar, totul de la o freza de zapada profesionala pana la o drujba de taiat lemne

publicat 2015-10-09 03:45:08 (Gazeta-de-agricultura)
Sezonul rece bate la usa, asa ca orice gospodar trebuie sa fie pregatit din timp. Magazinul Gradinarul Gospodar ofera o serie de produse perfecte pentru orice activitate gospodareasca, pornind de la curatatul zapezii intr-un mod profesional, folosind o freza de zapada, pana la taiatul lemnelor, cu ajutorul unei drujbe Villager.           Curatul zapezii intr-un mod profesional folosind o freza de zapada Villager Cu toate ca zapada se poate curata si cu... ...continuare.

Irlanda de Nord se califica la primul Campionat European din istorie

publicat 2015-10-09 01:45:23 (OnlineSport)
Selectionata Irlandei de Nord a inceput actualele preliminarii cu sansa a patra intr-o Grupa F in care Grecia, participanta la Cupa Mondiala din 2014, si Romania erau principale favorite. ...continuare.

Dosarul care l-ar putea trimite pe Basescu la inchisoare

publicat 2015-10-09 01:45:02 (Antena3)
Traian Basescu a fost scos basma curata intr-un dosar in care se demonstra cu documente solide ca, in calitate de primar, a cheltuit, fara explicatie, zeci de milioane de euro. La  Sinteza Zilei a fost dezv... ...continuare.

Mihai Macovei, capitanul nationalei de rugby, a fost SUSPENDAT doua saptamani

publicat 2015-10-09 01:30:12 (Mediafax)
Mihai Macovei, capitanul nationalei de rugby, a fost SUSPENDAT doua saptamani Federatia Romana de Rugby a anuntat, joi, pe site-ul oficial, ca Mihai Macovei, capitanul "Stejarilor", a fost suspendat pe o perioada de doua saptamani pentru un placaj periculos aplicat in meciul cu Canada, de la Cupa Mondiala. ...continuare.

« Pag. anterioara 1 2 3 4 5 ... 11574 11575 Pag. urmatoare »


© Copyright 2000-2015 iStorm. Toate drepturile rezervate.