Rovinieta Online | Asigurare RCA

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Stiri localeUltimele Stiri « Pag. ant. 1 2 3 4 5 ... 33 34 Pag. urm. »

Opinii - Victor Bostinaru: Solutii pentru intarzierile Programelor Operationale finantate din fonduri europene

publicat 2017-01-26 00:15:04 (Curierul-National)
Opinii - Victor Bostinaru: Solutii pentru intarzierile Programelor Operationale finantate din fonduri europene Eurodeputatul PSD Victor Bostinaru, vicepresedintele Grupului S&D din Parlamentul European si membru al Comisiei pentru Dezvoltare Regionala (REGI), a salutat adoptarea propunerii REGI de rezolutie privind „Punerea in aplicare cu intarziere a Programelor Operat ...continuare.

IT&C - Ce sanse au victimele atacurilor cibernetice financiare sa-si recupereze banii

publicat 2017-01-26 00:15:04 (Curierul-National)
Victimele infractionalitatii cibernetice online financiare se lupta sa-si recupereze integral banii pierduti, dar sansele sunt destul de miciKaspersky Lab: 52% dintre utilizatorii care au pierdut bani au reusit sa-si mai recupereze doar o parte din ...continuare.

Gadgeturi - Samsung Galaxy S8 va veni cu ecrane curbate "infinity" si scanner pentru iris

publicat 2017-01-26 00:15:04 (Curierul-National)
Gadgeturi - Samsung Galaxy S8 va veni cu ecrane curbate infinity si scanner pentru iris Noile telefoane vor fi lansate in aceasta primavara, dar data de lansare este din ce in ce mai incerta, pentru ca au aparut mai multe informatii in ultimele zile care au creat si mai multa confuzie. Initial s-a vorbit despre lansarea lor pe data de 18 aprilie, &icirc ...continuare.

Gadgeturi - BlackBerry Mercury va fi prezentat din nou la MWC 2017

publicat 2017-01-26 00:15:04 (Curierul-National)
Gadgeturi - BlackBerry Mercury va fi prezentat din nou la MWC 2017 Metoda ciudata de a mentine atentia asupra brandului BlackBerry aleasa de cei de la TCL Corporation, compania chineza care a preluat toate responsabilitatile privind telefoanele cu brandul canadian.Cel mai asteptat telefon BlackBerry este modelul Mercury despre care s-a vorb ...continuare.

Finante Banci - IMM-urile pot depune proiecte de investitii pana pe 27 aprilie

publicat 2017-01-26 00:15:04 (Curierul-National)
Ministerul Dezvoltarii a revizuit Ghidul solicitantului pentru prioritatea de investitie 2.1.A - MicrointreprinderiMinisterul Dezvoltarii Regionale, Administratiei Publice si Fondurilor Europene (MDRAPFE) a prelungit, pana la 27 apr ...continuare.

Extern - Martin Schulz, desemnat de social-democratii germani pentru postul de cancelar

publicat 2017-01-26 00:15:04 (Curierul-National)
Fostul presedinte al Parlamentului European, Martin Schulz, a fost desemnat marti seara, de catre responsabilii Partidului Social-Democrat din Germania, sa candideze la alegerile legislative din luna septembrie la postul de cancelar al Germaniei, considerandu-l a fi omul politic cu c ...continuare.

Extern - Obama a transferat in ultima clipa 221 de milioane de dolari Autoritatii Palestiniene

publicat 2017-01-26 00:15:04 (Curierul-National)
„The New York Times” dezvaluie: Barack Obama si Joe Biden au mers la ceremonia investiturii lui Trump dupa ce, printr-o decizie de ultim minut, au transferat Autoritatii Palestiniene 221 milioane de dolariA fos ...continuare.

Extern - Negocierile de la Astana: documentul final nu a fost semnat nici de reprezentantii rebelilor si nici de cei ai regimului Assad

publicat 2017-01-26 00:15:04 (Curierul-National)
Întalnirea din capitala Kazahstanului, Astana, intre reprezentantii fortelor rebele si cei ai regimului lui Bashar al-Assad, initiata si desfasurata sub egida Rusiei, Turciei si Iranului, s-a incheiat marti seara fara rezultatul dorit mai ales de Mo ...continuare.

Extern - Donald Trump continua seria masurilor-soc : mai multe nationalitati vor fi in curand private de dreptul de a intra pe teritoriul SUA

publicat 2017-01-26 00:15:04 (Curierul-National)
Extern - Donald Trump continua seria masurilor-soc : mai multe nationalitati vor fi in curand private de dreptul de a intra pe teritoriul SUA Donald Trump vrea sa interzica intrarea pe teritoriul Statelor Unite a persoanelor provenind din Irak, Iran, Libia, Somalia, Sudan, Siria si Yemen.Donald Trump urmeaza sa semneze o serie de decrete prin care va fi interzis accesul in Statele Unite a unor nationalitati c ...continuare.

« Pag. anterioara 1 2 3 4 5 ... 33 34 Pag. urmatoare »


© Copyright 2000-2017 iStorm. Toate drepturile rezervate.