Rovinieta Online | Asigurare RCA

CONFIRMARE OFICIALA – Vitalaire, o frauda la scara nationala! Rezultatul controlului Casei de Sanatate: "Doar in ultimii trei ani, Vitalaire a incasat bani in numele a 1.500 de morti de la 41 de case judetene plus Bucuresti"

publicat 2017-01-12 06:15:02 (Catalin Tolontan)

  Doar din 2014 si pina azi, Casele de Sanatate au facut plati pentru 1.500 de morti in contul AirLiquide Vitalaire SRL. In 13 judete, numarul platilor este foarte mare si doar intr-un singur judet nu s-a decontat nici un decedat, [...]

Citeste stirea originala

Alte stiri de la Catalin Tolontan:
Curtea de Conturi a gasit la "Obregia" aceleasi lucrari platite cu 5 milioane de lei unei firme si cu 2 milioane altei firme!
Managerul Spitalului de Psihiatrie din Bucuresti catre angajati: "Imi vine sa va dau foc!". Achizitii la preturi triple printr-o firma de casa!
Un om bun
600 de pacienti din 18.000 spun ca li s-au cerut bani sau atentii. 400 au reclamat la linia anti-coruptie. Doctorul Gheorghe Borcean: "Este un proiect ostil medicilor!"
Colegiul Medicilor il ameninta pe ministrul Bodog cu judecata pentru ca nu opreste chestionarea pacientilor despre mita din spitale
Detinutul politic Vantu: "Cred ca nevasta manifestantului urat si batran din Piata Victoriei care a spus ca "E ca si cum imi violeaza sotia" ar fi dat bani sa vina cineva la ea!"
Amanare si conspiratie in Gala Bute. Cine sunt victimele in acest proces?
Dupa 6 ani, noi tacem, e timpul sa vorbeasca justitia!
Dupa 6 ani, noi tacem, e timpul sa vorbeasca justitia!
Parchetul Valcea a clasat cazul „Maciuca". Procurorii afirma ca e legal ca oamenii cu dizabilitati pshice sa lucreze pe santierul managerului centrului "pentru ca au avut bilet de iesire" si au declarat ca "au muncit de buna voie"
Politia a descins la Bagdasar-Arseni, dupa ce s-au descoperit in curtea interioara seringi si fiole de sedative. Ce s-a intamplat?
Rechizitoriul Parchetului General: "39 din 41 de biocide Hexi Pharma au fost ineficiente"!
7 zile pana la sentinta din Gala Bute. Cum s-au lepadat Udrea, Ariton si ceilalti de stat
"Precum in ATI, asa si pe pamant"
Sute de inspectori sanitari au semnat un document prin care se opun trecerii in subordinea sefilor numiti politic in judete! Ministrul Bodog i-a amenintat


© Copyright 2000-2017 iStorm. Toate drepturile rezervate.