Rovinieta Online | Asigurare RCA

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Stiri locale
Firmele din Romania folosesc o noua aplicatie Web pentru a-si creste afacerile

publicat Acum 3 minute (e-Firme.ro)
e-Firme.ro O noua solutie este pe cale sa revolutioneze modul inca care se promoveaza afacerile. Vizibilitatea firmelor inscrise creste, vanzarile sporesc, afacerile se dezvolta - simplu si automat. Inscrieti-va acum gratuit si profitati de puterea Internetului pentru a va creste afacerile! (P) ...continuare.

Dezastru

publicat 2017-10-19 09:00:04 (Dilema-Veche)
Dezastru onteaza tot, dau sa semnez, ce? Idiotul care mi-a facut contractul a trecut alt nume, de prin Baneasa cica, mi-a spus la telefon. Da’ ce legatura am eu? Codul de abonat e bun! Prietene, i-am zis, nu m ar deranja daca ar plati ala facturile, da’ cît de prost sa fie?! ...continuare.

Gena circotelii

publicat 2017-10-19 09:00:04 (Dilema-Veche)
Gena circotelii Am impresia ca suferim de complexul victimei, cei mai multi par sa aiba convingerea ca nimic nu depinde de ei si ca n-or sa fie niciodata capabili sa schimbe lucrurile în bine. Mare parte dintre compatriotii nostri traiesc pe pilot automat, si-au pierdut instinctul civic de conservare.  ...continuare.

"Circotim pentru ca ne e frica sa mai speram" - interviu cu psihologul Zenobia NICULITA

publicat 2017-10-19 09:00:04 (Dilema-Veche)
Circotim pentru ca ne e frica sa mai speram - interviu cu psihologul Zenobia NICULITA Daca vorbesti cu o persoana care critica masiv, îti va spune ca el vrea binele celui pe care îl critica. Ca o face pentru ca respectivul sa se trezeasca, sa corecteze minusurile si sa faca lucrurile mult mai bine data viitoare.  ...continuare.

Toata lumea se plinge

publicat 2017-10-19 09:00:04 (Dilema-Veche)
Toata lumea se plinge Nu exista român care sa nu aiba cel putin o interactiune cu un meserias care începe cu reprosul: „Dar cine v-a lucrat, domnule, înaintea mea, ca si-a batut joc de dumneavoastra?“ ...continuare.

Bombanitorul de serviciu

publicat 2017-10-19 09:00:04 (Dilema-Veche)
Bombanitorul de serviciu Cîrcotim pîna si despre faptul ca sîntem cea mai cîrcotasa natie din lume. Nu ne plac politicienii. Nu ne place mass-media. Nu ne plac ONG-istii. Nu ne place Biserica. Nu ne plac cei care critica Biserica. Nu ne place corectitudinea politica si nu ne plac vecinii de bloc. Ajungem sa nu ne placa nici de noi pentru ca prea nu ne place de nimeni si de nimic. ...continuare.

Cu ochii-n 3,14

publicat 2017-10-19 09:00:04 (Dilema-Veche)
Cu ochii-n 3,14 a În ultima vreme am tot citit stiri despre jackfruit, un fruct originar din India. Cica, daca e gatit cum trebuie, are aroma de carne de porc. Astept acum si idei pentru asomarea sa corecta cu ocazia meselor de Craciun. (S. G.) ...continuare.

L-a citit Valer Dorneanu pe Immanuel Kant? Opinii minoritare si libertate de expresie la CCR

publicat 2017-10-19 09:00:04 (Dilema-Veche)
L-a citit Valer Dorneanu pe Immanuel Kant? Opinii minoritare si libertate de expresie la CCR Lupta pentru libertatea de expresie este, pesemne, cea mai apriga si, totodata, cea mai durabila din cîte s-au dus vreodata. ...continuare.

Reforma si inceputurile limbii romane literare

publicat 2017-10-19 09:00:04 (Dilema-Veche)
Reforma si inceputurile limbii romane literare limba literara este o „fiinta istorica“, în sensul ca are o existenta istorica proprie, adica un început, o dinamica evolutiva si un sfîrsit. Textualizarea, normarea, codificarea, diversificarea stilistica, oficializarea si mediatizarea sînt, pentru limbile europene literare pe care le cunoastem, principalele etape sau ipostaze istorice. ...continuare.

 "Arta cu de-a sila nu stiu sa fac" - interviu cu actorul Bogdan ZAMFIR

publicat 2017-10-19 09:00:04 (Dilema-Veche)
 Arta cu de-a sila nu stiu sa fac - interviu cu actorul Bogdan ZAMFIR În contextul globalizarii actuale, acasa nu mai este o chestiune de teritorialitate. Acasa devine acel spatiu si timp mental, în care ma întîlnesc instinctiv cu mine, în care ma simt eu. ...continuare.

Calatorie prin stiluri

publicat 2017-10-19 09:00:04 (Dilema-Veche)
Calatorie prin stiluri Jarle Bernhoft s-a apucat la un moment dat de R&B, o directie care sa-l asigure ca la el acasa în Norvegia (si, de fapt, cam în toata Scandinavia) nu prea are competitie. În oricare din directiile respective sînt semne ca un divort de chitara care l-a însotit prin toata cariera este iminent. Cu astfel de manevre, o parte din fani sînt întotdeauna sacrificati, însa de la norvegieni nu trebuie sa astepti niciodata loialitate ori constanta.  ...continuare.© Copyright 2000-2017 iStorm. Toate drepturile rezervate.