Rovinieta Online | Asigurare RCA

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Stiri localeUltimele Stiri « Pag. ant. 1 Pag. urm. »

Firmele din Romania folosesc o noua aplicatie Web pentru a-si creste afacerile

publicat Acum 3 minute (e-Firme.ro)
e-Firme.ro O noua solutie este pe cale sa revolutioneze modul inca care se promoveaza afacerile. Vizibilitatea firmelor inscrise creste, vanzarile sporesc, afacerile se dezvolta - simplu si automat. Inscrieti-va acum gratuit si profitati de puterea Internetului pentru a va creste afacerile! (P) ...continuare.

Tamaduitoarea Sara Maria

publicat 2017-06-01 16:30:13 (Ziarul-Atac)
Tamaduitoarea Sara Maria Celebra pentru cele mai multe cazuri rezolvate, clarvazatoarea Sara vine acum in ajutorul dumneavoastra cu cele mai puternice leacuri si talismane de dragoste, sanatate si noroc.Ati fost vreodata dezamagiti? V-ati pierdut speranta? Aveti nevoie de ajutor?Exista cineva care o sa va redea zambetul pe buze, tamaduitoarea Sara este o adevarata binecuvantare aleasa de Dumnezeu pentru a face bine pe Pamant.De-a lungul timpului a devenit o revelatie a lumii fiind testata de psihologi si vraci din... ...continuare.

Tamaduitoarea Speranta

publicat 2017-06-01 16:15:08 (Ziarul-Atac)
Tamaduitoarea Speranta Tamaduitoarea si clarvazatoarea Speranta revine cu harul sfant lasat de Dumnezeu sa ajute oamenii neajutorati cu probleme si necazuri.Deschide cartea sfanta si globul magic prin telefon pe numele de botez si data de nastere.Lecuitoarea Speranta din Bucuresti aparuta pe cele mai multe posturi TV pentru harul si puterile sale, cu cele mai multe cazuri rezolvate.Rezolva urgent alcoolismul, apropie iubit de iubita, dezleaga cununi, impreuneaza familii, vindeca impotenta, boli netratabile,... ...continuare.

Legea salarizarii unitare s-a adoptat. Vezi care sunt angajatii de la stat care primesc mai multi bani

publicat 2017-05-30 22:00:11 (Ziarul-Atac)
Comisia de munca a Camerei Deputatilor a adoptat, marti, mai multe amendamente la legea salarizarii, majorand salariile personalului de specialitate al muzeelor cu sume cuprinse intre 100 si 800 de lei incepand cu anul 2022, scrie Agerpres. Potrivit amendamentelor formulate de deputatul PNL Corneliu Olar, care a preluat propunerile reprezentantilor sindicali, salariile personalului de specialitate al muzeelor de importanta nationala au fost majorate, incepand cu anul 2022, cu sume cuprinse... ...continuare.

« Pag. anterioara 1 Pag. urmatoare »


© Copyright 2000-2017 iStorm. Toate drepturile rezervate.