Rovinieta Online | Asigurare RCA

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Stiri locale
Firmele din Romania folosesc o noua aplicatie Web pentru a-si creste afacerile

publicat Acum 3 minute (e-Firme.ro)
e-Firme.ro O noua solutie este pe cale sa revolutioneze modul inca care se promoveaza afacerile. Vizibilitatea firmelor inscrise creste, vanzarile sporesc, afacerile se dezvolta - simplu si automat. Inscrieti-va acum gratuit si profitati de puterea Internetului pentru a va creste afacerile! (P) ...continuare.

Guvernul RECALCULEAZA PENSII. Punctajele vor creste si cu 50%

publicat 2017-05-05 19:30:03 (Evenimentul-Zilei)
Guvernul RECALCULEAZA PENSII. Punctajele vor creste si cu 50% Guvernul a aprobat, vineri, o hotarare de completare a normelor metodologice pentru aplicarea Legii nr. 263/2010 privind sistemul unitar de pensii publice, astfel incat sa se asigure aplicarea unitara si echitabila a prevederilor legale referitoare la o serie de pensionari. ...continuare.

Scandal in Germania, din cauza numarului mare al refugiatilor. Un militar neamt s-a dat drept sirian, sa planifice un atentat

publicat 2017-05-05 12:15:06 (ProTV)
Scandal in Germania, din cauza numarului mare al refugiatilor. Un militar neamt s-a dat drept sirian, sa planifice un atentat Scandalul care zguduie in prezent Bundeswehr-ul (armata germana), dupa ce s-a descoperit ca un militar german se dadea drept refugiat sirian planificand un atentat, scoate la lumina aspecte legate de gestionarea haotica a cererilor de azil in tara. ...continuare.

Cum ar putea arata Dacia Duster, daca va fi relansata in 2018. Seamana cu VW Tiguan?

publicat 2017-05-04 22:30:09 (Realitatea-TV)
Cum ar putea arata Dacia Duster, daca va fi relansata in 2018. Seamana cu VW Tiguan? Chiar daca a vazut un facelift minor, Dacia Duster ramane aceeasi masina lansata in 2010, una de succes ce-i drept, dar una care merita un nou aspect si o noua serie de imbunatatiri. ...continuare.

Haos in armata Germaniei. Straniul caz al ofiterului extremist care s-a dat drept refugiat sirian

publicat 2017-05-02 10:00:03 (Evenimentul-Zilei)
Haos in armata Germaniei. Straniul caz al ofiterului extremist care s-a dat drept refugiat sirian Ministrul apararii german, Ursula von der Leyen, a recunoscut existenta unor probleme sistemice la nivelul fortelor armate ale tarii sale, dupa ce saptamana trecuta au izbucnit doua scandaluri, printre care cel referitor la un ofiter cu opinii de extrema dreapta ce s-a dat drept refugiat sirian. ...continuare.

Din culisele diplomatiei

publicat 2017-04-27 15:30:04 (Dilema-Veche)
Impunatoarea si aparent inaccesibila constructie îsi expune însa secretele privirilor curioase ale cititorilor benzilor desenate create de Christophe Blain si Abel Lanzac (Quai d’Orsay, Ed. Dargaud, 2010) sau ale spectatorilor comediei Ministrul francez semnate de Bertrand Tavernier. ...continuare.© Copyright 2000-2017 iStorm. Toate drepturile rezervate.