Rovinieta Online | Asigurare RCA

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Stiri locale
Firmele din Romania folosesc o noua aplicatie Web pentru a-si creste afacerile

publicat Acum 3 minute (e-Firme.ro)
e-Firme.ro O noua solutie este pe cale sa revolutioneze modul inca care se promoveaza afacerile. Vizibilitatea firmelor inscrise creste, vanzarile sporesc, afacerile se dezvolta - simplu si automat. Inscrieti-va acum gratuit si profitati de puterea Internetului pentru a va creste afacerile! (P) ...continuare.

AVALANSA ITALIA. Supravietuitorii au povestit COSMARUL prin care au trecut, ingropati de vii

publicat 2017-01-22 14:45:14 (Realitatea-TV)
AVALANSA ITALIA. Supravietuitorii au povestit COSMARUL prin care au trecut, ingropati de vii Supravietuitorii avalansei din Italia, care a distrus hotelul Rigopiano, au povestit, pentru la Repubblica, prin ce au trecut si cum au reusit sa supravietuiasca celor doua zile si jumatate petrecute sub zapada si gheata. ...continuare.

Dezvaluiri cutremuratoare ale supravietuitorilor avalansei din Italia: Vin sa ne ia, suntem in viata

publicat 2017-01-22 13:30:13 (Romania-TV)
Dezvaluiri cutremuratoare ale supravietuitorilor avalansei din Italia: Vin sa ne ia, suntem in viata Supravietuitorii avalansei din Italia, care a distrus hotelul Rigopiano, au povestit pentru la Repubblica prin ce au trecut si cum au reusit sa supravietuiasca celor doua zile si jumatate petrecute sub zapada si gheata. ...continuare.

Romanca si cei doi copii ai ei salvati din hotelul inghitit de avalansa in Italia ar putea fi externati din spital luni

publicat 2017-01-22 09:00:11 (ProTV)
Romanca si cei doi copii ai ei salvati din hotelul inghitit de avalansa in Italia ar putea fi externati din spital luni Romanca si cei doi copii ai ei salvati din hotelul inghitit de avalansa in Italia se simt bine si ar putea fi externati din spital luni. ...continuare.

Grecia, Italia, Spania, Croatia si Portugalia sunt cele mai cautate destinatii de calatorie de catre romani

publicat 2017-01-22 00:15:02 (Bursa)
Grecia, Italia, Spania, Croatia si Portugalia sunt cele mai cautate destinatii de calatorie de catre romani Romanii sunt tot mai interesati sa calatoreasca in tara cu avionul si, astfel, sa economiseasca bani dar, mai ales, timp, reducand orele de calatorie cu trenul sau cu masina, ca urmare a patrunderi operatorilor low-cost pe rutele domestice, spun specialistii motorului de cautare a ofertelor de calatorie "momondo.ro", care au analizat preferintele calatorilor romani pe durata a doi ani, 2015 si 2016 si au identificat principalele tendinte de calatorie care se pot regasi in anul 2017. Compania... ...continuare.

Avalansa Italia. A fost identificat si al treilea cetatean roman minor. Se afla la spital

publicat 2017-01-21 15:00:08 (Realitatea-TV)
Avalansa Italia. A fost identificat si al treilea cetatean roman minor. Se afla la spital Autoritatile italiene au confirmat ca a fost identificat si cel de-al treilea cetatean roman minor victima a avalansei din Italia, acesta fiind, in prezent, sub ingrijiri medicale, la spitalul din Pescara, informeaza Ministerul Afacerilor Externe. ...continuare.

Romanca si copiii ei au fost scosi in viata dintre ruinele hotelului distrus de avalansa in Italia. Sunt noua supravietuitori

publicat 2017-01-21 13:45:07 (ProTV)
Romanca si copiii ei au fost scosi in viata dintre ruinele hotelului distrus de avalansa in Italia. Sunt noua supravietuitori Autoritatile italiene au confirmat ca a fost identificat si cel de-al treilea cetatean roman minor victima a avalansei din Italia, acesta fiind in prezent sub ingrijiri medicale la spitalul din Pescara, informeaza Ministerul Afacerilor Externe. ...continuare.

Avalansa in Italia: Al doilea copil al romancei salvate de sub zapada a ajuns la spital

publicat 2017-01-21 13:15:01 (Antena3)
Avalansa in Italia: Al doilea copil al romancei salvate de sub zapada a ajuns la spital Autoritatile italiene au confirmat ca a fost identificat si cel de-al treilea cetatean român minor victima a avalansei din Italia, acesta fiind în prezent sub îngrijiri medicale la spitalul din... ...continuare.© Copyright 2000-2017 iStorm. Toate drepturile rezervate.