Rovinieta Online | Asigurare RCA

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Stiri localeStiri din sibiu *NOU*: Anunturi din sibiu
Ultimele Stiri « Pag. ant. 1 Pag. urm. »

Firmele din Romania folosesc o noua aplicatie Web pentru a-si creste afacerile

publicat Acum 3 minute (e-Firme.ro)
e-Firme.ro O noua solutie este pe cale sa revolutioneze modul inca care se promoveaza afacerile. Vizibilitatea firmelor inscrise creste, vanzarile sporesc, afacerile se dezvolta - simplu si automat. Inscrieti-va acum gratuit si profitati de puterea Internetului pentru a va creste afacerile! (P) ...continuare.

Scandal la Sibiu: "Centenarul Unirii poarta o rana uriasa. Ca roman nu voi tolera aceasta insulta"

publicat 2017-11-13 14:00:09 (Realitatea-TV)
Scandal la Sibiu: "Centenarul Unirii poarta o rana uriasa. Ca roman nu voi tolera aceasta insulta" Un bust de bronz in care este personificat Avram Iancu, care urma sa fie asezat pe Aleea Personalitatilor Romane din Parcul Astra cu prilejul Centenarului Unirii a fost interzis. ...continuare.

Nevazatoare din nastere pusa pe drumuri pentru a demonstra ca nu si-a recuperat vederea

publicat 2017-11-09 11:30:11 (Romania-TV)
Nevazatoare din nastere pusa pe drumuri pentru a demonstra ca nu si-a recuperat vederea O femeie de 73 de ani din Sibiu, nevazatore din nastere, este chemata acum la o noua reevaluare pentru stabilirea gradului de handicap, desi in urma cu cateva luni a primit un certificat de incadrare in grad de handicap sever, decizia fiind nerevizuibila. Reprezentantii Directiei de Asistenta Sociala dau vina pe o schimbare legislativa si spun ca lipescu unele documente de la dosar. ...continuare.

« Pag. anterioara 1 Pag. urmatoare »


© Copyright 2000-2017 iStorm. Toate drepturile rezervate.