Rovinieta Online | Asigurare RCA

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Stiri localeUltimele Stiri « Pag. ant. 1 2 3 4 Pag. urm. »

Eveniment - Marfarul deraiat ar fi ramas fara frane. Prima constatare despre accidentul care a dus la moartea mecanicului si ajutorului

publicat 2017-11-06 03:15:02 (Curierul-National)
Trenul de marfa care a deraiat sambata dupa-amiaza de pe linia ferata in zona Banita-Merisor ar fi avut o defectiune la sistemul de franare, au declarat pentru Agerpres responsabili de la Inspectoratul Teritorial de Munca Hunedoara. Reamintim ca mecanicul de locomotiva si ajutorul sau au murit ...continuare.

Eveniment - MS propune modificarea etichetelor trabucurilor

publicat 2017-11-06 03:15:02 (Curierul-National)
Eveniment - MS propune modificarea etichetelor trabucurilor Ministerul Sanatatii a elaborat un proiect de ordin prin care propune modificarea substantiala a produselor din tutun astfel incat si pe trabucurile ambalate la bucata sa fie lipite etichete care sa contina avertismente cu privire la nocivitatea fumatului.&bdq ...continuare.

Eveniment - Legea vaccinarii: Parintii care refuza sa isi vaccineze copiii nu vor mai fi sanctionati

publicat 2017-11-06 03:15:02 (Curierul-National)
Eveniment - Legea vaccinarii: Parintii care refuza sa isi vaccineze copiii nu vor mai fi sanctionati Proiectul Legii vaccinarii este gata si va fi pus in dezbatere publica! Ministrul Sanatatii, Florian Bodog anunta ca, in varianta propusa, nu sunt prevazute sanctiuni pentru parintii care refuza sa isi vaccineze copiii. Initial, se spunea ca acestia ar put ...continuare.

Eveniment - Ministrul britanic al Apararii: Rusia este responsabila prin procura pentru victimele atacului chimic din Siria

publicat 2017-11-06 03:15:02 (Curierul-National)
Eveniment - Ministrul britanic al Apararii: Rusia este responsabila prin procura pentru victimele atacului chimic din Siria Ministrul britanic al Apararii, Michael Fallon, a afirmat ca Rusia este "responsabila prin procura" pentru moartea fiecareia dintre cele 87 de victime ale prezumtivului atac chimic din Khan Sheikhoun, i ...continuare.

Economie - Adrian Vasilescu (BNR): Romania trebuie sa majoreze salariile, dar exista riscul ca guvernul sa dea cu o mana si sa ia cu doua

publicat 2017-11-06 03:15:02 (Curierul-National)
Romania trebuie sa majoreze salariile, pentru ca nu poate ramane cu o forta de munca descurajata, avand in vedere ca tara se situeaza pe penultimul loc in Europa, cu 5,4 euro platiti pentru ora de munca, doar inaintea Bulgariei, insa exista riscul ca guvernul sa ajunga in situatia de "a da ...continuare.

Economie - Putin peste 3.000 lei, veniturile medii lunare pe gospodarie in T4 din 2016

publicat 2017-11-06 03:15:02 (Curierul-National)
Economie - Putin peste 3.000 lei, veniturile medii lunare pe gospodarie in T4 din 2016 Cheltuielile totale ale unei gospodarii au fost, in medie, de 2.692 lei lunar si au reprezentat 87,2% din nivelul veniturilor totale Statisticile INS pe ultimul trimestru al anului trecut arata ca veniturile totale medii lunare au reprezenta ...continuare.

Economie - BVB cere elaborarea unui proiect national "Prima investitie"

publicat 2017-11-06 03:15:02 (Curierul-National)
Economie - BVB cere elaborarea unui proiect national Prima investitie Lucian Anghel: Asa cum avem „Prima casa” sau „Prima masina”, tot asa avem nevoie de „Prima investitie”. Daca am fi investit in actiuni listate la BVB in urma cu cinci ani, acum am fi avut dublul sumei investite ...continuare.

Actualitate - Ziua Internationala a Romilor, sarbatorita prin teatru, jazz-manouche si lansare de carte

publicat 2017-11-06 03:15:02 (Curierul-National)
Actualitate - Ziua Internationala a Romilor, sarbatorita prin teatru, jazz-manouche si lansare de carte Centrul National de Cultura a Romilor - Romano Kher organizeaza, cu sprijinul Bancii Mondiale si in parteneriat cu Agentia Nationala pentru Romi, Agentia de Dezvoltare Comunitara „Împreuna”, Partida Romilor „Pro-Europa” si Roma Education Fund Roma ...continuare.

« Pag. anterioara 1 2 3 4 Pag. urmatoare »


© Copyright 2000-2017 iStorm. Toate drepturile rezervate.