Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Stiri locale
UE ar putea dubla ponderea regenerabilelor in mixul energetic pana in 2030

publicat 2018-02-21 00:15:03 (Bursa)
Statele membre ale Uniunii Europene ar trebui sa profite de reducerea costurilor cu energiile regenerabile pentru a investi mai mult in acest domeniu si a-si revizui in sus obiectivele privind ponderea regenerabilelor in mixul energetic, arata un studiu publicat, ieri, de Agentia Internationala pentru Energie Regenerabila (IRENA), transmite AFP, potrivit Agerpres. ...continuare.

Board-ul Orange il sustine pe Stephane Richard pentru un nou mandat de director general

publicat 2018-02-21 00:15:03 (Bursa)
Consiliul de Administratie al grupului francez de telefonie Orange s-a pronuntat ieri in favoarea reinnoirii mandatului lui Stephane Richard, prima etapa pentru ca acesta sa fie reconfirmat in functia de director general pentru cel de-al treilea mandat, transmite AFP, conform Agerpres. ...continuare.

Cresteri in Europa, in baza rezultatelor companiilor

publicat 2018-02-21 00:15:03 (Bursa)
Cresteri in Europa, in baza rezultatelor companiilor Bursele din Europa au crescut ieri, in a doua parte a zilei, datorita rezultator financiare peste asteptari anuntate de unele companii. ...continuare.

'Autoritatile nu constientizeaza faptul ca Romania va prelua presedintia UE'

publicat 2018-02-21 00:15:03 (Bursa)
'Autoritatile nu constientizeaza faptul ca Romania va prelua presedintia UE' Asumarea presedintiei Consiliului Uniunii Europene nu este un fapt suficient de bine constientizat de catre statul roman, a afirmat, ieri, in timpul unei conferinte de presa, Ovidiu Nicolescu, presedinte de onoare al Consiliului National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania (CNIPMMR). ...continuare.

Majoritatea evenimentelor de securitate a datelor - cauzate de proprii angajati

publicat 2018-02-21 00:15:03 (Bursa)
Majoritatea evenimentelor de securitate a datelor - cauzate de proprii angajati Atat la nivel european, cat si in Statele Unite ale Americii, studiile facute pe ultimii 15 ani pe tema evenimentelor de securitate a datelor au relevat un lucru pe cat de clar, pe atat de surprinzator: in proportie de peste 85% pentru spatiul european si de peste 80% in Statele Unite, evenimentele de securitate a datelor sunt cauzate din interiorul organizatiilor (fie ele private, fie publice), de catre proprii angajati. ...continuare.

Actiunile Banca Transilvania au fost suspendate pentru doua ore de la tranzactionare

publicat 2018-02-21 00:15:03 (Bursa)
Actiunile Banca Transilvania (TLV) au fost suspendate de la tranzactionare, ieri, incepand cu ora 9:30, pana in jurul orei 12:00, in contextul in care emitentul a transmis, la 11.53, un raport pe site-ul Bursei de Valori Bucuresti (BVB), cu referire la decizia privind dividendele pe anul trecut. ...continuare.

Zamfir plafoneaza dobanzile

publicat 2018-02-21 00:15:03 (Bursa)
Zamfir plafoneaza dobanzile * Senatorii au votat ca dobanda anuala efectiva sa fie de maxim 2,5 ori mai mare decat dobanda cheie, pentru ipotecare * Proiectul legislativ va merge la Camera Deputatilor - for decizional * Senatorul Zamfir: 'Am intrat astazi in Europa si in ceea ce priveste modul de acordare a creditelor' Senatorul PNL Daniel Catalin Zamfir nu se dezminte. Proiectul sau de lege privind plafonarea dobanzilor a fost primul pe ordinea de zi de ieri, in sedinta comuna a comisiilor de specialitate si,... ...continuare.

'Piata obligatiunilor tranzactionabile la bursa este foarte concentrata'

publicat 2018-02-21 00:15:03 (Bursa)
Piata obligatiunilor listate la Bursa de Valori Bucuresti (BVB) este foarte concentrata, indiferent daca este vorba despre obligatiuni corporative sau despre cele emise de administratiile locale, reiese dintr-un studiu al Asociatiei Analistilor Financiar - Bancari din Romania (AAFBR). ...continuare.

Volumul ramane sub valoarea medie din 2018

publicat 2018-02-21 00:15:03 (Bursa)
Volumul ramane sub valoarea medie din 2018 Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti (BVB) a incheiat sedinta de tranzactionare de ieri preponderent in scadere, singurul indice ce a cunoscut o crestere fiind BET-FI, al celor cinci SIF-uri plus Fondul Proprietatea (FP), care a urcat cu 0,12%. ...continuare.

'řara noastra, departe de a reglementa tratamentul fiscal al cripto-monedelor'

publicat 2018-02-21 00:15:03 (Bursa)
'řara noastra, departe de a reglementa tratamentul fiscal al cripto-monedelor' Modalitatea de impozitare a cripto-monedelor inca nu se discuta in forum des≠chis, in contextul in care subiectul este tot mai de interes, in ultimii ani, apreciaza Alex Milcev, Partener, Lider al departamentului de Asistenta Fis≠cala, EY Romania. ...continuare.

Rovinieta Online | Asigurare RCA© Copyright 2000-2018 iStorm. Toate drepturile rezervate.