Rovinieta Online | Asigurare RCA

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Stiri locale
ANRE introduce garantii in contractele cu energie pentru consumatorii casnici

publicat 2017-05-17 17:30:06 (Income-Magazine)
ANRE introduce garantii in contractele cu energie pentru consumatorii casnici Comitetul de reglementare al Autoritatii Nationale de Reglementare în domeniul Energiei (ANRE) a aprobat ordinul prin care propune instituirea unor garantii în contractele încheiate pe Piata Centralizata pentru Serviciul Universal (PCSU) de pe bursa de energie OPCOM, unde se tranzactioneaza energia pentru consumatorii casnici. Masura vine dupa ce, în luna ianuarie, profitând de faptul ca pe aceasta piata nu existau obligatii privind eventuale garantii, furnizorii... ...continuare.

Eroul Zilei: Paul Tiberiu Iordache, campion la karate, dar si la scoala

publicat 2017-05-17 12:00:02 (Antena3)
Eroul Zilei: Paul Tiberiu Iordache, campion la karate, dar si la scoala Un adolescent de 15 ani din Voluntari demonstreaza în fiecare zi ca munca si seriozitatea aduc rezultate. Mai mult, arata întregii lumi ca performanta sportiva merge mâna-n mâna cu... ...continuare.

VIDEO Cum a ajuns Dica de pe TV la FCSB: "A contat" + Cine ar fi "stoperul complet" din Polonia pe care merge sa-l urmareasca

publicat 2017-05-16 23:00:04 (Gazeta-Sporturilor)
VIDEO Cum a ajuns Dica de pe TV la FCSB: A contat + Cine ar fi stoperul complet din Polonia pe care merge sa-l urmareasca Nicolae Dica a explicat motivele pentru care a acceptat sa vina la FCSB si a dat câteva detalii despre fundasul polonez pe care si-l doreste.  "Este un risc sa merg la Steaua. Trebuie sa am rezultate! Sunt un antrenor tânar si îmi doresc sa am rezultate. Poate fi o alegere inspirata daca voi avea rezultate si voi înainta în aceasta cariera. Altfel, daca nu vor fi rezultate, pot spune ca n-am fost inspirat ca am acceptat. ... ...continuare.

VIDEO Motivul pentru care Dica a acceptat sa vina la FCSB + Cine ar fi fundasul polonez pe care si-l doreste: "Avem nevoie de un stoper complet"

publicat 2017-05-16 22:45:05 (Gazeta-Sporturilor)
VIDEO Motivul pentru care Dica a acceptat sa vina la FCSB + Cine ar fi fundasul polonez pe care si-l doreste: Avem nevoie de un stoper complet Nicolae Dica a explicat motivele pentru care a acceptat sa vina la FCSB si a dat câteva detalii despre fundasul polonez pe care si-l doreste.  "Este un risc sa merg la Steaua. Trebuie sa am rezultate! Sunt un antrenor tânar si îmi doresc sa am rezultate. Poate fi o alegere inspirata daca voi avea rezultate si voi înainta în aceasta cariera. Altfel, daca nu vor fi rezultate, pot spune ca n-am fost inspirat ca am acceptat. ... ...continuare.

BACALAUREAT 2017. Incep INSCRIERILE pentru sesiunea din vara, vezi CALENDARUL EXAMENULUI si modele de subiecte

publicat 2017-05-16 20:00:06 (Romania-TV)
BACALAUREAT 2017. Incep INSCRIERILE pentru sesiunea din vara, vezi CALENDARUL EXAMENULUI si modele de subiecte BACALAUREAT 2017. Absolventii clasei a XII-a sustin primele probe la inceputul lunii iunie. Accesul candidatilor in centrele de examen la probele scrise se face in intervalul 7:30 - 8:30 pe baza unui act de identitate valid, cu fotografie. Nu este permis accesul in sali cu manuale, dictionare, notite, insemnari etc., care ar putea fi utilizate pentru rezolvarea subiectelor, si nici cu telefoane mobile sau cu orice mijloc electronic de calcul/comunicare. ...continuare.

EVALUARE NATIONALA 2017. Incep INSCRIERILE pentru elevii de clasa a VIII-a. Vezi MODELE SUBIECTE si ce spune REGULAMENTUL

publicat 2017-05-16 17:30:07 (Romania-TV)
EVALUARE NATIONALA 2017. Incep INSCRIERILE pentru elevii de clasa a VIII-a. Vezi MODELE SUBIECTE si ce spune REGULAMENTUL EVALUARE NATIONALA 2017. Emotii mari pentru absolventii clasei a VIII-a. Evaluarea Nationala se apropie. Pe 7 iunie se fac inscrierile la examen, iar prima proba are loc pe 19 iunie. ...continuare.

Elevii, nemultumiti de schimbarile la admitere LICEU 2017. Spun ca nu sunt stimulati sa invete

publicat 2017-05-16 12:00:07 (Realitatea-TV)
Elevii, nemultumiti de schimbarile la admitere LICEU 2017. Spun ca nu sunt stimulati sa invete Aproape o luna a mai ramas pana la cel mai important examen din viata elevilor de clasa a VIII-a: Evaluarea Nationala. Rezultatul testului nu ii va diferentia prea mult pe elevi! Indiferent de nota pe care o vor obtine, toti vor avea un loc asigurat la liceu. Conform metodologiei, unitatile de invatamant ii primesc atat pe cei cu medii de zece, cat si pe cei cu note sub cinci! Schimbari apar doar in modul in care se calculeaza media de admitere la liceu. ...continuare.© Copyright 2000-2017 iStorm. Toate drepturile rezervate.