Rovinieta Online | Asigurare RCA

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Stiri locale


Director WEB

Stirea cautata nu mai exista in baza noastra de date.

Ultimele Stiri « Pag. ant. 1 2 3 4 5 ... 11855 11856 Pag. urm. »

Brusalis, Hyundai: Clientii decid mult mai repede sa cumpere o masina, exista optimism in piata

publicat 2015-12-01 00:15:15 (Ziarul-Financiar)
Brusalis, Hyundai: Clientii decid mult mai repede sa cumpere o masina, exista optimism in piata Seful Hyundai estimeaza un avans de 10% al vanzarilor de masini noi anul viitor, crestere sustinuta in primul rand de dezvoltarea economica. "Avem din nou trafic mare de showroom, oameni care intra sa se intereseze de ma­sini. Si in plus timpul de la prima intrare in showroom si achi­zi­tie a scazut foarte mult, iar clientul cum­para mult mai repede. In criza aveam clienti care nici dupa opt luni nu luau o decizie. Acum nu se mai intam­pla asa ceva. Iar stabilitatea, de la lucru­rile... ...continuare.

Ce spun consultantii fiscali din Big 4 despre legea privind "darea in plata" a imobilelor: "Poate avea consecinte fiscale importante pentru banci, care vor inregistra pierderi din creante, si poate genera efecte negative pentru buget"

publicat 2015-12-01 00:15:15 (Ziarul-Financiar)
Ce spun consultantii fiscali din Big 4 despre legea privind darea in plata a imobilelor: Poate avea consecinte fiscale importante pentru banci, care vor inregistra pierderi din creante, si poate genera efecte negative pentru buget Legea privind "darea in plata" a imobilelor poate avea consecinte fiscale importante pentru banci si poate determina si efecte negative asupra bugetului, deoarece vor scadea incasarile din impozitul pe profit de la institutiile de credit, sustin consultantii fiscali de la firmele din Big 4.Legea privind "darea in pla­ta" a imo­bilelor, care ar pu­tea sa se aplice si pentru de­bitorii ale caror imobile ipo­te­cate se afla in executare si­lita, poate avea con­secinte fiscale... ...continuare.

Fata cruda a dezvoltarii economice de dupa 2007. De ce Unirea intarzie in economie: Bucurestiul ia totul

publicat 2015-12-01 00:15:15 (Ziarul-Financiar)
Fata cruda a dezvoltarii economice de dupa 2007. De ce Unirea intarzie in economie: Bucurestiul ia totul Romania sarbatoreste ziua natio­nala de 1 Decembrie 2015 divizata din punct de vedere economic intre Bucu­resti si restul tarii intr-o mai mare masura decat in 2006, anul di­nain­tea aderarii la Uniunea Europeana.Practic, diferenta de dezvoltare econo­mica, masurata in nivelul sala­riului mediu net si numarul de salariati, s-a adancit intre decembrie 2006 si decembrie 2014 intre centru si periferie.Comparand zece judete din pro­vin­ciile istorice ale Romaniei - Transil­vania,... ...continuare.

Producatorii de lactate mizeaza pe finalul anului pentru a-si majora businessurile dupa cresteri oscilante in primul semestru

publicat 2015-12-01 00:15:15 (Ziarul-Financiar)
Producatorii de lactate mizeaza pe finalul anului pentru a-si majora businessurile dupa cresteri oscilante in primul semestru Industria lactatelor, estimata la circa 900 mil. euro anual, fierbe pe final de an in conditiile in care multi jucatori mizeaza pe semestrul al doilea pentru a-si creste afacerile, avans care n-a venit in primul semestru, arata o analiza a ZF.Scaderea TVA incepand cu 1 iunie a fost gura de oxigen adusa in­dus­triei lactatelor, majoritatea celor mai mari jucatori estimand ca im­pac­tul masurii asupra con­sumului si afacerilor companiilor va fi vazut abia pe final de an.Stephane Batoux,... ...continuare.

Intra Romania intr-un nou ciclu economic de crestere? Prognoza vede un avans al economiei de peste 4% in urmatorii 4 ani, impulsionat de consum si de investitii

publicat 2015-12-01 00:15:15 (Ziarul-Financiar)
Intra Romania intr-un nou ciclu economic de crestere? Prognoza vede un avans al economiei de peste 4% in urmatorii 4 ani, impulsionat de consum si de investitii PIB-ul Romaniei ar urma sa avanseze cu 3,6% in acest an si cu peste 4% in urmatorii patru ani, sustin ultimele prognoze ale Comisiei Nationale de Prognoza (CNP). Intram intr-un nou ciclu de crestere economica sustinuta? "Suntem deja intr-o faza de ascensiune, vom avea pro­babil o crestere econo­mica de 3,7% in acest an, de aproximativ 4% anul viitor si de 3,6% in 2017 - acestea sunt prognozele noastre. Nu cred insa ca putem avea o crestere economica de peste 4% pentru multi ani la rand,... ...continuare.

« Pag. anterioara 1 2 3 4 5 ... 11855 11856 Pag. urmatoare »


© Copyright 2000-2015 iStorm. Toate drepturile rezervate.