Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Stiri locale
Avanpremiera editoriala: Trezirea leilor

publicat 2018-02-02 23:00:04 (Dilema-Veche)
Avanpremiera editoriala: Trezirea leilor „Gundar-Goshen stie foarte bine sa dea adîncime emotionala unei intrigi de thriller, cu rasturnari de situatie si accent pe vinovatiile, dorintele si secretele personajelor.“ — The New York Times ...continuare.

Iubirea nu este "corectia" lui Franzen

publicat 2018-02-02 18:15:05 (Dilema-Veche)
Iubirea nu este corectia lui Franzen nu vreau sa spun ca sîntem niste Patersonicamuflati în slujbele noastre anoste.ce vreau sa bifez e faptul ca a disparut gelozia fatade privirile aruncate de sexul opus pe strada ...continuare.

Like, share si partikip

publicat 2018-02-02 12:15:05 (Dilema-Veche)
Like, share si partikip Ruptura de mediul online nu e niciodata completa, s-ar putea adauga ca, pentru multi, aceste tentative de extractie individuala în lumea reala sînt, prin natura lor, temporare si subordonate principalei îndeletniciri de fiecare zi, scufundarea în oceanul internaut. Cîteodata, îi banuiesti ca socializeaza si pleaca în diverse locuri doar ca sa aiba un pretext sa posteze despre ei pe Facebook, ei neavînd nici un chef sa iasa din casa. ...continuare.

Iohannis la Bruxelles si indiferenta lui Jean-Claude Juncker

publicat 2018-02-01 10:30:03 (Dilema-Veche)
Iohannis la Bruxelles si indiferenta lui Jean-Claude Juncker Declaratiile, desi par interesante, sînt de fapt complet inutile. ...continuare.

Pina cind?

publicat 2018-01-31 20:15:05 (Dilema-Veche)
Pina cind? Mi-au cazut ochii recent pe volumul al treilea al stenogramelor sedintelor guvernului Groza (Editura Istros, Braila, 2017). Un moment cît se poate de (ne)fast acum, cînd e înca proaspata citarea unor declaratii ale ministrilor din noul cabinet Dancila, deoarece imaginea unui guvern pro-comunist risca sa iasa sifonata în comparatie cu cea a unui guvern postcomunist. ...continuare.

Paleologu despre exprimarea troglodita a noului ministru al Educatiei

publicat 2018-01-31 10:15:03 (Dilema-Veche)
Paleologu despre exprimarea troglodita a noului ministru al Educatiei Theodor Paleologu taxeaza declaratiile noului ministru al Educatiei. ...continuare.

Ipocritii

publicat 2018-01-30 14:45:04 (Dilema-Veche)
Ipocritii Mesajul omagial al liderului PSD, Liviu Dragnea, la moartea lui Neagu Djuvara. Lasînd la o parte gafa ireparabila a confundarii initiale a numelui, în loc de Neagu Djuvara, mesajul fiind adresat lui Mircea Djuvara ...continuare.

Klaus Iohannis: Sper sa inceteze si aceasta topaiala guvernamentala!

publicat 2018-01-30 09:30:05 (Dilema-Veche)
Klaus Iohannis: Sper sa inceteze si aceasta topaiala guvernamentala! "Coalitia aflata la putere nu trebuie sa ignore semnalul transmis de sute de mii de români, care de un an de zile continua sa sustina în strada statul de drept." ...continuare.

Muzica, teatru si muzee, la Happy Cinema

publicat 2018-01-29 17:00:04 (Dilema-Veche)
Muzica, teatru si muzee, la Happy Cinema În 2018, pe lînga obisnuitele filme, Happy Cinema din Bucuresti si-a propus sa aduca pe marile ecrane stagiunile unor prestigioase companii de teatru, opera, concerte impresionante si o serie de documentare despre cele mai îndragite muzee ale lumii.  ...continuare.

Intersectiile de miercuri, cu Gabriela Adamesteanu

publicat 2018-01-29 13:30:03 (Dilema-Veche)
Intersectiile de miercuri, cu Gabriela Adamesteanu Intersectiile de miercuri de la sfîrsitul lui ianuarie aduc în dialog doua scriitoare. Din generatii diferite. Doua jurnaliste. Doua tipuri de luciditati. Carte blanche pentru Ana Maria Sandu la Rezidenta, pentru o conversatie cu Gabriela Adamesteanu, unul dintre cei mai cunoscuti, tradusi si cititi autori români contemporani atît în tara, cît si în strainatate, o experta a radiografiilor lumii în care am trait si înca mai traim. ...continuare.

Rovinieta Online | Asigurare RCA© Copyright 2000-2018 iStorm. Toate drepturile rezervate.