Rovinieta Online | Asigurare RCA

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Stiri locale
Accident grav in Harghita: un barbat a murit si alti 7 au fost raniti

publicat 2017-11-25 08:30:09 (ProTV)
Un barbat a murit si alti sapte au fost raniti, în noaptea de vineri spre sâmbata, în urma unui accident produs pe DN 13 B, dupa ce o autoutilitara a parasit carosabilul si s-a izbit violent de un copac. ...continuare.

Accident grav in judetul Harghita. Sunt opt victime

publicat 2017-11-25 08:15:02 (Antena3)
Accident grav in judetul Harghita. Sunt opt victime Un barbat a murit, iar alti sapte sunt grav raniti dupa ce, în noaptea de vineri spre sâmbata, masina în care se aflau, o autoutilitara de 8 locuri, s-a izbit de un copac, pe DN 13B, în... ...continuare.

Harghita: Un barbat a murit, iar alti sapte sunt raniti grav dupa ce masina a lovit un copac

publicat 2017-11-25 07:45:04 (Mediafax)
Harghita: Un barbat a murit, iar alti sapte sunt raniti grav dupa ce masina a lovit un copac Un barbat a murit, iar alti sapte sunt grav raniti dupa ce, in noaptea de vineri spre sambata, masina in care se aflau, o autoutilitara de 8 locuri, s-a izbit de un copac, pe DN 13B, in judetul Harghita, transmite corespondentul MEDIAFAX. ...continuare.

Un barbat a reclamat la ANPC ca a cumparat o apa de la un magazin, iar dupa ce a baut-o s-a imbatat

publicat 2017-11-24 23:30:07 (Realitatea-TV)
Un barbat a reclamat la Comisariatul pentru Protectia Consumatorului Harghita ca s-a imbatat cu apa plata cumparata dintr-un supermarket. ...continuare.

Un barbat a reclamat la OPC ca s-a imbatat cu apa chioara. Cum s-a intamplat totul

publicat 2017-11-24 23:00:01 (Antena3)
Un barbat a reclamat la OPC ca s-a imbatat cu apa chioara. Cum s-a intamplat totul Un barbat a reclamat la Comisariatul pentru Protectia Consumatorului Harghita ca s-a imbatat cu apa plata cumparata dintr-un supermarket. Barbatul considera ca producatorul acesteia i-a pus viata... ...continuare.

Reclamatie ciudata la OPC. Un barbat din Harghita sustine ca s-a imbatat cu apa plata cumparata din supermarket

publicat 2017-11-24 19:00:02 (Antena3)
Reclamatie ciudata la OPC. Un barbat din Harghita sustine ca s-a imbatat cu apa plata cumparata din supermarket Un barbat a reclamat la Comisariatul pentru Protectia Consumatorului Harghita ca s-a îmbatat cu apa plata cumparata dintr-un supermarket. Barbatul considera ca producatorul acesteia i-a pus viata... ...continuare.

Un barbat din Harghita a reclamat la OPC ca s-a imbatat cu apa plata cumparata din supermarket

publicat 2017-11-24 17:45:09 (ProTV)
Un barbat a reclamat la Comisariatul pentru Protectia Consumatorului Harghita ca s-a îmbatat cu apa plata cumparata dintr-un supermarket. ...continuare.

Un roman a RECLAMAT la OPC ca s-a imbatat cu apa plata. Ce a patit cand s-a urcat la volan

publicat 2017-11-24 15:45:08 (Realitatea-TV)
Un roman a RECLAMAT la OPC ca s-a imbatat cu apa plata. Ce a patit cand s-a urcat la volan Un barbat a reclamat la Comisariatul pentru Protectia Consumatorului Harghita ca s-a imbatat cu apa plata cumparata dintr-un supermarket. Barbatul considera ca producatorul acesteia i-a pus viata in pericol, deoarece dupa ce a baut-o s-a urcat la volan. ...continuare.

Un barbat a reclamat la OPC ca s-a imbatat cu apa plata si apoi s-a urcat la volan

publicat 2017-11-24 15:30:10 (Romania-TV)
Un barbat a reclamat la OPC ca s-a imbatat cu apa plata si apoi s-a urcat la volan Un barbat a reclamat la Comisariatul pentru Protectia Consumatorului Harghita ca s-a imbatat cu apa plata cumparata dintr-un supermarket. Barbatul considera ca producatorul acesteia i-a pus viata in pericol, deoarece dupa ce a baut-o s-a urcat la volan. ...continuare.

Un barbat a reclamat la OPC ca s-a imbatat cu apa plata, iar dupa ce a baut-o s-a urcat la volan

publicat 2017-11-24 14:30:07 (Mediafax)
Un barbat a reclamat la OPC ca s-a imbatat cu apa plata, iar dupa ce a baut-o s-a urcat la volan Un barbat a reclamat la Comisariatul pentru Protectia Consumatorului Harghita ca s-a imbatat cu apa plata cumparata dintr-un supermarket. Barbatul considera ca producatorul acesteia i-a pus viata in pericol, deoarece dupa ce a baut-o s-a urcat la volan, transmite corespondentul MEDIAFAX. ...continuare.© Copyright 2000-2017 iStorm. Toate drepturile rezervate.