Rovinieta Online | Asigurare RCA

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Stiri locale
Senatorul PNL Andrei Volosevici, la DNA Ploiesti

publicat 2016-03-24 10:15:02 (Bursa)
Senatorul PNL Andrei Volosevici s-a prezentat, joi dimineata, la DNA Ploiesti, surse judiciare declarand ca acesta a fost citat in calitate de suspect intr-un dosar care are legatura cu finantarea echipei FC Petrolul Ploiesti, informeaza Agerpres. ...continuare.

Cumnatul lui Sebastian Ghita, audiat la DNA Ploiesti, in dosarul clasat de Papici

publicat 2016-03-24 10:00:18 (Realitatea-TV)
Cumnatul lui Sebastian Ghita, audiat la DNA Ploiesti, in dosarul clasat de Papici Cumnatul lui Sebastian Ghita, Cristian Anastasescu, cel care administreaza firma Asesoft, s-a prezentat, joi dimineata, la sediul DNA Ploiesti, surse judiciare declarand ca acesta va fi audiat ca martor in dosarul clasat in 2014 de procurorul Lucian Papici. ...continuare.

Senatorul PNL Andrei Volosevici, audiat la DNA intr-un dosar privind finantarea echipei FC Petrolul Ploiesti

publicat 2016-03-24 09:45:24 (Puterea)
Senatorul PNL Andrei Volosevici a venit, joi dimineata, la sediul DNA Ploiesti, pentru a fi audiat, in calitate de suspect intr-un dosar care are legatura cu finantarea echipei FC Petrolul Ploiesti, transmite Agerpres. ...continuare.

Senatorul PNL, Andrei Volosevici, audiat la DNA Ploiesti

publicat 2016-03-24 09:30:29 (Realitatea-TV)
Senatorul PNL, Andrei Volosevici, audiat la DNA Ploiesti Senatorul PNL Andrei Volosevici s-a prezentat, joi dimineata, la DNA Ploiesti, surse judiciare declarand ca acesta a fost citat in calitate de suspect intr-un dosar care are legatura cu finantarea echipei FC Petrolul Ploiesti. ...continuare.

Republica penala de la Ploiesti. Cum "lucrau" la dosare sefii din Politie si Parchete cu Sebastian Ghita

publicat 2016-03-24 09:30:04 (Gandul)
Republica penala de la Ploiesti. Cum lucrau la dosare sefii din Politie si Parchete cu Sebastian Ghita Procurorul sef adjunct al Parchetului de pe langa Curtea de Apel Ploiesti, Liviu Tudose, a fost retinut, miercuri seara, pe 24 de ore, alaturi de Constantin Ispas, fostul sef al DGA Prahova, Viorel Dosaru, fostul sef al Politiei Prahova, si de procurorul Aurelian Mihaila. In acelasi dosar, procurorii DNA au cerut avizul pentru retinerea si arestarea deputatului Sebastian Ghita. Dosarul vizeaza modul in care sefi din politie, parchete si politica au protejat reteaua de evaziune fiscala din... ...continuare.

Republica penala de la Ploiesti. Procurorul sef adjunct de la Curtea de Apel si fostii sefi ai IPJ si DGA Prahova, retinuti in dosarul in care se cere arestarea lui Sebastian Ghita

publicat 2016-03-24 09:15:05 (Gandul)
Republica penala de la Ploiesti. Procurorul sef adjunct de la Curtea de Apel si fostii sefi ai IPJ si DGA Prahova, retinuti in dosarul in care se cere arestarea lui Sebastian Ghita Procurorul sef adjunct al Parchetului de pe langa Curtea de Apel Ploiesti, Liviu Tudose, a fost retinut, miercuri seara, pe 24 de ore, alaturi de Constantin Ispas, fostul sef al DGA Prahova, Viorel Dosaru, fostul sef al Politiei Prahova, si de procurorul Aurelian Mihaila. In acelasi dosar, procurorii DNA au cerut avizul pentru retinerea si arestarea deputatului Sebastian Ghita. Dosarul vizeaza modul in care sefi din politie, parchete si politica au protejat reteaua de evaziune fiscala din... ...continuare.

Doi procurori, un fost sef al Politiei Prahova si un fost ofiter de Politie au fost retinuti de DNA, intr-un dosar clasat de fostul procuror DNA, Lucian Papici

publicat 2016-03-24 01:45:03 (Evenimentul-Zilei)
Doi procurori, un fost sef al Politiei Prahova si un fost ofiter de Politie au fost retinuti de DNA, intr-un dosar clasat de fostul procuror DNA, Lucian Papici Viorel Dosaru, fostul subsecretar de stat in MAI, Liviu Tudose, fost procuror sef al Parchetului de pe langa Curtea de Apel Ploiesti, Aurelian Mihaila, fost procuror general adjunct al Parchetului de pe langa Curtea de Apel Ploiesti, si fostul sef al DGA Prahova, Constantin Ispas, au fost retinuti, aseara, dupa mai multe ore de audieri, intr-un dosar care ar fi fost clasat de fostul procuror DNA, Lucian Papici, in 2014. ...continuare.

Procurorii cer arestarea lui Sebastian Ghita

publicat 2016-03-24 00:15:03 (Bursa)
Procurorii cer arestarea lui Sebastian Ghita * Liviu Tudose, procurorul adjunct al PCA Ploiesti, adus cu mandat la sediul DNA * Aurelian Mihaila, fost adjunct al Parchetului de pe langa Curtea de Apel Ploiesti, la DNA Ploiesti * Fostul subsecretar de stat in MAI Viorel Dosaru, in fata procurorilor Directia Nationala Anticoruptie (DNA) a transmis ieri Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie cererea si referatul intocmit in cauza, in vederea sesizarii ministrului Justitiei pentru a cere presedintelui Camerei... ...continuare.

Procurorul sef adjunct la Parchetul de pe langa Curtea de Apel Ploiesti si fostii sefi ai IPJ si DGA Prahova, retinuti in dosarul lui Sebastian Ghita

publicat 2016-03-24 00:00:05 (Gandul)
Procurorul sef adjunct la Parchetul de pe langa Curtea de Apel Ploiesti si fostii sefi ai IPJ si DGA Prahova, retinuti in dosarul lui Sebastian Ghita Procurorul sef adjunct al Parchetului de pe langa Curtea de Apel Ploiesti, Liviu Tudose, a fost retinut, miercuri seara, pe 24 de ore, alaturi de Constantin Ispas, fostul sef al DGA Prahova, Viorel Dosaru, fostul sef al Politiei Prahova, si de procurorul Aurelian Mihaila. In acelasi dosar, procurorii DNA au cerut avizul pentru retinerea si arestarea deputatului Sebastian Ghita. Dosarul vizeaza modul in care sefi din politie, parchete si politica au protejat reteaua de evaziune fiscala din... ...continuare.© Copyright 2000-2016 iStorm. Toate drepturile rezervate.