Rovinieta Online | Asigurare RCA

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Stiri locale


Director WEB

Stirea cautata nu mai exista in baza noastra de date.

Ultimele Stiri « Pag. ant. 1 2 3 4 5 ... 11676 11677 Pag. urm. »

Firmele din Romania folosesc o noua aplicatie Web pentru a-si creste afacerile

publicat Acum 3 minute (e-Firme.ro)
e-Firme.ro O noua solutie este pe cale sa revolutioneze modul inca care se promoveaza afacerile. Vizibilitatea firmelor inscrise creste, vanzarile sporesc, afacerile se dezvolta - simplu si automat. Inscrieti-va acum gratuit si profitati de puterea Internetului pentru a va creste afacerile! (P) ...continuare.

Seful Allview: Piata a incetinit in raport cu 2014, dar vom creste cu peste 10%

publicat 2015-10-14 00:15:14 (Ziarul-Financiar)
Seful Allview: Piata a incetinit in raport cu 2014, dar vom creste cu peste 10% Compania brasoveana Visual Fan (Allview), care dupa sapte ani de zile de la intrarea pe piata de telefoane mobile a ajuns al doilea jucator de pe piata locala de profil dupa gigantul sud-coreean Samsung, estimeaza ca va inregistra in acest an o crestere a veniturilor de peste 10% in raport cu anul 2014."Anul trecut am inregis­trat o dublare a cifrei de afaceri, un avans cu mult superior ni­ve­lu­lui de crestere al pie­tei, datorat lansarilor de produse, cat si parteneriatelor pe care... ...continuare.

Ursus, cel mai mare jucator de pe piata berii, la un pas de a-si schimba actionarul dupa doua decenii

publicat 2015-10-14 00:15:14 (Ziarul-Financiar)
Ursus, cel mai mare jucator de pe piata berii, la un pas de a-si schimba actionarul dupa doua decenii SAB Miller, al doilea cel mai mare jucator de pe piata mondiala a berii, a anuntat ca a ajuns la un acord de principiu cu AB InBev, ceea ce ar insemna o uniune la nivel inalt intre liderii pietei de profil. Pe piata locala acest mariaj inseamna reintrarea AB InBev in Romania in actionariatul Ursus Breweries, liderul pietei de bere. SAB Miller este actionarul Ursus Breweries de aproape doua decenii, perioada in care compania locala a crescut organic si prin achizitii ajungand la un business de... ...continuare.

Cea mai infloritoare industrie. 12.000 de sali de joc, 70.000 de aparate: Romanii lasa un miliard de euro pe an la "pacanele" si pariuri

publicat 2015-10-14 00:15:14 (Ziarul-Financiar)
Cea mai infloritoare industrie. 12.000 de sali de joc, 70.000 de aparate: Romanii lasa un miliard de euro pe an la pacanele si pariuri Piata jocurilor de noroc s-a dezvoltat vertiginos in ultimii ani, ajungand ca la finele anului trecut sa includa circa 12.000 de sali de jocuri si 70.000 de aparate, amatorii de pariuri lasand anual circa un miliard de euro in aceste locatii. Piata jocurilor de noroc a ajuns la 1,2 mld. euro in Romania (5,3 mld. lei) in conditiile in care pe toate strazile salile de jocuri au devenit omniprezente.Pentru infiin­tarea unei firme de jocuri de noroc proprie­tarul trebuie sa aiba minimum 75 de... ...continuare.

Un retailer local din Vrancea cu afaceri de peste 100 mil. lei: "Am fost curtati de o companie multinationala, dar strainii cred ca nu ne cunoastem valoarea"

publicat 2015-10-14 00:15:14 (Ziarul-Financiar)
Un retailer local din Vrancea cu afaceri de peste 100 mil. lei: Am fost curtati de o companie multinationala, dar strainii cred ca nu ne cunoastem valoarea Compania Zanfir, care opereaza mai multe supermarketuri, un bistro si un depozit angro in zona Moldovei, a terminat anul trecut cu o cifra de afaceri de peste 100 mil. lei, ce o pozitioneaza in topul celor mai importanti jucatori cu actionariat romanesc din comertul local cu dominanta alimentara.Pe o piata dominata clar de retele straine precum Kaufland, Carre­four sau Mega Image, antre­prenorii locali continua sa detina pozitii cheie in anu­mite zone ale tarii in contextul in care si-au... ...continuare.

Fondurile mutuale au detronat SIF-urile si Fondul Proprietatea

publicat 2015-10-14 00:15:14 (Ziarul-Financiar)
Fondurile mutuale au detronat SIF-urile si Fondul Proprietatea Averea fondurilor mutuale locale de 19,6 miliarde de lei (4,4 miliarde de euro) a depasit-o pe cea a SIF-urilor si Fondului Proprie­tatea pentru prima oara in doua­zeci de ani, semnalizand ca eco­nomiile plasate activ de romanii de rand au un cuvant tot mai greu de spus pe pietele financiare."Fondurile mutuale sunt in principal creditori ai statutului nu finanteaza economia reala prin plasamente in actiuni si obligatiuni corporative", a spus Mihai Caruntu, analist la BCR.Schimbarea de... ...continuare.

Creditele noi luate de romani au egalat in august imprumuturile firmelor

publicat 2015-10-14 00:15:14 (Ziarul-Financiar)
Creditele noi luate de romani au egalat in august imprumuturile firmelor Clientii persoane fizice au luat in luna august credite noi in lei de la banci de 2,2 mld. lei (echivalentul a 490 mil. euro), cu 700 mil. lei peste nivelul de imprumuturi pe care bancherii le-au vandut in august 2014. Clientii persoane fizice au luat in luna august credite noi in lei de la banci de 2,2 mld. lei (echivalentul a 490 mil. euro), cu 700 mil. lei peste nivelul de imprumuturi pe care bancherii le-au vandut in august 2014.Si pe segmentul corporate companiile au luat finantari noi... ...continuare.

Britanicii de la GSK vand distribuitorul Europharm catre Interbrands

publicat 2015-10-14 00:15:14 (Ziarul-Financiar)
Britanicii de la GSK vand distribuitorul Europharm catre Interbrands Grupul britanic GlaxoSmithKline (GSK), care a anuntat acum doi ani ca inchide fabrica de medicamente de la Brasov, vinde divizia de distributie Europharm Holding catre grupul de distributie din sectorul FMCG Interbrands.Tranzactia poate fi evaluata la sub 50 de milioane de lei, conform unor surse din piata. Astfel, dupa ce va primi avizul Consiliului Concurentei pen­tru a vinde distribuitorul, GSK ramane cu firma im­por­ta­toa­re de medicamente si produse de ingrijire GlaxoSmithKline, cu... ...continuare.

« Pag. anterioara 1 2 3 4 5 ... 11676 11677 Pag. urmatoare »


© Copyright 2000-2015 iStorm. Toate drepturile rezervate.