Rovinieta Online | Asigurare RCA

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Stiri locale
Firmele din Romania folosesc o noua aplicatie Web pentru a-si creste afacerile

publicat Acum 3 minute (e-Firme.ro)
e-Firme.ro O noua solutie este pe cale sa revolutioneze modul inca care se promoveaza afacerile. Vizibilitatea firmelor inscrise creste, vanzarile sporesc, afacerile se dezvolta - simplu si automat. Inscrieti-va acum gratuit si profitati de puterea Internetului pentru a va creste afacerile! (P) ...continuare.

Ericsson lanseaza functionalitati ale retelei care permit apeluri de voce pe dispozitive purtabile

publicat 2017-10-19 15:45:01 (AgoraNews)
Ericsson lanseaza functionalitati ale retelei care permit apeluri de voce pe dispozitive purtabile Noi dispozitive purtabile cu conectivitate celulara se lanseaza aproape zilnic pe piata, permitandu-le consumatorilor sa comunice mai usor. ...continuare.

Cum sa decideti ca o persoana in varsta are nevoie de un azil de batrani

publicat 2017-10-19 15:45:01 (AgoraNews)
Cum sa decideti ca o persoana in varsta are nevoie de un azil de batrani p { margin-bottom: 0.08in; direction: ltr; color: rgb(0, 0, 0); }p.western { font-family: "Times New Roman",serif; font-size: 12pt; }p.cjk { font-family: "SimSun"; font-size: 12pt; }p.ctl { font-family: "Arial",sans-serif; font-size: 12pt; }a:link { } ...continuare.

Sony colaboreaza cu liderul in accesorii foto-video, Lino Manfrotto, pentru dezvoltarea de produse destinate camerelor sale

publicat 2017-10-19 15:45:01 (AgoraNews)
Sony colaboreaza cu liderul in accesorii foto-video, Lino Manfrotto,  pentru dezvoltarea de produse destinate camerelor sale Sony a semnat un acord de colaborare cu Lino Manfrotto + Co. SpA ("Manfrotto"), designer, producator si distribuitor de fotografie, videografie si accesorii pentru camere, pentru dezvoltarea unei game de accesorii incluzand atat modele premium, pentru camerele foto Sony profesionale, cat si modelele adresate entuziastilor sau pasionatilor de calatorii. ...continuare.

De ce pescuim?

publicat 2017-10-19 15:45:01 (AgoraNews)
De ce pescuim? Cand am pornit la drum cu proiectul Fishpointer – prima harta interactiva pentru pescuit, am cautat sa inteleg in primul rand acel prim motiv al starii de bine din timpul partidelor pescarilor. Am discutat cu pescari, am scotocit Internet-ul, am citit si am pus cap la cap raspunsuri. ...continuare.

VERACOMP: 10 ani de distributie consultativa

publicat 2017-10-19 15:45:01 (AgoraNews)
VERACOMP: 10 ani de distributie consultativa VERACOMP a organizat joi, 19 octombrie, evenimentul anual dedicat partenerilor, aflat la cea de-a patra editie, „IT – OUT OF THE BOX”. Editia din acest an a avut ca slogan „Then. Now. Next”, distribuitorul marcand astfel atat 10 ani de activitate, cat si angajamentul sau de a mentine portofoliul de solutii IT in zona inovatiilor tehnologice. ...continuare.

TP-Link recomanda clientilor utilizarea echipamentelor sale in modul router sau access point pentru evitarea aKRAK

publicat 2017-10-19 15:45:01 (AgoraNews)
TP-Link recomanda clientilor utilizarea echipamentelor sale in modul router sau access point pentru evitarea aKRAK TP-Link lucreaza in prezent la solutionarea vulnerabilitatilor prezente in protocolul de securitate WPA2 care afecteaza anumite produse TP-Link si va publica actualizarile de soft pe pagina: www.tp-link.com/support.html, in perioada imediat urmatoare. ...continuare.

Allview lanseaza P9 Energy S, un telefon pentru #superselfie si cu #fullenergy

publicat 2017-10-19 15:45:01 (AgoraNews)
Allview lanseaza P9 Energy S, un telefon pentru #superselfie si cu #fullenergy Allview, brandul autohton numarul unu de smartphone-uri si tablete prezent pe piata din Romania, lanseaza astazi P9 Energy S, un terminal care aduce imbunatatiri gamei Energy prin combinatia surprinzatoare intre camera frontala de 13 MP, dedicata selfie-urilor, si bateria de 5000 mAh ce asigura o autonomie sporita. ...continuare.

Technology Brunch: Improve your Network Security with Network Visibility

publicat 2017-10-19 15:45:01 (AgoraNews)
Technology Brunch: Improve your Network Security with Network Visibility p { margin-bottom: 0.1in; line-height: 120%; } IXIA este unul dintre liderii mondiali in domeniul solutiilor pentru testarea, vizibilitatea si securitatea retelelor pentru eficientizarea aplicatiilor in retelele fizice si virtuale. ...continuare.

9 ani de portabilitate - peste 4,2 milioane de numere portate

publicat 2017-10-19 15:45:01 (AgoraNews)
9 ani de portabilitate - peste 4,2 milioane de numere portate În cei 9 ani de la lansarea portabilitatii, peste 4,2 milioane de numere de telefon si-au schimbat operatorul, dar nu si utilizatorul. Dintre acestea, peste 3,5 milioane de numere sunt de telefonie mobila si aproape 700.000 de telefonie fixa. 9 ani de portabilitate ...continuare.

Consultantii robotici pot invata de la industria auto

publicat 2017-10-19 14:45:01 (AgoraNews)
Consultantii robotici pot invata de la industria auto Viitorul gestionarii de patrimoniu este digital. Consultantii robotici pot ajuta la stimularea transformarii digitale a gestionarii activelor si la imbunatatirea intelegerii interactiunii om-masina. Este chestionabil, insa, daca succesul consta in solutii hibrid. ...continuare.© Copyright 2000-2017 iStorm. Toate drepturile rezervate.