Rovinieta Online | Asigurare RCA

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Stiri localeStiri din mures *NOU*: Anunturi din mures
Ultimele Stiri « Pag. ant. 1 Pag. urm. »

Firmele din Romania folosesc o noua aplicatie Web pentru a-si creste afacerile

publicat Acum 3 minute (e-Firme.ro)
e-Firme.ro O noua solutie este pe cale sa revolutioneze modul inca care se promoveaza afacerile. Vizibilitatea firmelor inscrise creste, vanzarile sporesc, afacerile se dezvolta - simplu si automat. Inscrieti-va acum gratuit si profitati de puterea Internetului pentru a va creste afacerile! (P) ...continuare.

Pionierul judo-ului in Romania, Mihai Botez, va avea un bust la Arad

publicat 2017-09-27 10:15:09 (Realitatea-TV)
Pionierul judo-ului in Romania, Mihai Botez, va avea un bust la Arad Memoria pionierului judo-ului si ju-jitsu-ului in Romania, Mihai Botez, va fi omagiata de Clubul Sportiv Seishi Budo Arad, la sase ani de la trecerea sa in nefiinta, prin amplasarea unui bust in inima orasului de pe Mures, informeaza Shihan Pavel Milovan, presedintele clubului. ...continuare.

Carmen Dan promite sporuri salariale pentru politistii care s-au implicat in salvarea unor vieti

publicat 2017-08-31 17:00:07 (Romania-TV)
Carmen Dan promite sporuri salariale pentru politistii care s-au implicat in salvarea unor vieti Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a declarat joi, la Competitia Mondiala de Descarcerare si de Acordare a Primului Ajutor Calificat (World Rescue Challenge - WRC), care se desfasoara la Targu Mures in perioada 30 august - 3 septembrie, ca va acorda prime salariale celor doi politisti, din Rupea, judetul Brasov, respectiv Gorgota, judetul Prahova, care s-au implicat in salvarea unor vieti. ...continuare.

« Pag. anterioara 1 Pag. urmatoare »


© Copyright 2000-2017 iStorm. Toate drepturile rezervate.