Rovinieta Online | Asigurare RCA

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Stiri locale
Cum a creat George Soros o foarte puternica organizatie filantropica

publicat 2017-10-18 14:15:05 (Income-Magazine)
Cum a creat George Soros o foarte puternica organizatie filantropica Miliardarul american George Soros a decis sa transfere 18 miliarde de dolari catre Fundatia pentru o Societate Deschisa, care devine astfel una din cele mai mari organizatii filantropice din lume, scrie Wall Street Journal citand oficiali ai structurii înfiintata de omul de afaceri. ...continuare.

Piraeus Bank isi vinde subsidiara din Serbia

publicat 2017-10-18 14:15:05 (Income-Magazine)
Piraeus Bank isi vinde subsidiara din Serbia Piraeus Bank, cel mai mare grup bancar elen dupa active, a anuntat vânzarea operatiunilor din Serbia catre Direktna Banka. Potrivit acordului încheiat cu autoritatile de concurenta din Uniunea Europeana, bancile elene îsi vând activele din Balcani pentru a se concentra pe piata interna, câstigurile urmând sa majoreze nivelul lichiditatilor si indicele de adecvare a capitalului. ...continuare.

Omnia Turism a produs cea mai mare paguba de dupa revolutie

publicat 2017-10-18 14:00:12 (Income-Magazine)
Omnia Turism a produs cea mai mare paguba de dupa revolutie Paguba produsa de Omnia Turism este cea mai mare de dupa revolutie, în conditiile în care agentia a vândut pachete de aproximativ 7,5 milioane de euro pentru anul 2018 unui numar de 8.500 de clienti, iar pentru perioada 17 octombrie - 31 decembrie 2017 au mai fost încasati 433.000 de euro de la 202 turisti, a declarat, miercuri, ministrul Turismului, Mircea Titus Dobre, într-o conferinta de presa. ...continuare.

Trei oferte pentru activele combinatului Oltchim

publicat 2017-10-18 14:00:12 (Income-Magazine)
Trei oferte pentru activele combinatului Oltchim Companiile Chimcomplex Borzesti, Dynamic Selling Group si White Tiger Wealth Management au achizitionat pachete de active ale combinatului petrochimic Oltchim Râmnicu Vâlcea, potrivit unui comunicat transmis Bursei de Valori Bucuresti. Aceasta "în contextul procedurii competitive de vânzare a activelor societatii lansata de Oltchim S.A. la sfârsitul anului trecut. ...continuare.

Avocat Dr. Daniel MOREANU: Noile Contracte FIDIC vor fi emise la inceputul lunii decembrie 2017. Care sunt principalele modificari anticipate! Partea I

publicat 2017-10-18 09:45:05 (Income-Magazine)
Avocat Dr. Daniel MOREANU: Noile Contracte FIDIC vor fi emise la inceputul lunii decembrie 2017. Care sunt principalele modificari anticipate! Partea I In urma cu 2 ani si jumatate am scris un articol despre Contractele-standard utilizate in domeniul constructiilor pe plan international cunoscute sub denumirea generica de „Contracte FIDIC”, dupa acronimul Federatiei Internationale a Inginerilor Consultanti. ...continuare.

Elvetienii vor sa cumpere compania romaneasca Eucasting

publicat 2017-10-17 19:00:05 (Income-Magazine)
Elvetienii vor sa cumpere compania romaneasca Eucasting Consiliul Concurentei analizeaza tranzactia prin care elvetienii de la Georg Fischer AG vor sa achizitioneze compania româneasca Eucasting RO SRL, a anuntat autoritatea pentru concurenta, într-un comunicat. ...continuare.

ULUITOARELE declaratii ale miliardarului chinez Jack Ma!

publicat 2017-10-17 18:45:05 (Income-Magazine)
ULUITOARELE declaratii ale miliardarului chinez Jack Ma! "Oamenii nu trebuie sa se sperie ca robotii le vor schimba viata. Este o problema care se va rezolva de la sine. Oamenii se tem de viitor pentru ca nu au incredere in propriile puteri, nu au suficienta imaginatie. Pentru moment, nu avem solutii, dar ele vor veni. Tinerii de azi le vor gasi", crede fondatorul companiei Alibaba, Jack Ma. ...continuare.

World Class Romania investeste un milion de euro un nou club

publicat 2017-10-17 18:45:05 (Income-Magazine)
World Class Romania investeste un milion de euro un nou club Reteaua de fitness si wellness World Class România investeste un milion de euro pentru deschiderea unui nou club, în incinta Bucuresti Mall, în primul trimestru din 2018, potrivit unui comunicat al companiei.   ...continuare.

Previziunea oamenilor de stiinta: Soarele va BUBUI!

publicat 2017-10-17 16:45:04 (Income-Magazine)
Previziunea oamenilor de stiinta: Soarele va BUBUI! In urmatorul secol se va produce o puternica explozie solara, care va provoca dereglari marjore in functionarea sistemelor energetice din intreaga lume, defectarea satelitilor si intreruperea internetului. Toate aceste incidente de natura tehnogena vor provoca, de asemenea, pierderi de vieti omenesti. Este concluzia la care a ajuns un grup de specialisti de la Universitatea Harvard, scrie New Scientist. ...continuare.© Copyright 2000-2017 iStorm. Toate drepturile rezervate.