Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Aeroportul din Tripoli a fost atacat de rachete. O racheta a lovit un avion Airbus 320 iar altele au lovit sala de sosiri Aeroportul din Tripoli a fost atacat de rachete. O racheta a lovit un avion Airbus 320 iar altele au lovit sala de sosiri Grupul Renault a recrutat de la Siemens un specialist in comunicatii pentru sefia Renault Technologie Roumanie, centrul unde sunt proiectate viitoarele modele Dacia O problema rezolvata: rata creditelor neperformante a intrat in 2017 sub pragul de 10% la toate bancile mari dupa patru ani de vanzari ample de NPL-uri Metro Cash & Carry reia investitiile: grupul german vrea sa extinda cu 20% suprafata logistica Dinastia Castro s-a sfarsit: Miguel Bermusdez este noul presedinte al Cubei Dinastia Castro s-a sfarsit: Miguel Bermusdez este noul presedinte al Cubei Religia la care au trecut miliardarii lumii. Ion Tiriac s-a convertit si el la acest cult Religia la care au trecut miliardarii lumii. Ion Tiriac s-a convertit si el la acest cult BANCUL ZILEI: Ion o prinde pe Maria cu Gheorghe, cel mai bun prieten al sau, in pat... BANCUL ZILEI: Ion o prinde pe Maria cu Gheorghe, cel mai bun prieten al sau, in pat... Moment crucial pentru Europa: Emmanuel Macron si Angela Merkel vor reformarea UE, pentru a face fata provocarilor mondiale Moment crucial pentru Europa: Emmanuel Macron si Angela Merkel vor reformarea UE, pentru a face fata provocarilor mondiale Elena Udrea a povestit cand si-a dat seama ca va fi ARESTATA de Laura Codruta Kovesi: Ce s-a intamplat la o petrecere data de Traian Basescu Elena Udrea a povestit cand si-a dat seama ca va fi ARESTATA de Laura Codruta Kovesi: Ce s-a intamplat la o petrecere data de Traian Basescu Soros, invins de Viktor Orban la Budapesta. Inchide si pleaca Soros, invins de Viktor Orban la Budapesta. Inchide si pleaca Politisti impuscati mortal in restaurant(Video) Politisti impuscati mortal in restaurant(Video) Cod galben de fenomene extreme in 18 judete Cod galben de fenomene extreme in 18 judete Dragnea vede conspiratii peste tot: Prea sunt coordonate actiunile BNR cu cele ale lui Iohannis Dragnea vede conspiratii peste tot: Prea sunt coordonate actiunile BNR cu cele ale lui Iohannis Gestul lui Bashar al-Assad: Presedintele sirian a predat Ambasadei Romaniei o distinctie pentru a fi returnata Frantei. Este o tara care este sclava a Statelor Unite Gestul lui Bashar al-Assad: Presedintele sirian a predat Ambasadei Romaniei o distinctie pentru a fi returnata Frantei. "Este o tara care este sclava a Statelor Unite" Un nutritionist cunoscut dezvaluie adevarul despre rontaielile dulci si cele sarate Un nutritionist cunoscut dezvaluie adevarul despre rontaielile dulci si cele sarate

Stiri localeUltimele Stiri « Pag. ant. 1 2 3 4 5 ... 24 25 Pag. urm. »

Scriitorul Pierce Brown vine in Romania

publicat 2018-04-20 13:15:09 (Dilema-Veche)
Scriitorul Pierce Brown vine in Romania În perioada 23-25 aprilie, scriitorul american Pierce Brown, autorul bestsellerului international Furia Rosie, vine pentru prima data, în România, la invitatia editorului sau român, Editura Paladin, parte a Grupului Editorial ART. ...continuare.

Avanpremiera editoriala: Imaginea celuilalt. Negri, evrei, musulmani si tigani in arta occidentala in zorii epocii moderne. 1453-1800

publicat 2018-04-20 13:00:05 (Dilema-Veche)
Avanpremiera editoriala: Imaginea celuilalt. Negri, evrei, musulmani si tigani in arta occidentala in zorii epocii moderne. 1453-1800 Diferenta exista, alteritatea se construieste. Iata primul postulat pe care se întemeiaza aceasta carte. Celalalt nu exista în absenta Aceluiasi si termenii sînt, evident, reversibili. ...continuare.

Proiectul european al lui Macron vs reticentele Germaniei

publicat 2018-04-20 11:00:05 (Dilema-Veche)
Proiectul european al lui Macron vs reticentele Germaniei Atît Emmanuel Macron cît si Angela Merkel spera sa poata propune un scenariu comun de reforma cu ocazia summit-ului european de pe 28 si 29 iunie. ...continuare.

(Avan)premiera editoriala: Anotimpuri care nu se repeta

publicat 2018-04-19 15:15:08 (Dilema-Veche)
(Avan)premiera editoriala: Anotimpuri care nu se repeta Ion Plesa are toate avantajele unui debut tîrziu: si-a delimitat clar universul, pe care îl exploreaza într-un stil personal, as zice chiar inimitabil. Prozele sale au un aer comun, parte si datorita temei predilecte a timpului, cu trecerile si pierderile sale, parte si scriiturii, uneori de o rara frumusete, blend de stranietate si nostalgie, de introspectie si teatral, de lirism vag si umor fin. ...continuare.

Bogdan Gabor (Asociatia Procurorilor): Prevederi legislative extrem de nocive

publicat 2018-04-19 10:00:06 (Dilema-Veche)
Bogdan Gabor (Asociatia Procurorilor): Prevederi legislative extrem de nocive Pe de alta parte, articolul privind infractiunea de neglijenta în serviciu este propus spre abrogare. ...continuare.

Despre imposibilitatea de a fi evreu

publicat 2018-04-19 08:15:11 (Dilema-Veche)
Despre imposibilitatea de a fi evreu Nimeni nu are dreptul sa arate cu degetul în numele vointei divine. Nimeni nu are dreptul sa separe evreii buni de evreii rai, evreii care afirma de evreii care neaga, dupa fidelitatea lor fata de o istorie sau o cultura. Eu sînt evreu, m am nascut în România, ...continuare.

Cu bicicleta, minuscule zboruri

publicat 2018-04-19 08:15:11 (Dilema-Veche)
Cu bicicleta, minuscule zboruri Dupa Dîmbovita, ceva mai departe, te poti pierde prin Parcul Tineretului. Acum mi se pare urias si umbros, desi tin minte ca, în copilaria mea, era aproape complet lipsit de umbra si nedezvoltat. Odata intrat în parc, ai traseul tau. Din care, la un moment dat, te opresti în fata unor copaci dantelati care se proiecteaza pe cer. ...continuare.

Un nou tip de alfabetizare

publicat 2018-04-19 08:15:11 (Dilema-Veche)
Un nou tip de alfabetizare Scandalul Facebook pare relevant doar în masura în care personajele aflatele de ambele parti ale baricadei, creatori de site-uri si utilizatori, sînt gata sa îsi asume raspunderea pentru rolul pe care îl au în dezvoltarea Internetului ca instrument benefic sau dimpotriva. ...continuare.

Criza de incredere: modelul suedez

publicat 2018-04-19 08:15:11 (Dilema-Veche)
Criza de incredere: modelul suedez Se va gasi o solutie astfel încît acordarea premiului Nobel pentru Literatura de anul acesta sa nu fie amînata? ...continuare.

Un miting mare

publicat 2018-04-19 08:15:11 (Dilema-Veche)
Un miting mare Am putea organiza un miting pentru medicamente lipsa. Ar putea fi numit „Adunarea pentru Prelungirea Vietii“. Am putea chema acolo toate familiile care nu îsi gasesc odihna umblînd nauce din farmacie în farmacie. Chiar si familiile care nu mai au motive sa faca asta. ...continuare.

« Pag. anterioara 1 2 3 4 5 ... 24 25 Pag. urmatoare »

Cumparaturi online - Emag.ro© Copyright 2000-2018 iStorm. Toate drepturile rezervate.