Rovinieta Online | Asigurare RCA

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Stiri locale
Firmele din Romania folosesc o noua aplicatie Web pentru a-si creste afacerile

publicat Acum 3 minute (e-Firme.ro)
e-Firme.ro O noua solutie este pe cale sa revolutioneze modul inca care se promoveaza afacerile. Vizibilitatea firmelor inscrise creste, vanzarile sporesc, afacerile se dezvolta - simplu si automat. Inscrieti-va acum gratuit si profitati de puterea Internetului pentru a va creste afacerile! (P) ...continuare.

Circa 8.000 de membri PSD s-au adunat la Craiova pentru a aduce un omagiu regelui Mihai

publicat 2017-12-10 13:30:09 (ProTV)
Circa 8.000 de membri ai PSD Dolj s-au adunat, duminica, în centrul Craiovei, pentru a aduce un omagiu regelui Mihai prin depunerea de flori si candele la statuia fostului suveran, amplasata între Teatrul National "Marin Sorescu" si Universitate. ...continuare.

Primul miting al PSD in memoria Regelui Mihai

publicat 2017-12-10 12:30:07 (Evenimentul-Zilei)
8.000 de membri ai PSD Dolj s-au adunat, duminica, in centrul Craiovei, cu scopul de a aduce un omagiu Regelui Mihai prin depunerea de flori si candele la statuia fostului suveran, amplasata intre Teatrul National "Marin Sorescu" si Universitate, informeaza Agepres. ...continuare.

Circa 8.000 de membri PSD s-au adunat la Craiova pentru a aduce un omagiu regelui Mihai

publicat 2017-12-10 12:15:08 (Romania-TV)
Circa 8.000 de membri PSD s-au adunat la Craiova pentru a aduce un omagiu regelui Mihai Circa 8.000 de membri ai PSD Dolj s-au adunat, duminica, in centrul Craiovei, pentru a aduce un omagiu regelui Mihai prin depunerea de flori si candele la statuia fostului suveran, amplasata intre Teatrul National "Marin Sorescu" si Universitate. ...continuare.

Olguta Vasilescu si Claudiu Manda au condus adunarea PSD, ca omagiu pentru REGE - GALERIE FOTO

publicat 2017-12-10 12:15:07 (Mediafax)
Cateva mii de oameni, cei mai multi membri si simpatizanti PSD Dolj s-au reunit, duminica, in Piata Tricolorului din Craiova, la bustul Regelui Mihai, pentru a-i aduce un ultim omagiu fostului suveran. Printre participanti s-au numarat si ministrul Muncii,Olguta Vasilescu si senatorul Claudiu Manda. ...continuare.

Organizatia PSD Dolj iese duminica in strada; Nu pentru miting impotriva statului paralel, ci pentru un ultim omagiu adus Regelui Mihai

publicat 2017-12-09 20:15:06 (Libertatea)
Organizatia PSD Dolj iese duminica in strada; Nu pentru miting impotriva statului paralel, ci pentru un ultim omagiu adus Regelui Mihai, spun cei din filiala judeteana a partidului. Organizatia Dolj a fost prima care a anuntat un miting anti sistem paralel, dupadecizia conducerii centrale, dar ulterior protestul a fost anulat, in urma trecerii in nefiinta […] Post-ul Organizatia PSD Dolj iese duminica in strada; Nu pentru miting impotriva statului paralel, ci pentru un ultim omagiu adus... ...continuare.

PSD a anuntat ca IESE in STRADA. Unde vor fi prezenti

publicat 2017-12-09 20:00:03 (Evenimentul-Zilei)
PSD Dolj a anuntat iesiri masive in strada pentru sambata, 10 decembrie, cand toti membrii organizatiei ii vor aduce un omagiu Regelui Mihai. ...continuare.

PSD Dolj iese duminica in strada, la un miting pentru a-l omagia pe Regele Mihai

publicat 2017-12-09 17:45:09 (Romania-TV)
PSD Dolj iese duminica in strada, la un miting pentru a-l omagia pe Regele Mihai PSD Dolj a anuntat, sambata, ca membrii organizatiei se vor reuni duminica, 10 decembrie, incepand cu ora 11.00, in Piata Tricolorului din Craiova, la bustul Regelui Mihai, pentru a-i aduce un ultim omagiu fostului suveran, depunand flori si candele. ...continuare.

DECES REGE. Aproximativ 8000 de membri ai PSD, in strada, la un miting pentru a-l omagia pe Regele Mihai

publicat 2017-12-09 16:15:05 (Mediafax)
PSD Dolj a anuntat, sambata, ca membrii organizatiei se vor reuni duminica, 10 decembrie, incepand cu ora 11.00, in Piata Tricolorului din Craiova, la bustul Regelui Mihai, pentru a-i aduce un ultim omagiu fostului suveran, depunand flori si candele. ...continuare.

Portretul Regelui Mihai, acoperit cu var de comunisti

publicat 2017-12-07 16:45:46 (Romania-TV)
Portretul Regelui Mihai, acoperit cu var de comunisti O fresca cu portretul Regelui Mihai rezista de aproape opt decenii intr-o biserica din satul Salcia, judetul Dolj. Povestea picturii este una fascinanta. Realizata in 1941, a fost acoperita cu var de comunisti si readusa la lumina de preotul satului, in primii ani de dupa Revolutie. ...continuare.© Copyright 2000-2017 iStorm. Toate drepturile rezervate.