Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Stiri locale


Director WEBDeputatul PSD Vlad Cosma, audiat la DNA Ploiesti in dosarul cumnatului lui Ponta, Iulian Hertanu

publicat 2015-03-19 13:15:14 (Romania-TV)
Deputatul PSD Vlad Cosma, audiat la DNA Ploiesti in dosarul cumnatului lui Ponta, Iulian Hertanu Deputatul PSD Vlad Cosma a ajuns, joi, la sediul DNA Ploiesti, pentru a da declaratii in dosarul in care este cercetat in stare de arest preventiv cumnatul premierului Ponta, Iulian Hertanu. Tot joi, la DNA, a ajuns si tatal deputatului PSD, Mircea Cosma. ...continuare.

Presedintele CJ Prahova, Mircea Cosma, audiat in dosarul de coruptie al cumnatului lui Victor Ponta

publicat 2015-03-19 11:15:20 (Puterea)
Presedintele CJ Prahova, Mircea Cosma, audiat in dosarul de coruptie al cumnatului lui Victor Ponta Presedintele Consiliului Judetean (CJ) Prahova, Mircea Cosma, a venit, joi dimineata, la sediul DNA Ploiesti, pentru a da declaratii in dosarul de coruptie al lui Iulian Hertanu, cumnatul premierului Victor Ponta. Cosma este urmarit penal in acest caz.Mircea Cosma, pus sub acuzare pentru sprijinirea unui grup infractional in dosarul in care este arestat preventiv Iulian Hertanu, cumnatul premierului Victor Ponta, s-a prezentat, joi, in jurul orei 9.20, la sediul DNA Ploiesti, pentru a fi... ...continuare.

Mircea Cosma, citat la DNA Ploiesti

publicat 2015-03-19 10:45:04 (Cotidianul)
Mircea Cosma, citat  la DNA Ploiesti Mircea Cosma a sosit joi la sediul DNA Ploiesti. Presedintele CJ Prahova a fost citat pentru a da declaratii în dosarul în care Iulian Hertanu... ...continuare.

Seful CJ Prahova, Mircea Cosma, audiat la DNA Ploiesti in dosarul lui Iulian Hertanu

publicat 2015-03-19 10:30:36 (Romania-TV)
Seful CJ Prahova, Mircea Cosma, audiat la DNA Ploiesti in dosarul lui Iulian Hertanu Presedintele Consiliului Judetean (CJ) Prahova, Mircea Cosma, urmarit penal in dosarul cumnatului premierului Victor Ponta, a venit, joi dimineata, la DNA Ploiesti, pentru a da declaratii in acest dosar, el spunand ca pana acum nu a facut acest lucru. ...continuare.

Presedintele CJ Prahova, Mircea Cosma, la DNA Ploiesti pentru a da declaratii in dosarul lui Iulian Hertanu

publicat 2015-03-19 10:15:19 (Mediafax)
Presedintele CJ Prahova, Mircea Cosma, la DNA Ploiesti pentru a da declaratii in dosarul lui Iulian Hertanu Presedintele Consiliului Judetean (CJ) Prahova, Mircea Cosma, urmarit penal in dosarul cumnatului premierului Victor Ponta, a venit, joi dimineata, la DNA Ploiesti, pentru a da declaratii in acest dosar, el spunand ca pana acum nu a facut acest lucru. ...continuare.

Moment-cheie in dosarul CUMNATULUI LUI PONTA. Cine este acum audiat la DNA Ploiesti

publicat 2015-03-19 10:15:11 (Gandul)
Moment-cheie in dosarul CUMNATULUI LUI PONTA. Cine este acum audiat la DNA Ploiesti Presedintele Consiliului Judetean (CJ) Prahova, Mircea Cosma, urmarit penal in dosarul cumnatului premierului Victor Ponta, a venit, joi dimineata, la DNA Ploiesti, pentru a da declaratii in acest dosar, el spunand ca pana acum nu a facut acest lucru, transmite corespondentul MEDIAFAX. ...continuare.

and #536;eful CJ Prahova, Mircea Cosma, la DNA Ploiesti pentru a da declaratii

publicat 2015-03-19 10:00:02 (Bursa)
Presedintele Consiliului Judetean (CJ) Prahova, Mircea Cosma, urmarit penal in dosarul cumnatului premierului Victor Ponta, a venit, in aceasta dimineata, la DNA Ploiesti, pentru a da declaratii in acest dosar, el spunand ca pana acum nu a facut acest lucru, transmit surse din presa. ...continuare.

Zalau, Sfantu Gheorghe si Ploiesti - cele mai eco orase din tara, pentru reciclarea deseurilor

publicat 2015-03-18 21:15:16 (Mediafax)
Zalau, Sfantu Gheorghe si Ploiesti - cele mai eco orase din tara, pentru reciclarea deseurilor Zalau, Sfantu Gheorghe si Ploiesti au cel mai bune sisteme de colectare separata si reciclare a deseurilor, potrivit unui clasament al Eco-Rom Ambalaje, companie prezenta cu puncte de colectare separata in peste 400 de orase din Romania. ...continuare.

CFR Calatori a preluat traficul de pasageri RegioTrans

publicat 2015-03-18 11:30:14 (Puterea)
CFR Calatori a preluat traficul de pasageri RegioTrans CFR Calatori a anuntat, miercuri, ca a preluat traficul de pasageri RegioTrans, companie privata ale carei trenuri au fost suspendate de catre Autoritatea de Siguranta Feroviara Romana in urma descoperirii unor nereguli la automotoare.Rutele pe care vor fi introduse trenurile companiei de stat sunt Iasi - Harlau - Iasi, Iasi - Dorohoi - Iasi, Brasov - Intorsura Buzaului - Brasov, Brasov - Zarnesti - Brasov, Pitesti - Golesti - Campulung - Golesti - Pitesti, Pitesti - Curtea de Arges -... ...continuare.

CFR Calatori preia traficul de pasageri RegioTrans,companie cu licenta retrasa in urma unor nereguli

publicat 2015-03-18 10:45:37 (Ziarul-Financiar)
CFR Calatori preia traficul de pasageri RegioTrans,companie cu licenta retrasa in urma unor nereguli CFR Calatori a preluat, miercuri, traficul de pasageri RegioTrans, companie privata ale carei trenuri au fost suspendate de catre Autoritatea de Siguranta Feroviara Romana in urma descoperirii unor nereguli la aproape 30 de automotoare. Rutele pe care vor fi introduse trenurile companiei de stat sunt Iasi - Harlau - Iasi, Iasi - Dorohoi - Iasi, Brasov - Intorsura Buzaului - Brasov, Brasov - Zarnesti - Brasov, Pitesti - Golesti - Campulung - Golesti - Pitesti, Pitesti - Curtea de Arges -... ...continuare.© Copyright 2000-2015 iStorm. Toate drepturile rezervate.