Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Stiri locale
Un tren a deraiat in apropiere de Drobeta Turnu Severin

publicat 2018-02-01 08:15:02 (Antena3)
Un tren a deraiat in apropiere de Drobeta Turnu Severin Circulatia feroviara a fost blocata joi dimineata, incepand cu ora 5:10, intre Valea Alba si Drobeta Turnu Severin, ca urmare a deraierii unui tren privat de marfa, potrivit reprezentantilor CFR SA.  &q... ...continuare.

Avertizare meteo! Cod galben de fenomene periculoase in noua judete

publicat 2018-01-29 08:45:02 (Antena3)
Avertizare meteo! Cod galben de fenomene periculoase in noua judete Noua judete sunt, luni dimineata, sub avertizare cod galben de ceata sau vant puternic. Judetul Caras-Severin se afla atat sub avertizare cod galben de vant puternic, cat si de... ...continuare.

Cod galben de ceata si vant puternic in noua judete

publicat 2018-01-29 08:30:41 (Ziarul-Financiar)
Cod galben de ceata si vant puternic in noua judete Noua judete sunt, luni dimineata, sub avertizare cod galben de ceata sau vant puternic. Judetul Caras-Severin se afla atat sub avertizare cod galben de vant puternic, cat si de ceata. ...continuare.

Cod galben de ceata si vant puternic in mai multe judete

publicat 2018-01-29 08:15:29 (Romania-TV)
Cod galben de ceata si vant puternic in mai multe judete Noua judete sunt, luni dimineata, sub avertizare cod galben de ceata sau vant puternic. Judetul Caras-Severin se afla atat sub avertizare cod galben de vant puternic, cat si de ceata. ...continuare.

Cod galben de ceata si vant puternic in noua judete

publicat 2018-01-29 08:00:27 (Mediafax)
Cod galben de ceata si vant puternic in noua judete Noua judete sunt, luni dimineata, sub avertizare cod galben de ceata sau vant puternic. Judetul Caras-Severin se afla atat sub avertizare cod galben de vant puternic, cat si de ceata. ...continuare.

Revolutie. In Caras se elimina chioscurile din jurul scolilor. Motivul? Copiii isi cumpara alcool in pauze

publicat 2018-01-26 15:45:04 (Evenimentul-Zilei)
Revolutie. In Caras se elimina chioscurile din jurul scolilor. Motivul? Copiii isi cumpara alcool in pauze Inspectorul scolar general din Caras Severin, Ioan Benga vrea sa elimine toate chioscurile din jurul unitatilor de invatamtnt. El a solicit sprijin autoritatilor judetene, mentiontnd ca acestea vand cafea si alimente nesanatoase, de tip fast-food, pline de e-uri. ...continuare.

Danut Andrusca, detalii despre prima lui afacere si perioada in care a intrat in politica

publicat 2018-01-26 15:15:44 (Romania-TV)
Danut Andrusca, detalii despre prima lui afacere si perioada in care a intrat in politica Danut Andrusca, propus de PSD pentru functia de ministru al Economiei, a fost director general la Regia Autonoma pentru Activitati Nucleare (RAAN) din Drobeta Turnu Severin, iar rezultatele obtinute l-au propulsat la conducerea Cupru Min SA. ...continuare.

GUVERNUL DANCILA. Cine este Danut Andrusca, propunerea pentru Ministerul Economiei

publicat 2018-01-26 14:15:30 (Realitatea-TV)
GUVERNUL DANCILA. Cine este Danut Andrusca, propunerea pentru Ministerul Economiei Danut Andrusca, propus de PSD pentru functia de ministru al Economiei, a fost director general la Regia Autonoma pentru Activitati Nucleare (RAAN) din Drobeta Turnu Severin, iar rezultatele obtinute l-au propulsat la conducerea Cupru Min SA. ...continuare.

Cine este Danut Andrusca, propunerea PSD pentru Ministerul Economiei - Biografie

publicat 2018-01-26 14:15:02 (Antena3)
Cine este Danut Andrusca, propunerea PSD pentru Ministerul Economiei - Biografie Danut Andrusca, noul ministru al Economiei, a fost director general la Regia Autonoma pentru Activitati Nucleare (RAAN) din Drobeta Turnu Severin, iar rezultatele obtinute l-au propulsat la conducerea Cupru Min... ...continuare.

Cine este Danut Andrusca, propunerea PSD pentru functia de ministru al Economiei

publicat 2018-01-26 14:00:24 (Ziarul-Financiar)
Cine este Danut Andrusca, propunerea PSD pentru functia de ministru al Economiei Danut Andrusca, propus de PSD pentru functia de ministru al Economiei, a fost director general la Regia Autonoma pentru Activitati Nucleare (RAAN) din Drobeta Turnu Severin, iar rezultatele obtinute l-au propulsat la conducerea Cupru Min SA. ...continuare.

Rovinieta Online | Asigurare RCA© Copyright 2000-2018 iStorm. Toate drepturile rezervate.