Rovinieta Online | Asigurare RCA

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Stiri locale
Kestral International deschide un birou in Romania

publicat 2017-10-20 15:15:01 (AgoraNews)
Kestral International deschide un birou in Romania Kestral isi anunta extinderea in Europa, ca parte a planului sau international de crestere. Sediul din Romania va fi esential pentru dezvoltarea companiei in Europa de Sud-Est. În acest fel, Kestral este gata sa asiste mai multi clienti din Europa si sa ii ajute sa-si depaseasca provocarile tehnice devinind un motor al dezvoltarii lor. ...continuare.

Kaspersky Cybersecurity Index H1 2017: A crescut utilizarea dispozitivelor mobile, iar persoanele in varsta sunt expuse mai multor riscuri

publicat 2017-10-20 15:15:01 (AgoraNews)
Kaspersky Cybersecurity Index H1 2017: A crescut utilizarea dispozitivelor mobile, iar persoanele in varsta sunt expuse mai multor riscuri Schimbarea obiceiurilor de utilizare a Internetului, faptul ca oamenii se bazeaza prea mult pe dispozitivele mobile si o atitudine blazata fata de securitatea dispozitivelor – acestea sunt concluziile celui mai recent Kaspersky Cybersecurity Index. ...continuare.

Antreprenori de succes in IT-ul din Banat, premiati de TechFest si ARIES-TM

publicat 2017-10-19 17:45:02 (AgoraNews)
Antreprenori de succes in IT-ul din Banat, premiati de TechFest si ARIES-TM Reusitele antreprenoriale din domeniul IT, cele mai bune produse si solutii software realizate de companii si start-up-uri romanesti au fost premiate la Timisoara, in cadrul galei Innovators Awards 2017, organizata la TechFest impreuna cu ARIES-TM. ...continuare.

Compania de IT, Sandline, prezenta inedita si apreciata in cadrul evenimentului global, organizat de NATO

publicat 2017-10-19 15:45:01 (AgoraNews)
Compania de IT, Sandline, prezenta inedita si apreciata in cadrul evenimentului global, organizat de NATO Cunoscut ca fiind cel mai important eveniment anual dedicat securitatii cibernetice organizat de NATO, NIAS reuneste lideri globali ai industriei, atat in zona expozitionala, cat si la nivelul dezbaterilor, ce includ subiecte precum tendinte, provocari sau instrumente de analiza si monitorizare a vulnerabilitatilor. ...continuare.

Start Nikon Black Friday Pro 2017!

publicat 2017-10-19 15:45:01 (AgoraNews)
Start Nikon Black Friday Pro 2017! Nikonisti, pregatiti-va pentru Nikon Black Friday Pro pe 20 octombrie! Aflat acum la a cincea editie, evenimentul Nikon Black Friday Pro a fost initiat de Nikon in 2013, in completarea serviciului Nikon Professional Service lansat in primavara aceluiasi an si este dedicat profesionistilor precum si celor care doresc sa faca pasul spre a deveni fotografi profesionisti. ...continuare.

Ericsson lanseaza functionalitati ale retelei care permit apeluri de voce pe dispozitive purtabile

publicat 2017-10-19 15:45:01 (AgoraNews)
Ericsson lanseaza functionalitati ale retelei care permit apeluri de voce pe dispozitive purtabile Noi dispozitive purtabile cu conectivitate celulara se lanseaza aproape zilnic pe piata, permitandu-le consumatorilor sa comunice mai usor. ...continuare.

Cum sa decideti ca o persoana in varsta are nevoie de un azil de batrani

publicat 2017-10-19 15:45:01 (AgoraNews)
Cum sa decideti ca o persoana in varsta are nevoie de un azil de batrani p { margin-bottom: 0.08in; direction: ltr; color: rgb(0, 0, 0); }p.western { font-family: "Times New Roman",serif; font-size: 12pt; }p.cjk { font-family: "SimSun"; font-size: 12pt; }p.ctl { font-family: "Arial",sans-serif; font-size: 12pt; }a:link { } ...continuare.

Sony colaboreaza cu liderul in accesorii foto-video, Lino Manfrotto, pentru dezvoltarea de produse destinate camerelor sale

publicat 2017-10-19 15:45:01 (AgoraNews)
Sony colaboreaza cu liderul in accesorii foto-video, Lino Manfrotto,  pentru dezvoltarea de produse destinate camerelor sale Sony a semnat un acord de colaborare cu Lino Manfrotto + Co. SpA ("Manfrotto"), designer, producator si distribuitor de fotografie, videografie si accesorii pentru camere, pentru dezvoltarea unei game de accesorii incluzand atat modele premium, pentru camerele foto Sony profesionale, cat si modelele adresate entuziastilor sau pasionatilor de calatorii. ...continuare.

De ce pescuim?

publicat 2017-10-19 15:45:01 (AgoraNews)
De ce pescuim? Cand am pornit la drum cu proiectul Fishpointer – prima harta interactiva pentru pescuit, am cautat sa inteleg in primul rand acel prim motiv al starii de bine din timpul partidelor pescarilor. Am discutat cu pescari, am scotocit Internet-ul, am citit si am pus cap la cap raspunsuri. ...continuare.

VERACOMP: 10 ani de distributie consultativa

publicat 2017-10-19 15:45:01 (AgoraNews)
VERACOMP: 10 ani de distributie consultativa VERACOMP a organizat joi, 19 octombrie, evenimentul anual dedicat partenerilor, aflat la cea de-a patra editie, „IT – OUT OF THE BOX”. Editia din acest an a avut ca slogan „Then. Now. Next”, distribuitorul marcand astfel atat 10 ani de activitate, cat si angajamentul sau de a mentine portofoliul de solutii IT in zona inovatiilor tehnologice. ...continuare.© Copyright 2000-2017 iStorm. Toate drepturile rezervate.