Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Stiri locale


Director WEBFirmele din Romania folosesc o noua aplicatie Web pentru a-si creste afacerile

publicat Acum 3 minute (e-Firme.ro)
e-Firme.ro O noua solutie este pe cale sa revolutioneze modul inca care se promoveaza afacerile. Vizibilitatea firmelor inscrise creste, vanzarile sporesc, afacerile se dezvolta - simplu si automat. Inscrieti-va acum gratuit si profitati de puterea Internetului pentru a va creste afacerile! (P) ...continuare.

Coresi Shopping Resort - investitie de 60 de milioane de euro

publicat 2015-03-27 00:00:03 (Bursa)
Coresi Shopping Resort - investitie de 60 de milioane de euro * Chiriasii au investit si ei 20 de milioane de euro in amenajarea spatiilor * Dezvoltatorul spera sa atraga in primul an de functionare peste opt milioane de vizitatori Coresi Shopping Resort, cel mai mare mall din Transilvania, investitie de 60 de milioane de euro a celor de la Immochan Romania, divizia imobiliara a grupului francez Auchan, se deschide astazi. In prima faza vor fi create 800 de locuri de munca, aproape jumatate dintre ¬acestea, 350, fiind create in hypermakrtul Auchan. Pe... ...continuare.

Auchan a investit 60 milioane de euro intr-un mall la Brasov: un prototip de tractor si o replica a unui avion IAR 80 amintesc de destinatia initiala a terenului

publicat 2015-03-26 21:00:27 (Ziarul-Financiar)
Auchan a investit 60 milioane de euro intr-un mall la Brasov: un prototip de tractor si o replica a unui avion IAR 80 amintesc de destinatia initiala a terenului Grupul francez Auchan, care de­tine pe piata locala o retea de peste 30 de hipermarketuri, a finalizat la Bra­sov o investitie de 60 mil. euro intr-un mall dezvoltat pe terenul fostei fabrici Tractorul. Mallul are 45.000 mp si cuprinde o galerie comerciala si un hipermarket de 13.000 mp, al 33-lea al francezilor."Auchan a investit in Romania cand alti investitori plecau de aici. Sunt dezvoltatori care povestesc si dezvoltatori care fac. Noi am facut un proiect pentru urmatorii 50 de ani,... ...continuare.

Diaconu, Immochan: In ultimii doi ani, prin dezvoltarea Coresi, am mai facut o facultate

publicat 2015-03-25 17:45:14 (Ziarul-Financiar)
Diaconu, Immochan: In ultimii doi ani, prin dezvoltarea Coresi, am mai facut o facultate Immochan, divizia imobiliara a grupului Auchan, va deschide vineri centrul comercial Coresi de pe platforma Tractorul din Brasov in urma unei investitii de 60 de milioane de euro. Tatian Diaconu, directorul de 37 de ani al Immochan Romania, considera ca experienta dezvoltarii acestui mall poate fi comparata cu o facultate."Prin prisma aventurii umane pe care o traiesti, pot spune ca in ultimii doi ani am mai facut o facultate. Le spun si colegilor mei ca, din punct de vedere profesional,... ...continuare.

H&M, la un pas de 40 de magazine

publicat 2015-03-21 17:15:12 (Ziarul-Financiar)
H&M, la un pas de 40 de magazine Retailerul suedez H&M, care a deschis prima unitate pe piata locala in primavara lui 2011, se apropie de pra­gul de 40 de magazine la circa patru ani de la intrarea in Romania. Astfel, com­pa­nia va deschide cel de-al 39-lea ma­gazin al retelei, la Brasov, in centrul co­mercial Coresi Shopping Resort, dez­vol­tat de grupul francez Auchan la Brasov."Pe 27 martie inauguram cel de-al doilea magazin al nostru din Brasov, care prin suprafata generoasa de vanzare (2.400 mp - n.red.) se... ...continuare.

Bucurestiul, o piata de 3 mld. euro, rastoarna ierarhiile din comert. Mega Image si Carrefour se lupta pentru cel mai ravnit pol de comert din Romania

publicat 2015-03-19 00:15:12 (Ziarul-Financiar)
Bucurestiul, o piata de 3 mld. euro, rastoarna ierarhiile din comert. Mega Image si Carrefour se lupta pentru cel mai ravnit pol de comert din Romania Bucurestiul contribuie singur cu 40% la totalul afacerilor din comertul local, fiind astfel cel mai "fierbinte" pol pentru retele. Top 5 in Capitala: Mega Image, Carrefour, Auchan, Kaufland si Cora. Mega Image, Carrefour si Auchan sunt primele retele de retail din Bucuresti dupa cifra de afaceri obtinuta, potrivit estimarilor ZF pe baza datelor din piata.Topul realizat de ZF arata ca ierarhia din Capitala este total diferita de cea de la nivel national, liderul Mega Image avand afaceri de... ...continuare.

Focusul pe marci private si expansiunea agresiva ii pozitioneaza pe retailerii moderni in topul celor mai mari importatori

publicat 2015-03-16 20:30:20 (Ziarul-Financiar)
Focusul pe marci private si expansiunea agresiva ii pozitioneaza pe retailerii moderni in topul celor mai mari importatori Cei mai mari sase jucatori din retailul modern local, cu afaceri cumulate de circa 6 mld. euro anul trecut, potrivit estimarilor ZF, isi fac loc in topul celor mai mari 500 de im­portatori din Ro­mania, cei mai multi urcand in clasament fata de 2013.Expansiunea agresiva si focusul pe marci private produse in alte tari din re­giune mai degraba decat in Romania au condus la urcarea nemtilor de la Lidl in top zece importatori si la ascensiunea Auchan (dupa preluarea Real) de pe 223 pe 108.La... ...continuare.

Angajari la Auchan. Cauta oameni cu studii medii

publicat 2015-03-11 09:31:39 (Romania-TV)
Angajari la Auchan. Cauta oameni cu studii medii Auchan face angajari la Bucuresti, Brasov, Bucuresti, Pitesti, Tirgu-Mures, in aceasta perioada. Iata posturile si daca te califici. ...continuare.

Numarul de vizitatori ai AFI Palace Cotroceni a ramas constant insa vanzarile magazinelor au crescut cu 5%

publicat 2015-03-10 16:00:23 (Ziarul-Financiar)
Numarul de vizitatori ai AFI Palace Cotroceni a ramas constant insa vanzarile magazinelor au crescut cu 5% Mallul AFI Palace Cotroceni din Bucuresti a fost vizitat in medie de 52.000 de oameni pe zi anul trecut, cifrele fiind similare celor din 2013. Totusi incasarile magazinelor din mall - mai putin hipermarketul Auchan (care a functionat pana in primavara anului trecut ca Real) - au crescut cu 5%. Reprezentantii AFI nu dau insa detalii despre cifra totala de afaceri a magazinelor.Rata de ocupare a spatiilor din mall este de 98%, printre cei peste 300 de chiriasi numarandu-se atat lanturi de... ...continuare.

Numarul de vizitatori ai AFI Palace Cotroceni a ramas constant insa vanzarile magazinelor au crescut cu 5%

publicat 2015-03-10 15:45:22 (Ziarul-Financiar)
Numarul de vizitatori ai AFI Palace Cotroceni a ramas constant insa vanzarile magazinelor au crescut cu 5% Mallul AFI Palace Cotroceni din Bucuresti a fost vizitat in medie de 52.000 de oameni pe zi anul trecut, cifrele fiind similare celor din 2013. Totusi incasarile magazinelor din mall - mai putin hipermarketul Auchan (care a functionat pana in primavara anului trecut ca Real) - au crescut cu 5%. Reprezentantii AFI nu dau insa detalii despre cifra totala de afaceri a magazinelor.Rata de ocupare a spatiilor din mall este de 98%, printre cei peste 300 de chiriasi numarandu-se atat lanturi de... ...continuare.

Auchan a platit 257 milioane euro pentru achizitia Real in Romania

publicat 2015-03-09 16:45:21 (Mediafax)
Auchan a platit 257 milioane euro pentru achizitia Real in Romania Auchan a platit 257 milioane euro pentru achizitia celor 20 de hipermarketuri Real din Romania, inclusiv a spatiilor in care functioneaza o parte din magazine si galeriile comerciale atasate, reiese dintr-un raport al companiei franceze. ...continuare.© Copyright 2000-2015 iStorm. Toate drepturile rezervate.