Rovinieta Online | Asigurare RCA

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Stiri locale
'Majorarea pretului enegiei se datoreaza, in principal, scaderii artificiale a PIP, in anii 2015 si 2016'

publicat 2017-02-06 00:15:02 (Bursa)
'Majorarea pretului enegiei se datoreaza, in principal, scaderii artificiale a PIP, in anii 2015 si 2016' Piata de energie electrica a fost caracterizata in luna ianuarie prin cresterea consumului de energie electrica, potrivit unui raport al ANRE pentru luna ianuarie. Tot in aceasta perioada s-au utilizat la maxim rezervele de energie din lacurile de acumulare pentru echilibrarea sistemului si a crescut deficitul productie-consum, deficit ce trebuie asigurat de operatorul pietei de echilibrare prin dispecerizarea grupurilor disponibile si care se datoreaza in principal notificarilor incorecte... ...continuare.

De ce a crescut pretul energiei electrice in Romania? Raspunsul neasteptat de la ANRE

publicat 2017-02-05 11:30:07 (Income-Magazine)
De ce a crescut pretul energiei electrice in Romania? Raspunsul neasteptat de la ANRE Manipularea pietei nu este una dintre cauzele pentru care pretul energiei a atins cote-record în luna ianuarie la bursa, în schimb motivele tin de denuntarea unor contracte, de comportamentul jucatorilor, precum si de lipsa apei si a stocurilor de carbune, se arata într-o analiza a Autoritatii Nationale de Reglementare în Energie cu privire la preturile de pe bursa din luna ianuarie. ...continuare.

Furnizorii de energie care denunta unilateral contractele ar trebui sa fie sanctionati

publicat 2017-02-04 00:15:02 (Bursa)
Furnizorii de energie care denunta unilateral contractele ar trebui sa fie sanctionati Autoritatea Nationala de Reglementare in domeniul Energiei (ANRE) ar trebui sa inaspreasca regulile din piata, iar furnizorii de energie care denunta unilateral contractele sa fie sanctionati, a declarat, ieri, la Parlament, Robert Tudorache, secretar de stat in Ministerul Energiei. Declaratia vine in contextul in care, in aceasta perioada, unii furnizori de energie au ajuns sa denunte unilateral contractele pe care le au, pentru a profita de preturile-record care se inregistreaza in ultimele... ...continuare.

ANRE va transmite analiza si concluziile comportamentului participantilor la PZU

publicat 2017-02-03 00:15:02 (Bursa)
Autoritatea Nationala de Reglementare in domeniul Energiei (ANRE) a solicitat o analiza a comportamentului participantilor la PZU, analiza si concluziile urmand sa fie transmise pana la data de 15 februarie 2017, potrivit unui comunicat al operatorului pietei de energie electrica si gaze naturale, OPCOM. ...continuare.

AFEER solicita ANRE sa urgenteze analiza cu privire la pretul mare al energiei de pe bursa

publicat 2017-02-02 00:15:02 (Bursa)
AFEER solicita ANRE sa urgenteze analiza cu privire la pretul mare al energiei de pe bursa * Ion Lungu, AFEER: "Pretul energiei a crescut in luna ianuarie la valori complet neobisnuite, de nesuportat de catre piata romaneasca" Asociatia Furnizorilor de Energie Electrica din Romania (AFEER) solicita Autoritatii Nationale de Reglementare din domeniul Energiei (ANRE) sa urgenteze analiza cu privire la preturile mari ale energiei, sa identifice cauzele si sa anunte public, conform prevederilor legale, daca au existat distorsiuni si vinovati, potrivit unui comunicat al AFEER. Asociatia... ...continuare.

ANRE investigheaza mai multe tranzactii de pe bursa de energie

publicat 2017-01-31 00:15:02 (Bursa)
ANRE investigheaza mai multe tranzactii de pe bursa de energie Consiliul Concurentiei si ANRE analizeaza tranzactiile dubioase realizate in luna ianuarie, pe bursa de energie OPCOM, ne-au declarat reprezentantii Consiliului Concurentei (CC). La randul lor, oficiali ai Autoritatii Nationale de Reglementare in domeniul Energiei ne-au spus ca autoritatea a inceput procedurile de investigatie asupra mai multor operatiuni de tranzactionare pe bursa de energie OPCOM, incepand cu luna decembrie 2016. Reprezentantii ANRE au sustinut ca, in momentul de fata, nu... ...continuare.

Scandal major legat de pretul energiei electrice. "Exista suspiciuni de manipulare a pietei"

publicat 2017-01-30 16:00:18 (Realitatea-TV)
Scandal major legat de pretul energiei electrice. "Exista suspiciuni de manipulare a pietei" Exista suspiciuni de manipulare a pietei de energie electrica, dupa ce pretul energiei a ajuns la maximul istoric. ANRE a declansat o investigatie. ...continuare.

Record istoric al pretului energiei. ANRE a demarat o ancheta

publicat 2017-01-30 14:15:02 (Antena3)
Record istoric al pretului energiei. ANRE a demarat o ancheta Consiliul Concurentei analizeaza, impreuna cu Autoritatea Nationala de Reglementare in Energie (ANRE), doua tranzactii cu energie incheiate pe bursa de profil OPCOM, suspecte ca ar fi... ...continuare.

ANRE investigheaza doua tranzactii suspecte de pe bursa de energie si a cerut ajutorul Consiliului Concurentei

publicat 2017-01-30 12:15:25 (Romania-TV)
ANRE investigheaza doua tranzactii suspecte de pe bursa de energie si a cerut ajutorul Consiliului Concurentei Autoritatea Nationala de Reglementare in Energie a demarat o investigatie in cazul a doua contracte cu energie incheiate pe bursa de profil OPCOM, suspecte ca ar fi incalcat legislatia, si a cerut ajutorul Consiliului Concurentei in aceasta ancheta, au declarat, luni, pentru Agerpres, reprezentantii ANRE. ...continuare.© Copyright 2000-2017 iStorm. Toate drepturile rezervate.