Rovinieta Online | Asigurare RCA

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Stiri locale
Firmele din Romania folosesc o noua aplicatie Web pentru a-si creste afacerile

publicat Acum 3 minute (e-Firme.ro)
e-Firme.ro O noua solutie este pe cale sa revolutioneze modul inca care se promoveaza afacerile. Vizibilitatea firmelor inscrise creste, vanzarile sporesc, afacerile se dezvolta - simplu si automat. Inscrieti-va acum gratuit si profitati de puterea Internetului pentru a va creste afacerile! (P) ...continuare.

Avanpremiera editoriala: Freeman's

publicat 2017-11-23 09:15:04 (Dilema-Veche)
Avanpremiera editoriala: Freeman's Dilema veche va prezinta un fragment diin antologia Freeman’s. Cele mai bune texte noi, recent aparuta la Black Button Books, care se va lansa joi, 23 noiembrie, de la ora 19, la Mezanin (str. Actor Ion Brezoianu 23-25), în prezenta editorului John Freeman si a lui Marius Chivu. A Yi este un scriitor chinez, autor a doua volume de povestiri, care  traieste în Beijing. ...continuare.

Competentele profesionale - tinind pasul cu schimbarile din domeniul muncii

publicat 2017-11-22 17:00:03 (Dilema-Veche)
Competentele profesionale - tinind pasul cu schimbarile din domeniul muncii Pentru a avea succes pe piata muncii de astazi, care trece prin schimbari rapide, aveti nevoie de competente. Iar competentele „statice” nu vor fi suficiente. Competentele voastre trebuie sa evolueze în paralel cu schimbarile din domeniul muncii, precum digitizarea, automatizarea si evolutiile tehnologice. Învatarea pe tot parcursul vietii este cea mai buna modalitate de a tine pasul cu aceste provocari – atît pentru tineri, cît si pentru cei mai... ...continuare.

Batalia de la Stalingrad, una dintre cele mai mari tragedii din istoria Armatei Romane

publicat 2017-11-22 10:15:03 (Dilema-Veche)
Batalia de la Stalingrad, una dintre cele mai mari tragedii din istoria Armatei Romane Batalia de la Stalingrad a fost una dintre cele mai cumplite din istorie. ...continuare.

Mizele summitului tripartit Turcia-Rusia-Iran

publicat 2017-11-21 23:15:08 (Dilema-Veche)
Mizele summitului tripartit Turcia-Rusia-Iran Fotografiile de luni seara de la Soci îi arata pe cei doi presedinti, rus si sirian, tinîndu-se îndelung în brate. ...continuare.

Viata e frumoasa, cu mici exceptii

publicat 2017-11-21 17:30:03 (Dilema-Veche)
Viata e frumoasa, cu mici exceptii Mi-amintesc si de femeia din aeroport, cu un copil la sîn, care întreba pe toata lumea: „Domnuʼ, domnuʼ, cum ajung io la Londra?” Nici ea nu parea sa aiba vreo spaima. Mi se face un pic rusine de mine si ma mai calmez.  ...continuare.

Turnee la zi: sah si sumo

publicat 2017-11-20 14:30:05 (Dilema-Veche)
Turnee la zi: sah si sumo Ultimele doua bilete puse în joc pentru turneul candidatilor din martie sînt intens disputate zilele acestea, în Palma de Mallorca, Spania, ultima etapa a seriei Grand Prix, care a mai inclus turneele de la Sharjah, Moscova si Geneva. ...continuare.

Am un prieten care nu se poate dezlipi de telefon

publicat 2017-11-20 14:15:03 (Dilema-Veche)
Am un prieten care nu se poate dezlipi de telefon Oare oamenii care petrec atît de mult timp online ajung sa fie deprimati, tristi, însingurati, sau mai degraba cei care sînt deja tristi si însingurati sînt mai dispusi sa petreaca mai mult timp pe site-urile de socializare? Cine a fost mai întîi? Oul sau gaina virtuala? ...continuare.

Republica literelor franceze: obsesia istoriei

publicat 2017-11-20 12:15:05 (Dilema-Veche)
Republica literelor franceze: obsesia istoriei Un veritabil triumf al non-fictiunii, în detrimentul imaginatiei. ...continuare.

Despre farmecul Italiei si al unui Pastrav schubertian cu Francesca Dego si Anne Sophie Mutter

publicat 2017-11-18 20:30:06 (Dilema-Veche)
Despre farmecul Italiei si al unui Pastrav schubertian cu Francesca Dego si Anne Sophie Mutter Pe una o cunoastem foarte bine: supervedeta violonisticii actuale, Anne Sophie Mutter; pe a doua, mai putin – italianca de 28 ani Francesca Dego. Discurile lor lansate în urma cu putin timp sînt însa, amîndoua, surprinzatoare si extrem de interesante. ...continuare.

Franta: dezbatere privind consimtamintul sexual al minorilor

publicat 2017-11-17 10:30:04 (Dilema-Veche)
Franta: dezbatere privind consimtamintul sexual al minorilor Mai multe asociatii dar si guvernantii de la Paris ar dori sa introduca o lege privind consimtamîntul sexual al minorilor. ...continuare.© Copyright 2000-2017 iStorm. Toate drepturile rezervate.