Rovinieta Online | Asigurare RCA

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Stiri locale
Firmele din Romania folosesc o noua aplicatie Web pentru a-si creste afacerile

publicat Acum 3 minute (e-Firme.ro)
e-Firme.ro O noua solutie este pe cale sa revolutioneze modul inca care se promoveaza afacerile. Vizibilitatea firmelor inscrise creste, vanzarile sporesc, afacerile se dezvolta - simplu si automat. Inscrieti-va acum gratuit si profitati de puterea Internetului pentru a va creste afacerile! (P) ...continuare.

Milionarii sauditi, disperati sa-si puna averile la adapost!

publicat 2017-11-09 19:15:04 (Income-Magazine)
Milionarii sauditi, disperati sa-si puna averile la adapost! De teama campanii anticoruptie fara precedent angajata de printul mostenitor al Arabiei Saudite si care a condus deja la arestarea a peste 200 de persoane, milionarii si miliardarii regatului cauta modalitati de a-si scoate averile din tara. Citand surse informate, agenti\a Bloomberg afirma, intr-un articol pe aceasta tema, ca oamenii bogati ai Arabiei Saudite, cel mai mare exportator de petrol al lumii, au intrat in discutii cu banci, firme de gestionare a activelor si consultatni cu scopul... ...continuare.

De ce i s-a facut presedintelui Rusiei teama de SUA?

publicat 2017-11-09 18:45:03 (Income-Magazine)
De ce i s-a facut presedintelui Rusiei teama de SUA? Presedintele Vladimir Putin a lansat acuzatii la adresa Statelor Unite, afirmand ca Washington ar intentiona sa provoace probleme la viitoarele alegerile prezidentiale din Rusia, ca raspuns la presupusul amestec al Moscovei în scrutinul american din 2016.Cand liderul de la Kremlin iese la rampa si face declaratii, ele trebuie neaparat puse intr-un anumit context. In cazul de fata, este vorba, pe de o parte de vizita la Beijing a presedintelui SUA, Donald Trump si de o eventuala... ...continuare.

A fost descoperita o stea NEMURITOARE!

publicat 2017-11-09 17:15:04 (Income-Magazine)
A fost descoperita o stea NEMURITOARE! Oamenii de stiinta americani au descoperit o stea care a supravietuit la doua explozii de supernova, se arata intr-un articol publicat in revista Nature.  ...continuare.

Ce se mai aude despre o eventuala taxa auto

publicat 2017-11-09 14:00:04 (Income-Magazine)
Ce se mai aude despre o eventuala taxa auto Agentia Nationala pentru Protectia Mediului (ANPM) va realiza un inventar al emisiilor de CO2 generate de autovehiculele înmatriculate în anul 2017, raportat la parcul auto existent la 31 decembrie 2016, iar Grupul de lucru constituit la nivelul Ministerului Mediului va face o evaluare a impactului asupra mediului, a declarat Cornel Brezuica, presedintele Administratiei Fondului pentru Mediu (AFM). ...continuare.

Programul "Rabla" va continua, dar cu un profil nou

publicat 2017-11-09 13:00:06 (Income-Magazine)
Programul Rabla va continua, dar cu un profil nou Programul "Rabla" va continua, cu siguranta, si în 2018, dar se va pune accent pe reducerea emisiilor de carbon, a anuntat presedintele Administratiei Fondului pentru Mediu (AFM), Cornel Brezuica. "În legatura cu Programul "Rabla", anul acesta a fost vorba despre o alocare destul de importanta, chiar în crestere. Aici as completa spunând ca în Programul "Rabla Plus" este pentru prima data în istoria României... ...continuare.

Pretul petrolului a ajutat OMV sa-si majoreze profitul

publicat 2017-11-09 12:45:04 (Income-Magazine)
Pretul petrolului a ajutat OMV sa-si majoreze profitul Grupul austriac OMV, actionarul majoritar al Petrom, a anuntat ca în trimestrul al treilea vânzarile sale au scazut cu 11% în ritm anual, pâna la 4,646 miliarde euro, în urma vânzarii diviziei din Turcia Petrol Ofisi. Cu toate acestea, profitul net atribuibil actionarilor a crescut de la 48 de milioane de euro la 439 milioane de euro. ...continuare.

Ce spune ministrul de finante despre contributiile angajatorului

publicat 2017-11-09 11:30:08 (Income-Magazine)
Ce spune ministrul de finante despre contributiile angajatorului Contributiile sociale ce vor fi platite de angajator în 2018 vor fi de 2,25% din salariul brut, acest nivel fiind rezultatul negocierilor cu sindicatele, care au cerut ca procentul sa fie mai mare, a anuntat ministrul Finantelor, Ionut Misa. De asemenea, el a explicat cum vor fi distribuite contributiile si a dat exemplul unui salariu brut de 3.200 lei.  ...continuare.

Antarctica a inceput sa se topeasca din interior!

publicat 2017-11-08 19:30:06 (Income-Magazine)
Antarctica a inceput sa se topeasca din interior! Geofizicienii au descoperit noi elemente care confirma faptul ca, in Zona Antarctica Neutra, cunoscuta si sub numele de Marie Byrd Land, se afla o sursa geotermala, care topeste, pur si simplu, continentul din interior. ...continuare.© Copyright 2000-2017 iStorm. Toate drepturile rezervate.