Rovinieta Online | Asigurare RCA

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Stiri localeUltimele Stiri « Pag. ant. 1 2 3 4 5 ... 529 530 Pag. urm. »

Euro s-a apreciat la 4,5637 lei

publicat 2017-05-30 00:15:03 (Bursa)
Euro a crescut ieri, fata de leu, cu 0,64 bani, Banca Nationala a Romaniei (BNR) afisand un curs de referinta de 4,5637 lei/euro. ...continuare.

Dobanda overnight ROBOR a scazut

publicat 2017-05-30 00:15:03 (Bursa)
Dobanda overnight pe termen foarte scurt ROBOR a coborat in sedinta de tranzactionare de ieri. ...continuare.

'Sistemul Bauspar va fi restartat abia dupa aprobarea noii legi'

publicat 2017-05-30 00:15:03 (Bursa)
'Sistemul Bauspar va fi restartat abia dupa aprobarea noii legi' Sistemul de economisire-creditare (Bauspar) va fi restartat abia dupa ce deputatii vor aproba proiectul de lege care vizeaza modificarea reglementarilor actuale din domeniu, a precizat, ieri, Lucian Anghel, presedintele BCR Banca pentru Locuinte. "Initiativa prin care se doreste modificarea legii a fost aprobata in Senat, dar Camera Deputatilor este decizionala", a mentionat domnia sa, adaugand: "Asteptam ca noua lege sa fie adoptata in Camera Deputatilor, ca sa putem restarta sistemul... ...continuare.

'Unirea Shopping Center' a trecut pe profit, anul trecut

publicat 2017-05-30 00:15:03 (Bursa)
'Unirea Shopping Center' a trecut pe profit, anul trecut "Unirea Shopping Center" (SCDM) a obtinut un profit de 418.200 lei, in 2016, dupa o pierdere de 6,52 milioane de lei, in 2015, pe fondul unor afaceri de 69,19 milioane de lei, anul trecut, in scadere cu 2,16%, potrivit raportului companiei. "Cifra de afaceri a scazut, in principal, prin nerealizarea veniturilor din chirii, datorita incheiderii unor magazine mici, sau a reducerii unor chirii, tinand cont de situatia economica generala, care include si scaderea vanzarilor", arata reprezentantii... ...continuare.

Statele UE au aprobat reformarea modului in care sunt testate vehiculele

publicat 2017-05-30 00:15:03 (Bursa)
Ministrii statelor din Uniunea Europeana au aprobat luni noile propuneri de reglementare a modului in care sunt testate si autorizate autovehiculele, in pofida opozitiei Germaniei, in ideea evitarii repetarii scandalului Volkswagen (Dieselgate), transmite Reuters, potrivit Agerpres. ...continuare.

Scandalurile au inceput sa deranjeze sponsorii

publicat 2017-05-30 00:15:03 (Bursa)
Scandalurile au inceput sa deranjeze sponsorii Disparitia prematura, la doar 3 ani, a Cupei Ligii la fotbal a atras dupa sine un alai impresionant de discutii in contradictoriu, multe dintre ele fiind doar continuari ale unor dispute mai vechi. Pe ruta Liga Profesionista de Fotbal - Federatia Romana de Fotbal au circulat diverse acuzatii legate de utilitatea/inutilitatea acestei competitii, fapt ce a reusit sa deranjeze pe foarte multa lume, inclusiv pe cei care o finantau. Conducerea AdePlast, sponsorul competitiei, a facut unele... ...continuare.

Patronatele din transporturile rutiere solicita presedintelui promulgarea noii legi RCA

publicat 2017-05-30 00:15:03 (Bursa)
Patronatele din transporturile rutiere solicita presedintelui promulgarea noii legi RCA Patronatele din transporturile rutiere - UNTRR, FORT, APTE 2002, COTAR, APULUM si ARTRI - solicita presedintelui Romaniei promulgarea in cel mai scurt timp a noii legi RCA, conform unui comunicat de presa. "Noua lege RCA creeaza premisele stabilitatii unei piete pentru un produs obligatoriu cu important rol social si introduce notiuni elementare corect fundamentate pentru buna functionare a pietei, precum tariful de referinta, decontarea directa sau limitarea cheltuielilor administrative", se... ...continuare.

Comvex a demarat constructia terminalului de cereale pentru nave de peste 120.000 tone

publicat 2017-05-30 00:15:03 (Bursa)
Compania Comvex Constanta, ce detine in Portul Constanta cel mai mare terminal pentru manipularea marfurilor solide in vrac din bazinul Marii Negre, a inceput, ieri, construirea unui terminal de cereale in dana 80 unde vor putea fi operate la cheu nave de peste 120.000 tdw. ...continuare.

Sefii combinatelor siderurgice cer modificarea legislatiei care favorizeaza importurile de otel din afara UE

publicat 2017-05-30 00:15:03 (Bursa)
Sefii combinatelor siderurgice cer modificarea legislatiei care favorizeaza importurile de otel din afara UE Directorii generali ai combinatelor siderurgice din Uniunea Europeana au trimis o scrisoare sefilor de stat din blocul comunitar prin care cer modificarea sistemului de comercializare a drepturilor de emisii poluante, deoarece, in opinia lor, actualul sistem incarca sectorul cu costuri, ceea ce ar putea duce la inchiderea fabricilor din UE si la pierderea locurilor de munca. Scrisoarea semnata de 76 de sefi de combinate siderurgice precizeaza: "Subsemnatii, Directori Generali Executivi (CEOs)... ...continuare.

Marius Pandele, 'Prime Transaction': 'Banca Transilvania - una dintre cele mai subevaluate actiuni'

publicat 2017-05-30 00:15:03 (Bursa)
Marius Pandele, 'Prime Transaction': 'Banca Transilvania - una dintre cele mai subevaluate actiuni' * Pretul titlurilor TLV au atins maximul istoric, la finalul saptamanii trecute * BET, cea mai mare crestere dintre principalii indici de la BVB Actiunile "Banca Transilvania" (TLV) au avut o evolutie spectaculoasa, saptamana trecuta, cotatia ajungand la maximul ultimilor noua ani, ca valoare, respectiv maximul istoric, avand in vedere preturile ajustate ca urmare a majorarilor de capital efectuate de-a lungul timpului. Titlurile TLV au incheiat ultima zi de tranzactionare a saptamanii... ...continuare.

« Pag. anterioara 1 2 3 4 5 ... 529 530 Pag. urmatoare »


© Copyright 2000-2017 iStorm. Toate drepturile rezervate.