Rovinieta Online | Asigurare RCA

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Stiri locale
TP-Link recomanda clientilor utilizarea echipamentelor sale in modul router sau access point pentru evitarea aKRAK

publicat 2017-10-19 15:45:01 (AgoraNews)
TP-Link recomanda clientilor utilizarea echipamentelor sale in modul router sau access point pentru evitarea aKRAK TP-Link lucreaza in prezent la solutionarea vulnerabilitatilor prezente in protocolul de securitate WPA2 care afecteaza anumite produse TP-Link si va publica actualizarile de soft pe pagina: www.tp-link.com/support.html, in perioada imediat urmatoare. ...continuare.

Allview lanseaza P9 Energy S, un telefon pentru #superselfie si cu #fullenergy

publicat 2017-10-19 15:45:01 (AgoraNews)
Allview lanseaza P9 Energy S, un telefon pentru #superselfie si cu #fullenergy Allview, brandul autohton numarul unu de smartphone-uri si tablete prezent pe piata din Romania, lanseaza astazi P9 Energy S, un terminal care aduce imbunatatiri gamei Energy prin combinatia surprinzatoare intre camera frontala de 13 MP, dedicata selfie-urilor, si bateria de 5000 mAh ce asigura o autonomie sporita. ...continuare.

Technology Brunch: Improve your Network Security with Network Visibility

publicat 2017-10-19 15:45:01 (AgoraNews)
Technology Brunch: Improve your Network Security with Network Visibility p { margin-bottom: 0.1in; line-height: 120%; } IXIA este unul dintre liderii mondiali in domeniul solutiilor pentru testarea, vizibilitatea si securitatea retelelor pentru eficientizarea aplicatiilor in retelele fizice si virtuale. ...continuare.

9 ani de portabilitate - peste 4,2 milioane de numere portate

publicat 2017-10-19 15:45:01 (AgoraNews)
9 ani de portabilitate - peste 4,2 milioane de numere portate În cei 9 ani de la lansarea portabilitatii, peste 4,2 milioane de numere de telefon si-au schimbat operatorul, dar nu si utilizatorul. Dintre acestea, peste 3,5 milioane de numere sunt de telefonie mobila si aproape 700.000 de telefonie fixa. 9 ani de portabilitate ...continuare.

Consultantii robotici pot invata de la industria auto

publicat 2017-10-19 14:45:01 (AgoraNews)
Consultantii robotici pot invata de la industria auto Viitorul gestionarii de patrimoniu este digital. Consultantii robotici pot ajuta la stimularea transformarii digitale a gestionarii activelor si la imbunatatirea intelegerii interactiunii om-masina. Este chestionabil, insa, daca succesul consta in solutii hibrid. ...continuare.

Setrio Soft prezinta BizMedica, cel mai avansat software pentru organizarea clinicilor medicale

publicat 2017-10-19 14:45:01 (AgoraNews)
Setrio Soft prezinta BizMedica,  cel mai avansat software pentru organizarea clinicilor medicale Setrio Soft, unul dintre cei mai importanti producatori de software pentru sectorul sanatatii din Romania, prezinta BizMedica, cel mai avansat software dedicat clinicilor de specialitate care isi desfasoara activitatea cu practica exclusiv privata sau mixta (privat si in contract cu CJAS). ...continuare.

O noua presa digitala pentru productia de etichete: AccurioLabel 190, in portofoliul Konica Minolta

publicat 2017-10-19 14:45:01 (AgoraNews)
O noua presa digitala pentru productia de etichete: AccurioLabel 190, in portofoliul Konica Minolta Konica Minolta si-a consolidat reputatia pe piata de imprimare industriala si a reusit sa isi depaseasca obiectivele de afaceri pe acest segment, dupa noutatile importante prezentate la expozitia internationala Labelexpo - printre care s-a numarat si lansarea unei noi prese digitale pentru productia de etichete. ...continuare.

DACORA PRINT si DIMENSEa„¢ scot in relief designul tau prin cea mai inedita solutie de imprimare digitala din lume

publicat 2017-10-19 14:45:01 (AgoraNews)
DACORA PRINT si DIMENSEa„¢ scot in relief designul tau prin cea mai inedita solutie de imprimare digitala din lume Dacora Print, unul dintre cei mai mari furnizori de materiale, echipamente, service autorizat si expertiza in large format printing din Romania, anunta colaborarea cu compania lituaniana Veika UAB, producatorul noii tehnologii revolutionare si unice pe plan global – Dimense™ – pentru imprimare digitala si embosare simultana. ...continuare.

China ramane cea mai atractiva piata pentru investitii in proiecte de energie regenerabila

publicat 2017-10-19 14:45:01 (AgoraNews)
China ramane cea mai atractiva piata pentru investitii in proiecte de energie regenerabila China isi pastreaza prima pozitie in clasamentul celor mai atractive 40 de piete din lume pentru investitii in energie regenerabila, conform ultimului raport EY Renewable energy country attractiveness index (RECAI). ...continuare.

Companiile Enel din Romania si Ateliere Fara Frontiere anunta castigatorii celor 400 de calculatoare donate prin proiectul "Toata lumea intra in jocul educatiei IT"

publicat 2017-10-19 14:45:01 (AgoraNews)
Companiile Enel din Romania si Ateliere Fara Frontiere anunta castigatorii celor 400 de calculatoare donate prin proiectul Toata lumea intra in jocul educatiei IT 23 de scoli si licee, o biblioteca, 8 ONG-uri si o institutie sociala sunt beneficiarii celor 400 de calculatoare reconditionate donate de catre Asociatia Ateliere Fara Frontiere cu sustinerea companiilor grupului Enel in Romania, pentru reducerea decalajului informatic in comunitatile defavorizate ale Romaniei. ...continuare.© Copyright 2000-2017 iStorm. Toate drepturile rezervate.