Rovinieta Online | Asigurare RCA

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Stiri locale
Profitul net al Conpet Ploiesti a crescut cu 11%, la 63 milioane lei

publicat 2017-11-16 00:15:02 (Bursa)
Profitul net al Conpet Ploiesti a crescut cu 11%, la 63 milioane lei Societatea de stat Conpet Ploiesti, un monopol al transportului de titei prin conducte, a realizat in primele noua luni un profit net in crestere cu 11,2%, la 63,11 milioane lei, de la 56,74 milioane lei in perioada similara din 2016, in timp ce cifra de afaceri a fost de 282,5 milioane lei, in scadere cu 0,1% fata de noua luni 2016 (282,8 milioane lei). ...continuare.

Guvernul imprumuta 35 milioane de euro de la Banca Mondiala pentru a construi Autostrada Ploiesti-Brasov

publicat 2017-11-15 20:30:07 (Libertatea)
Guvernul imprumuta 35 milioane de euro de la Banca Mondiala pentru a construi Autostrada Ploiesti-Brasov Guvernul imprumuta 35 milioane de euro de la Banca Mondiala pentru a construi Autostrada Ploiesti-Brasov. Guvernul a adoptat, in sedinta de miercuri, un memorandum prin care isi da acordul de principiu pentru contractarea imprumutului de la Banca Mondiala pentru finantarea activitatilor preliminare construirii autostrazii Ploiesti-Brasov. "Valoarea imprumutului este de pana la 35 milioane euro, acordat […] Post-ul Guvernul imprumuta 35 milioane de euro de la Banca Mondiala pentru a... ...continuare.

Guvernul vrea sa imprumute de 35 milioane euro pentru constructia autostrazii Ploiesti-Brasov

publicat 2017-11-15 20:00:02 (Bursa)
Guvernul vrea sa imprumute de 35 milioane euro pentru constructia autostrazii Ploiesti-Brasov Guvernul a adoptat astazi, printr-un memorandum, acordul de principiu pentru contractarea unui imprumut de la Banca Mondiala in vederea sprijinirii activitatilor preliminare realizarii proiectului de constructie a autostrazii Ploiesti-Brasov. Valoarea imprumutului este de pana la 35 milioane euro, acordat prin intermediul Bancii Internationale pentru Reconstructie si Dezvoltare (BERD), institutie membra a Grupului Bancii Mondiale, potrivit unui comunicat al Executivului. ...continuare.

Guvernul va imprumuta 35 milioane de euro de la Banca Mondiala pentru autostrada Ploiesti-Brasov

publicat 2017-11-15 19:30:09 (Ziarul-Financiar)
Guvernul va imprumuta 35 milioane de euro de la Banca Mondiala pentru autostrada Ploiesti-Brasov Guvernul a adoptat, in sedinta de miercuri, un memorandum prin care isi da acordul de principiu pentru contractarea unui imprumut de la Banca Mondiala pentru finantarea activitatilor preliminare construirii autostrazii Ploiesti-Brasov."Valoarea imprumutului este de pana la 35 milioane euro, acordat prin intermediul Bancii Internationale pentru Reconstructie si Dezvoltare, institutie membra a Grupului Bancii Mondiale. Ministerul Finantelor Publice si Ministerul Transporturilor vor intreprinde... ...continuare.

Guvernul va imprumuta 35 milioane de euro de la Banca Mondiala pentru Autostrada Ploiesti-Brasov

publicat 2017-11-15 19:30:05 (Mediafax)
Guvernul va imprumuta 35 milioane de euro de la Banca Mondiala pentru Autostrada Ploiesti-Brasov Guvernul a adoptat, in sedinta de miercuri, un memorandum prin care isi da acordul de principiu pentru contractarea unui imprumut de la Banca Mondiala pentru finantarea activitatilor preliminare construirii autostrazii Ploiesti-Brasov. ...continuare.

Guvernul a facut rost de bani pentru autostrada Ploiesti-Brasov: Banca Mondiala va imprumuta guvernul Romaniei cu 35 de milioane de euro

publicat 2017-11-15 19:00:21 (Ziarul-Financiar)
Guvernul a facut rost de bani pentru autostrada Ploiesti-Brasov: Banca Mondiala va imprumuta guvernul Romaniei cu 35 de milioane de euro Guvernul a adoptat, in sedinta de miercuri, un memorandum prin care isi da acordul de principiu pentru contractarea unui imprumut de la Banca Mondiala pentru finantarea activitatilor preliminare construirii autostrazii Ploiesti-Brasov."Valoarea imprumutului este de pana la 35 milioane euro, acordat prin intermediul Bancii Internationale pentru Reconstructie si Dezvoltare, institutie membra a Grupului Bancii Mondiale. Ministerul Finantelor Publice si Ministerul Transporturilor vor intreprinde... ...continuare.

Imprumut de la Banca Mondiala pentru lucrarile de constructie a autostrazii Ploiesti-Brasov

publicat 2017-11-15 18:30:09 (Romania-TV)
Imprumut de la Banca Mondiala pentru lucrarile de constructie a autostrazii Ploiesti-Brasov Guvernul a adoptat miercuri, printr-un memorandum, acordul de principiu pentru contractarea unui imprumut de la Banca Mondiala in vederea sprijinirii activitatilor preliminare realizarii proiectului de constructie a autostrazii Ploiesti-Brasov. Valoarea imprumutului este de pana la 35 milioane EUR, acordat prin intermediul Bancii Internationale pentru Reconstructie si Dezvoltare, institutie membra a Grupului Bancii Mondiale. ...continuare.

Stroe: Unitatea de implementare a autostrazii Ploiesti-Brasov, operationalizata pana in ianuarie 2018

publicat 2017-11-15 15:45:07 (Mediafax)
Stroe: Unitatea de implementare a autostrazii Ploiesti-Brasov, operationalizata pana in ianuarie 2018 Ministrul Transporturilor a declarat, miercuri, la inceputul sedintei de Guvern, ca, in cazul autostrazii Ploiesti-Brasov, unitatea de implementare a proiectului va fi operationalizata si in stare de functiune pana pe 15 ianuarie 2018. ...continuare.

Memorandum privind imprumutul de 35 mil. euro pentru autostrada Ploiesti-Brasov

publicat 2017-11-15 15:45:01 (Capital)
Memorandum privind imprumutul de 35 mil. euro pentru autostrada Ploiesti-Brasov Ministrul Transporturilor, Felix Stroe, a anuntat ca va supune aprobarii in sedinta de Guvern de miercuri un memorandum privind un imprumut de 35 de milioane de euro pentru diferite activitati necesare realizarii proiectului de constructie a autostrazii Ploiesti - Brasov. ...continuare.

Stroe: Cel tarziu la 15 ianuarie va fi operationalizata unitatea de implementare a constructiei autostrazii Ploiesti-Brasov

publicat 2017-11-15 15:30:09 (Romania-TV)
Stroe: Cel tarziu la 15 ianuarie va fi operationalizata unitatea de implementare a constructiei autostrazii Ploiesti-Brasov Ministrul Transporturilor, Felix Stroe, a sustinut, miercuri, la inceputul sedintei de Guvern, ca, cel tarziu la 15 ianuarie, va fi operationalizata unitatea de implementare a proiectului constructiei autostrazii Ploiesti-Brasov, premierul Mihai Tudose replicand: "Asa sa va dea Dumnezeu!". ...continuare.© Copyright 2000-2017 iStorm. Toate drepturile rezervate.