Rovinieta Online | Asigurare RCA

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Stiri locale
Lansarea proiectului "Cugetarile romanesti cuceresc lumea"

publicat 2017-10-19 13:45:01 (AgoraNews)
Lansarea proiectului Cugetarile romanesti cuceresc lumea Asociatia Culturala Citatepedia anunta lansarea oficiala a site-ului www.intercogito.ro – baza proiectului „Cugetarile romanesti cuceresc lumea”. Acest proiect reprezinta o modalitate inedita de promovare a culturii romane prin internet. ...continuare.

Brand de tara ca afara. Romania in era jocurilor video.

publicat 2017-10-18 18:15:02 (AgoraNews)
Brand de tara ca afara. Romania in era jocurilor video. Digitalizarea globala creste si preferinta pentru jocuri. Se dezvolta o industrie care are un impact economic important si devine moneda de soft power la nivel de stat. Este aproape imposibil sa vorbesti despre industria jocurilor video fara sa te uiti la influenta, la valorile de atractie si la puterea de seductie pe care aceasta le promoveaza. ...continuare.

Peste 400 de medici inscrisi pe Doclandia.ro in primele 10 zile de la lansarea oficiala

publicat 2017-10-18 18:15:02 (AgoraNews)
Peste 400 de medici inscrisi pe Doclandia.ro in primele 10 zile de la lansarea oficiala Dupa doar 10 zile de la lansare, Doclandia.ro, prima solutie dezvoltata exclusiv online care ofera sfaturi competente de la distanta persoanelor care cauta o opinie avizata pentru probleme de sanatate uzuale, reuneste peste 400 de medici din intreaga tara, cu specializari preponderent in medicina interna si de familie. ...continuare.

Telekom Romania si Alior Bank lanseaza Telekom Banking

publicat 2017-10-18 18:15:02 (AgoraNews)
Telekom Romania si Alior Bank lanseaza Telekom Banking În prezent, universul serviciilor financiare este intr-o continua expansiune inovatoare. Noile tehnologii din sfera digitalizarii sunt cele care permit bancilor sa ofere noi servicii adresate celor care cauta solutii simple, eficiente si croite pe masura asteptarilor lor. ...continuare.

Cele mai frecvente mituri despre Facebook

publicat 2017-10-18 18:15:02 (AgoraNews)
Cele mai frecvente mituri despre Facebook Peste 9 milioane de persoane din Romania utilizeaza Facebook in fiecare luna. Marea majoritate foloseste aceasta reteta de socializare pentru a impartasi momente din viata, pentru a se conecta cu prietenii sau pentru a vorbi despre probleme importante, pentru a-si promova afacerile si, bineinteles, pentru a se uita la imagini cu pisici, copii si cafea. ...continuare.

Kaspersky Lab primeste Premiul Platinum in cadrul Gartner Peer Insights Customer Choice Awards 2017, pentru platformele de protectie endpoint

publicat 2017-10-18 18:15:02 (AgoraNews)
Kaspersky Lab primeste Premiul Platinum in cadrul Gartner Peer Insights Customer Choice Awards 2017, pentru platformele de protectie endpoint Companiei Kaspersky Lab i-au fost recunoscute evaluarile bune primite din partea clientilor multumiti, fiind distinsa cu Premiul Platinum in cadrul Gartner Peer Insights Customer Choice Awards 2017 pentru platforme de protectie endpoint. ...continuare.

Convergenta dintre OPTEX si Bosch, pentru un nivel maxim de securitate

publicat 2017-10-18 18:15:02 (AgoraNews)
Convergenta dintre OPTEX si Bosch,  pentru un nivel maxim de securitate OPTEX, lider mondial in dezvoltarea de solutii de detectie, anunta integrarea senzorilor OPTEX RLS3060SH, a seriei de detectori de exterior Redwall SIP-IP si a encoder-ului PIE-1 cu solutia de video management Bosch DIP3000. ...continuare.

TransferGo isi extinde prezenta la nivel international

publicat 2017-10-18 18:15:02 (AgoraNews)
TransferGo isi extinde prezenta la nivel international TransferGo, compania de transferuri online internationale la costuri mici, castiga popularitate in randul romanilor, care au trimis de trei ori mai multi bani in primele zele luni ale 2017 fata de aceeasi perioada a anului precedent. Compania are sedii in Londra si in Vilnius si a deschis in octombrie un nou birou in Berlin. ...continuare.

Vitacom Electronics reduce timpul petrecut la casa printr-o noua optiune de plasare a comenzilor

publicat 2017-10-18 18:15:02 (AgoraNews)
Vitacom Electronics reduce timpul petrecut la casa printr-o noua optiune de plasare a comenzilor Vitacom, companie specializata in vanzarea si distributia de produse electronice, vine cu vesti bune pentru clientii din Cluj si Timisoara. Compania a pregatit un sistem nou de plasare si finalizare a comenzilor in aceste magazine. Astfel, pentru solicitarile lansate pe tableta din magazin exista o casa speciala, iar cumparatorii se bucura de o reducere de 10% din pretul final. ...continuare.

Atos lanseaza o solutie de criptare a datelor ce permite companiilor sa respecte reglementarile globale

publicat 2017-10-18 18:15:02 (AgoraNews)
Atos lanseaza o solutie de criptare a datelor ce permite companiilor sa respecte reglementarile globale Atos, lider global in transformare digitala, a lansat Trustway Data Protection Suite, o noua solutie complexa de criptare a datelor, pentru a proteja informatiile sensibile si pentru a gestiona eficient securitatea datelor in vederea reducerii riscului unor atacuri cibernetice. ...continuare.© Copyright 2000-2017 iStorm. Toate drepturile rezervate.