Rovinieta Online | Asigurare RCA

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Stiri locale
ALARMANT! Numarul infectiilor cu West Nile, aproape dublu in acest sezon fata de 2015

publicat 2016-09-13 00:30:11 (Realitatea-TV)
ALARMANT! Numarul infectiilor cu West Nile, aproape dublu in acest sezon fata de 2015 Numarul cazurilor de infectie cu virusul West Nile, transmis prin intepatura de tantar, a ajuns in acest sezon la 58, cu cinci decese, fiind aproape dublu fata de cel din 2015, cand s-au inregistrat 32 de cazuri, dintre care un deces, potrivit unui raport al Centrului National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibie (CNSCBT). ...continuare.

Aproape 1 milion de copii mor din cauza accidentelor, in fiecare an. Cursurile de prim ajutor, diferenta dintre viata si moarte

publicat 2016-09-10 15:30:14 (Romania-TV)
Aproape 1 milion de copii mor din cauza accidentelor, in fiecare an. Cursurile de prim ajutor, diferenta dintre viata si moarte Crucea Rosie Romana marcheaza sambata, 10 septembrie, Ziua Mondiala de Prim Ajutor, avand ca tema "Primul Ajutor pentru copii si primul ajutor dat de copii". In fiecare an, in toata lumea, aproape 1 milion de copii mor din cauza accidentelor. Alte zeci de milioane necesita ingrijiri spitalicesti pentru accidente non-mortale. Multi raman cu dizabilitati permanente sau leziuni ale creierului. Luarea unor masuri adecvate imediate si aplicarea tehnicilor corespunzatoare de prim ajutor, pot reduce... ...continuare.

Se propune o limita minima de despagubire pentru asigurarea RCA

publicat 2016-09-10 12:00:13 (Income-Magazine)
Se propune o limita minima de despagubire pentru asigurarea RCA Asigurarea RCA ar putea avea o limita minima de despagubire de 5 milioane euro pentru vatamari corporale si decese, inclusiv pentru prejudicii fara caracter patrimonial produse în unul si acelasi accident, indiferent de numarul persoanelor pagubite, arata proiectul unei Ordonante de urgenta privind asigurarea obligatorie de raspundere civila pentru prejudicii produse tertilor prin accidente de vehicule, publicat pe site-ul Ministerului Finantelor Publice (MFP). ...continuare.

Proiect: Asigurarea RCA ar putea avea o limita minima de despagubire de 5 milioane euro pentru vatamari corporale si decese

publicat 2016-09-09 22:15:11 (Romania-TV)
Proiect: Asigurarea RCA ar putea avea o limita minima de despagubire de 5 milioane euro pentru vatamari corporale si decese Asigurarea RCA ar putea avea o limita minima de despagubire de 5 milioane euro pentru vatamari corporale si decese, inclusiv pentru prejudicii fara caracter patrimonial produse in unul si acelasi accident, indiferent de numarul persoanelor pagubite, conform unui proiect Ordonanta de urgenta privind asigurarea obligatorie de raspundere civila pentru prejudicii produse tertilor prin accidente de vehicule publicat pe site-ul Ministerului Finantelor Publice (MFP). ...continuare.

SUPRAVIETUITORUL. Bilant negru al show-ului adus in Romania de Pro TV: o sinucidere si doua decese

publicat 2016-09-09 18:45:10 (Romania-TV)
SUPRAVIETUITORUL. Bilant negru al show-ului adus in Romania de Pro TV: o sinucidere si doua decese SUPRAVIETUITORUL. Reality-show-ul de supravietuire, pe care de luni (12 septembrie) il vedem si la PRO TV, are o istorie tragica in lume: doi concurenti au murit in timpul filmarilor, un medic s-a sinucis si un alt participant a fost mutilat de foc. ...continuare.

SUPRAVIETUITORUL. Bilant negru al swow-ului adus in Romania de Pro TV: o sinucidere si doua decese

publicat 2016-09-09 18:30:29 (Romania-TV)
SUPRAVIETUITORUL. Bilant negru al swow-ului adus in Romania de Pro TV: o sinucidere si doua decese SUPRAVIETUITORUL. Reality-show-ul de supravietuire, pe care de luni (12 septembrie) il vedem si la PRO TV, are o istorie tragica in lume: doi concurenti au murit in timpul filmarilor, un medic s-a sinucis si un alt participant a fost mutilat de foc. ...continuare.

Cum vor autoritatile sa limiteze fumatul pana in anul 2035

publicat 2016-09-08 18:15:02 (Adevarul)
Cum vor autoritatile sa limiteze fumatul pana in anul 2035 Numarul tot mai mare de decese cauzate de fumat, bolile cardiovasculare tot mai prezente in randul tinerilor de 28 - 35 de ani, dar si faptul ca 5% din copiii de 11 ani au incercat sa fumeze macar o data, au determinat autoritatile sa puna la punct o strategie prin care fumatul in Romania sa fie limitat aproape complet in urmatorii 20 de ani. ...continuare.

Alerta medicala! Zeci de cazuri de infectie cu virusul West Nile in Romania

publicat 2016-09-08 16:00:10 (Romania-TV)
Alerta medicala! Zeci de cazuri de infectie cu virusul West Nile in Romania Aproximativ 40 de cazuri de infectie cu virusul West Nile, dintre care 4 s-au soldat cu decese, au fost inregistrate in tara noastra din luna mai pana pe 31 august. ...continuare.

Atentat cu masina capcana in capitala Somaliei, Mogadishu, revendicat de al Shabaab. 10 oameni au murit FOTO

publicat 2016-08-30 15:30:11 (ProTV)
Atentat cu masina capcana in capitala Somaliei, Mogadishu, revendicat de al Shabaab. 10 oameni au murit FOTO Un atac cu o masina capcana a avut loc in capitala Somaliei, Mogadishu. Au fost intregistrate 10 decese si 20 de victime, atacul fiind revendicat de gruparea terorista al Shabaab, iar numarul victimelor poate creste. ...continuare.

Constipatia si balonarea, printre primele semne ale cancerului colorectal

publicat 2016-08-29 09:30:09 (Romania-TV)
Cancerul colorectal este a treia cea mai frecventa forma de cancer la nivel mondial, din punct de vedere al numarului total de cazuri inregistrate, atat in randul femeilor, cat si al barbatilor, conform Organizatiei Mondiale a Sanatatii - Agentia Internationala pentru Cercetarea Cancerului. Cancerul colorectal este responsabil pentru aproximativ 694.000 de decese anual. ...continuare.© Copyright 2000-2016 iStorm. Toate drepturile rezervate.