Rovinieta Online | Asigurare RCA

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Stiri localeStiri din ilfov *NOU*: Anunturi din ilfov
Ultimele Stiri « Pag. ant. 1 Pag. urm. »

Mai multe zone din Bucuresti si din judetele Ilfov si Giurgiu nu au FARA CURENT ELECTRIC vineri

publicat 2017-12-08 10:30:08 (Romania-TV)
Mai multe zone din Bucuresti si din judetele Ilfov si Giurgiu nu au FARA CURENT ELECTRIC vineri E-Distributie Muntenia va intrerupe temporar, vineri, alimentarea cu energie electrica in unele zone din Bucuresti si din judetele Ilfov si Giurgiu, in vederea efectuarii lucrarilor planificate de revizie si reparatie. ...continuare.

Inspectorii Antifrauda, amenzi si confiscari de peste doua milioane de lei in angrouri, in octombrie

publicat 2017-10-17 14:15:32 (Ziarul-Financiar)
Inspectorii Antifrauda, amenzi si confiscari de peste doua milioane de lei in angrouri, in octombrie Inspectorii Antifrauda au verificat 126 de firme din depozitele en-gross din Bucuresti si Ilfov, dispunand amenzi de peste doua milioane de lei, se arata intr-un comunicat transmis marti de Directia Generala Antifrauda Fiscala din cadrul Agentiei Nationale de Administrare Fiscala - ANAF. ...continuare.

Inspectorii antifrauda au verificat 126 de firme din centre comerciale situate in Bucuresti si au aplicat sanctiuni de 2 milioane lei

publicat 2017-10-17 10:15:08 (Romania-TV)
Inspectorii antifrauda au verificat 126 de firme din centre comerciale situate in Bucuresti si au aplicat sanctiuni de 2 milioane lei Inspectorii Directiei Generale Antifrauda Fiscala din cadrul Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF) au anuntat marti ca au verificat, in perioada 1-14 octombrie, 126 de firme din zona Bucuresti-Ilfov situate in mai multe centre comerciale, aplicand sanctiuni totale de 2,12 milioane lei. ...continuare.

« Pag. anterioara 1 Pag. urmatoare »


© Copyright 2000-2017 iStorm. Toate drepturile rezervate.