Rovinieta Online | Asigurare RCA

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Stiri locale
Caz incredibil in Brasov. Zeci de copii vanduti pe spaga de o angajata a Protectiei Muncii-VIDEO

publicat 2017-10-26 09:30:01 (Antena3)
Caz incredibil in Brasov. Zeci de copii vanduti pe spaga de o angajata a Protectiei Muncii-VIDEO Copii vanduti ca la taraba, la Protectia Copilului din Brasov. O angajata este acuzata ca a luat spaga de la cei care voiau sa adopte copii din centrele aflate in subordinea institutiei. Abuzul... ...continuare.

Angajata de la Protectia Copilului din Brasov, acuzata ca lua mita pentru a prelua cereri de adoptie, arestata preventiv

publicat 2017-10-25 23:00:06 (Romania-TV)
Angajata de la Protectia Copilului din Brasov, acuzata ca lua mita pentru a prelua cereri de adoptie, arestata preventiv Angajata Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului din Brasov, acuzata ca pretindea bani de la cuplurile care doreau sa adopte un copil, pentru a le prelua cererile, a fost arestata preventiv, miercuri seara. ...continuare.

Angajata de la Protectia Copilului din Brasov, acuzata ca lua mita pentru a prelua cereri de adoptie, arestata preventiv

publicat 2017-10-25 22:45:08 (Mediafax)
Angajata de la Protectia Copilului din Brasov, acuzata ca lua mita pentru a prelua cereri de adoptie, arestata preventiv Angajata Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului din Brasov, acuzata ca pretindea bani de la cuplurile care doreau sa adopte un copil, pentru a le prelua cererile, a fost arestata preventiv, miercuri seara, transmite corespondentul MEDIAFAX. ...continuare.

Mihai Fifor: Vor fi achizitionate elicoptere de la Airbus, dar vor fi produse la Brasov

publicat 2017-10-25 18:15:08 (Romania-TV)
Mihai Fifor: Vor fi achizitionate elicoptere de la Airbus, dar vor fi produse la Brasov Romania va achizitiona elicoptere modelul H 215 de la compania Airbus, insa vor fi produse la Brasov, si vor intra in dotarea Ministerului Apararii Nationale si a Ministerului Afacerilor Interne, a anuntat, miercuri, ministrul Apararii Nationale, Mihai Fifor, dupa ceremonia militara care a avut loc in Parcul Carol cu ocazia Zilei Armatei Romane. ...continuare.

Elicopterele Airbus destinate MApN si MAI vor fi produse la Brasov

publicat 2017-10-25 17:45:01 (Antena3)
Elicopterele Airbus destinate MApN si MAI vor fi produse la Brasov România va achizitiona elicoptere modelul H 215 de la compania Airbus, însa vor fi produse la Brasov, si vor intra în dotarea Ministerului Apararii Nationale si a Ministerului Afacerilor... ...continuare.

Locatarii blocului din Brasov, caruia i s-a surpat fundatia, vor plati expertiza structurii de rezistenta

publicat 2017-10-25 15:30:10 (Romania-TV)
Locatarii blocului din Brasov, caruia i s-a surpat fundatia, vor plati expertiza structurii de rezistenta Cheltuielile privind expertiza structurii de rezistenta a blocului din Brasov unde terenul de sub fundatia cladirii s-a prabusit partial vor fi suportate de catre proprietari. Totodata, locatarii se vor putea intoarce la casele lor abia in primavara. ...continuare.

Locatarii blocului din Brasov care "a ramas in aer" vor plati expertiza structurii de rezistenta. Cand vor avea proprietarii unda verde sa se intoarca la locuinte

publicat 2017-10-25 13:45:05 (Mediafax)
Locatarii blocului din Brasov care a ramas in aer vor plati expertiza structurii de rezistenta. Cand vor avea proprietarii unda verde sa se intoarca la locuinte Cheltuielile privind expertiza structurii de rezistenta a blocului din Brasov unde terenul de sub fundatia cladirii s-a prabusit partial vor fi suportate de catre proprietari. Totodata, locatarii se vor putea intoarce la casele lor abia in primavara. ...continuare.

Jurnalist de radio din Brasov, mort intr-un accident rutier

publicat 2017-10-25 12:30:11 (Romania-TV)
Jurnalist de radio din Brasov, mort intr-un accident rutier Jurnalistul de radio Gruia Andronic a fost accidentat mortal pe o strada din Brasov. ...continuare.

Asistent social de la DGASPC Brasov, sub control judiciar sub acuzatia ca a primit bani pentru urgentarea unor dosare de adoptie

publicat 2017-10-25 11:45:07 (Romania-TV)
Asistent social de la DGASPC Brasov, sub control judiciar sub acuzatia ca a primit bani pentru urgentarea unor dosare de adoptie Un asistent social din cadrul Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului (DGASPC) Brasov, membru al echipelor de evaluare pentru procedurile de adoptie, a fost plasat sub control judiciar, fiind acuzat ca a primit bani de la mai multe familii carora le-a promis urgentarea dosarelor. De asemenea, femeia a determinat o colega din Covasna sa falsifice un raport in cazul unei adoptii. Si cea de-a doua femeie este suspecta in dosar, dar nu s-au dispus masuri impotriva ei. ...continuare.© Copyright 2000-2017 iStorm. Toate drepturile rezervate.