Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Stiri locale


Director WEB

Stirea cautata nu mai exista in baza noastra de date.

Ultimele Stiri « Pag. ant. 1 2 3 4 5 ... 12318 12319 Pag. urm. »

Incendiul financiar din Grecia transforma leul greu in moneda viitorului pentru Romania

publicat 2015-07-01 00:15:22 (Ziarul-Financiar)
Incendiul financiar din Grecia transforma leul greu in moneda viitorului pentru Romania aô¶ Roma¬≠nia a traversat o perioada cu mai putina volatilitate in cei zece ani care s-au scurs de la trecerea la leul greu comparativ cu primii 15 ani de capitalism. aô¶ Leul s-a depreciat fata de euro cu 25% in ultimul deceniu, iar inflatia a crescut cu 60%. aô¶ Spre comparatie, preturile crescusera cu 272.000% intre 1990 si 2005. aô¶ Totodata, Produsul Intern Brut s-a dublat in ultimii zece ani, iar salariile s-au triplat. Adoptarea euro devine pentru Romania un proiect putin probabil... ...continuare.

Salariul minim a avut cea mai accelerata crestere din UE in ultimul deceniu, dar tot nu a ajuns la jumatate din nivelul salariului mediu

publicat 2015-07-01 00:15:22 (Ziarul-Financiar)
Salariul minim a avut cea mai accelerata crestere din UE in ultimul deceniu, dar tot nu a ajuns la jumatate din nivelul salariului mediu Salariul minim a crescut, in euro, de mai bine de trei ori in ultimii 15 ani, beneficiind de cea mai accelerata cres­tere din randul statelor euro­pene in perioada mentionata, insa in continuare este la nivelul de 40% din valoarea salariului mediu la nivel national.In Germania, tara care a introdus salariul minim de anul acesta, salariul minim este de circa 68% din salariul mediu la nivel national.Incepand de astazi, peste 1,5 milioane de salariati vor avea salarii mai mari, avand in vedere... ...continuare.

Nottez, Uzina mecanica Dacia: Dorim mai multi furnizori locali. Importam prea mult din Franta

publicat 2015-07-01 00:15:22 (Ziarul-Financiar)
Nottez, Uzina mecanica Dacia: Dorim mai multi furnizori locali. Importam prea mult din Franta Una dintre principalele probleme cu care se confrunta Automobile Dacia, cel mai mare exportator al Romaniei, este faptul ca pentru motoare si cutii de viteze este nevoit sa apeleze la importuri deoarece nu gaseste furnizorii necesari pe plan local.Philippe Nottez, direc­to­rul executiv al Uzi­nei Mecanice si Sa­siuri Dacia, ridica in pre­miera pentru un exe­cutiv din industria auto pro­blema im­porturilor ce afecteaza direct pro­ductivitatea si costurile uzi­nelor auto din... ...continuare.

Franklin Templeton a ratat cel mai important obiectiv de performanta impus de Elliott. Ce urmeaza?

publicat 2015-07-01 00:15:22 (Ziarul-Financiar)
Franklin Templeton a ratat cel mai important obiectiv de performanta impus de Elliott. Ce urmeaza? S-au scurs cele noua luni in care Franklin Templeton trebuia sa atinga obiectivele de performanta impuse de Elliott. Discountul de tranzactionare este departe de tinta impusa in contract. Urmeaza AGA in octombrie in care actionarii vor decide daca merg inainte cu Templeton la carma.Marti, 30 iunie, s-a in­cheiat prima peri­oa­da de raportare de noua luni in care Franklin Tem­pleton, adminis­tratorul activelor de 12,6 miliarde de lei ale Fondului Proprietatea (FP), avea de atins... ...continuare.

Mega Image si Decathlon se asaza in coasta Baneasa Shopping City

publicat 2015-07-01 00:15:22 (Ziarul-Financiar)
Mega Image si Decathlon se asaza in coasta Baneasa Shopping City Lantul de supermarketuri Mega Image si retailerul de echipamente sportive Decathlon construiesc de la zero un proiect, urmand a se aseza vizavi de magazinul Ikea si de centrul comercial Baneasa Shopping City."Vom deschide impreuna cu Decathlon, in zona Baneasa, vizavi de Ikea, un nou concept store. Va fi cel mai mare magazin al nostru de pana acum", a spus la finalul saptamanii trecute Xavier Piesvaux, belgianul de 48 de ani responsabil de transformarea Mega Image in cel mai extins lant de... ...continuare.

Luchi Georgescu face business de 4,8 milioane de lei la mare

publicat 2015-07-01 00:15:22 (Ziarul-Financiar)
Luchi Georgescu face business de 4,8 milioane de lei la mare Compania Venus Holiday 2000, cea care opereaza hotelurile Melodia si Favorit din statiunea Venus, a avut anul trecut o cifra de afaceri de 4,8 milioane de lei (peste un milion de euro), cu 16% peste nivelul inregistrat in anul anterior, arata datele de la mfinante.ro.Cele doua hoteluri, care au o capacitate totala de 328 de camere, au fost achizitionate in 2002 de catre Luchi Georgescu, antreprenoarea din spatele producatorului de vin Vincon si al celui de carne Meda Prod 98. Anul trecut... ...continuare.

Ascend Netsolutions: Explozie a aplicatiilor mobile pe piata locala

publicat 2015-07-01 00:15:22 (Ziarul-Financiar)
Ascend Netsolutions: Explozie a aplicatiilor mobile pe piata locala Businessul cu aplicatii pentru smartphoneuri si tablete a "explodat" si pe piata locala si a ajuns sa genereze 75% din afacerile dezvoltatorului local de software Ascend Net¬≠solutions, printre clienti numarandu-se companii mari precum NN (fosta ING Asigurari si Pensii) si Vodafone."In ultimii trei ani, 75% din venituri au venit din ¬ęmobile¬Ľ, prin urmare suntem in industria ¬ęmobile¬Ľ. Pare o abordare tehnica, dar nu este. Industria ¬ęmobile¬Ľ, in opinia mea, trebuie tratata diferit fata de... ...continuare.

« Pag. anterioara 1 2 3 4 5 ... 12318 12319 Pag. urmatoare »


© Copyright 2000-2015 iStorm. Toate drepturile rezervate.