Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Stiri locale


Director WEB

Stirea cautata nu mai exista in baza noastra de date.

Ultimele Stiri « Pag. ant. 1 2 3 4 5 ... 11932 11933 Pag. urm. »

Firmele din Romania folosesc o noua aplicatie Web pentru a-si creste afacerile

publicat Acum 3 minute (e-Firme.ro)
e-Firme.ro O noua solutie este pe cale sa revolutioneze modul inca care se promoveaza afacerile. Vizibilitatea firmelor inscrise creste, vanzarile sporesc, afacerile se dezvolta - simplu si automat. Inscrieti-va acum gratuit si profitati de puterea Internetului pentru a va creste afacerile! (P) ...continuare.

Cand Romania plange dupa infrastructura, investitiile statului au ajuns la minimul ultimilor 10 ani

publicat 2015-08-28 00:15:27 (Ziarul-Financiar)
Cand Romania plange dupa infrastructura, investitiile statului au ajuns la minimul ultimilor 10 ani Guvernul Ponta majoreaza salariile, dar ignora complet investitiile, cele care pot asigura cresterea economica nu doar pentru prezent, ci si pentru viitor. Guvernul Ponta a anuntat un excedent bugetar record de 1% din PIB (7 miliarde de lei), in primele sapte luni din an, bani din care vor fi majorate si salariile, dar, in aceeasi perioada, a dus investitiile din buget (cheltuielile de capi­tal) la cel mai jos nivel din cel putin ultimii 10 ani - doar 0,7% din PIB.Intr-o vreme in care... ...continuare.

Cum a apus Astra Asigurari si ce lectii pot invata ceilalti asiguratori

publicat 2015-08-28 00:15:27 (Ziarul-Financiar)
Cum a apus Astra Asigurari si ce lectii pot invata ceilalti asiguratori Trei cauze principale au dus la falimentul Astra Asi­gu­rari: managementul defectuos al activitatii companiei, servirea anumitor interese personale sau de grup prin utilizarea activelor, precum si raportarea distorsionata atat a performantei financiare, cat si a indicatorilor de pruden­tia­litate, avand ca efect crearea aparentei de conformitate cu regulile in vigoare, aceastea sunt concluzile la care a ajuns Autoritatea de Supraveghere Financiara (ASF) pe baza analizei raportului... ...continuare.

"Lunea neagra" a trezit investitorii din amorteala, iar bursa se anunta agitata pana la finalul anului. "Banii noi stau deoparte si asteapta o noua scadere"

publicat 2015-08-28 00:15:27 (Ziarul-Financiar)
Lunea neagra a trezit investitorii din amorteala, iar bursa se anunta agitata pana la finalul anului. Banii noi stau deoparte si asteapta o noua scadere Corectiile subite de pe bursa de la inceputul sap­tamanii, in ziua po­reclita imediat "lunea neagra", au readus aten­tia investitorilor catre piata, iar rulajele au urcat la maximul anului. In ulti­mele zile bursa a revenit pe verde si efer­ves­centa s-a temperat, dar brokerii spun ca pot urma noi corectii si noi oportunitati de achizitii ieftine.Bursa si principalele actiuni inca isi mai "ling ranile" dupa socul de luni, cand indicele BET a inchis in scadere cu 6,3% fata de ziua... ...continuare.

Curatarea bilanturilor bancilor incepe sa se vada. Rata creditelor neperformante a scazut la minimul ultimilor cinci ani

publicat 2015-08-28 00:15:27 (Ziarul-Financiar)
Curatarea bilanturilor bancilor incepe sa se vada. Rata creditelor neperformante a scazut la minimul ultimilor cinci ani Rata creditelor neperformante (NPL) a continuat tendinta descendenta si a coborat la jumatatea anului la 12,8% din totalul imprumuturilor, minimul ultimilor cinci ani, dupa ce in 2014 ajunsese la un varf istoric de 23%, pe medie.In a doua jumatate a anului 2014 si in acest an bilantul bancilor a inceput sa arate mai curat, in urma vanzarilor unor portofolii de credite neperformante, dupa ce in anii de criza unu din cinci credite ajunsese sa fie neperformant."Datele BNR indica scaderea ratei... ...continuare.

Webhelp a recrutat peste 400 de persoane in prima jumatate a anului. Pana la finalul lui 2015 ajunge la peste 2.000 de angajati

publicat 2015-08-28 00:15:27 (Ziarul-Financiar)
Webhelp a recrutat peste 400 de persoane in prima jumatate a anului. Pana la finalul lui 2015 ajunge la peste 2.000 de angajati Webhelp Romania, filiala locala a furnizorului francez de servicii de tip call-center, a angajat peste 400 de persoane in primele sase luni ale acestui an, dintre care circa 60% au fost recrutati prin intermediul unei campanii din social media. In prezent, compania are 1.800 de angajati in cele patru centre de pe plan local - doua in Bucuresti si cate unu in Galati si Ploiesti."Webhelp Romania a reusit sa atraga peste 400 de noi colaboratori. Acestia sunt, acum, membri ai departamen­telor:... ...continuare.

Bucurestiul ramane cea mai "atragatoare" destinatie pentru chiriasii cladirilor de birouri pana in 2017

publicat 2015-08-28 00:15:27 (Ziarul-Financiar)
Bucurestiul ramane cea mai atragatoare destinatie pentru chiriasii cladirilor de birouri pana in 2017 Chiria pentru un metru patrat de birouri in Bucuresti este in medie 19 euro pe luna, de 4,5 ori mai mica decat in City la Londra, in inima financiara a orasului de pe Tamisa, si de peste doua ori mai mica decat in Dublin, orasul unde gigantul american Google si-a stabilit "resedinta" din Europa.Capitala este cel mai "ieftin" oras european dupa chiria practicata de proprietarii cladirilor de birouri, situa­tie justificata de ra­ta re­la­tiv mare de neocupare de 12,5%, du­bla prin... ...continuare.

O banca ruseasca vrea sa vanda bonduri de 220 mil. lei pe Bursa

publicat 2015-08-28 00:15:27 (Ziarul-Financiar)
O banca ruseasca vrea sa vanda bonduri de 220 mil. lei pe Bursa Banca Internationala pentru Investitii (BII), o banca multinationala cu sediul la Moscova, ar putea vinde in aceasta toamna pe bursa de la Bucuresti obligatiuni de 221 milioane de lei (50 mil. euro). Obligatiunile vor fi denominate in lei si fondurile stranse vor fi folosite pentru a finanta companiile locale.Emisiunea este pregatita de BT Securities, divizia de brokeraj a grupului Banca Transilvania, si va fi precedata de un roadshow cu fondurile de investitii de la Bucuresti."Daca strangem... ...continuare.

« Pag. anterioara 1 2 3 4 5 ... 11932 11933 Pag. urmatoare »


© Copyright 2000-2015 iStorm. Toate drepturile rezervate.