Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Stiri locale


Director WEB

Stirea cautata nu mai exista in baza noastra de date.

Ultimele Stiri « Pag. ant. 1 2 3 4 5 ... 11702 11703 Pag. urm. »

Firmele din Romania folosesc o noua aplicatie Web pentru a-si creste afacerile

publicat Acum 3 minute (e-Firme.ro)
e-Firme.ro O noua solutie este pe cale sa revolutioneze modul inca care se promoveaza afacerile. Vizibilitatea firmelor inscrise creste, vanzarile sporesc, afacerile se dezvolta - simplu si automat. Inscrieti-va acum gratuit si profitati de puterea Internetului pentru a va creste afacerile! (P) ...continuare.

RISE PROJECT. Familia Bastea, partenerii de afaceri imobiliare ai Presedintelui Klaus Iohannis. LEGATURI DUBIOASE intre POLITICA si AFACERI

publicat 2015-09-05 06:30:04 (Evenimentul-Zilei)
RISE PROJECT. Familia Bastea, partenerii de afaceri imobiliare ai Presedintelui Klaus Iohannis. LEGATURI DUBIOASE intre POLITICA si AFACERI RISE Project a incercat sa afle cine sunt membrii familiei Bastea - cei alaturi de care Klaus si Carmen Iohannis au traversat ultimii optsprezece ani, luptand, cot la cot, pentru doua case din centrul Sibiului. Folosind adeverinte de stare civila false si un certificat de mostenitor incheiat prin frauda - acte care le atestau un drept inexistent de succesiune - Bastea si Iohannis au reusit sa scoata cele doua cladiri din proprietatea statului si sa le treaca pe numele lor. ...continuare.

Lumea ramane FARA APA

publicat 2015-09-05 05:45:06 (Evenimentul-Zilei)

VIDEO Federer, emotionat pina la lacrimi: "Am plins ca un nebun, nu ma puteam opri!"

publicat 2015-09-05 03:45:16 (Gazeta-Sporturilor)
Roger Federer participa în aceasta perioada la US Open si a profitat de ocazie pentru a merge cu familia sa vada un spectacol de pe Broadway. Tenismanul de 34 de ani si-a luat familia - mama, sotia, Mirka, fiicele gemene Charlene Riva si Myla Rose, 6 ani - si a urmarit "Finding Neverland" la teatrul Lunt-Fontanne, la cîtiva metri de Times Square. Elvetianul a fost extrem de impresionat de spectacol: "Am plîns ca un nebun, nu ma puteam opri. ... ...continuare.

Identificarea si prevenirea Pestei Porcine Africane

publicat 2015-09-05 03:15:16 (Gazeta-de-agricultura)
Dintre bolile, transmisibile, cu un inalt grad de periculozitate pentru efectivele de porcine domestice si salbatice, cele mai grave sunt Pesta Porcina Clasica (P. P. C.) si Pesta Porcina Africana, boli care genereaza pierderi economice importante datorita mortalitatii ridicate, a costurilor mari de eradicare a bolii, a restrictiilor privind miscarea animalelor si a produselor de origine animala, sistarea comertului cu porcine vii si a produselor provenite de la acestea.   Evenimentele... ...continuare.

Scutirea de T.V.A. pentru investitiile in irigatii ar duce in 3 ani la dublarea suprafetei irigate din Romania

publicat 2015-09-05 03:15:16 (Gazeta-de-agricultura)
Principala cauza a blocarii celor 77 de proiecte pe Masura 125 care deservesc 155.000 ha, aflate in faze terminale, este rambursarea greoaie a TVA-ului si lipsa fondurilor necesare achitarii TVA-ului de catre organizatiile utilizatorilor de apa pentru irigatii, organizatii non-profit de utilitate publica. Introducerea unei derogari pentru O.U.A.I.-urile care realizeaza investitii in infrastructura de irigatii ar da un imbold pozitiv deblocarii proiectelor aflate in curs de implementare pe... ...continuare.

Targul AGRALIM - cel mai amplu spectacol de tehnica agricola si demonstratii pentru fermierii din Regiunea de Nord-Est

publicat 2015-09-05 03:15:16 (Gazeta-de-agricultura)
In perioada 3-6 septembrie 2015 ABplus Events organizeaza la Ferma Ezareni Targul pentru Fermieri AGRALIM, intr-un amplu parteneriat cu Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara "Ion Ionescu de la Brad" din Iasi. AGRALIM infatiseaza un oras agricol cu amenajari pe o platforma expozitionala de 100.000 de mp, creat pentru a gazdui cele 150 de companii prezente: zeci de hale mobile expozitionale, 6 zone de demonstratii live ale utilajelor agricole, 5.000 de mp de loturi... ...continuare.

Cresterea Potarnichilor

publicat 2015-09-05 03:15:16 (Gazeta-de-agricultura)
Potarnichile se reproduc pe perechi (distincte) si au doua directii de utilizare: pentru vanat si respectiv pentru consum. Avem potarnichea cenusie (perdix perdix) si potarnichea rosie (alectoris rufa). In tara noastra, cresterea potarnichilor are o extindere in medie limitata, spre deosebire de Franta, unde aceasta indeletnicire se bucura de un mare interes din partea crescatorilor. In ce priveste cresterea puilor de potarniche, in perioada de demaraj, puii de potarniche se cresc pe... ...continuare.

« Pag. anterioara 1 2 3 4 5 ... 11702 11703 Pag. urmatoare »


© Copyright 2000-2015 iStorm. Toate drepturile rezervate.