Rovinieta Online | Asigurare RCA

CONFIRMARE OFICIALA – Vitalaire, o frauda la scara nationala! Rezultatul controlului Casei de Sanatate: "Doar in ultimii trei ani, Vitalaire a incasat bani in numele a 1.500 de morti de la 41 de case judetene plus Bucuresti"

publicat 2017-01-12 06:15:02 (Catalin Tolontan)

  Doar din 2014 si pina azi, Casele de Sanatate au facut plati pentru 1.500 de morti in contul AirLiquide Vitalaire SRL. In 13 judete, numarul platilor este foarte mare si doar intr-un singur judet nu s-a decontat nici un decedat, [...]

Citeste stirea originala

Alte stiri de la Catalin Tolontan:
Transferul anului: Razvan Lutac si Mirela Neag in Bundesliga! :-)
Falimentul Otelului rezumat de un om din interior: "Un bandit local s-a pus cu un bandit global!"
Directorul Farmexpert: „Recunoastem e-mailul, dar motivul real al crizei de medicamente este exportul! Daca statul nu face ceva, pacientii vor suferi si mai tare"
Stan: "Dan Adamescu a fost un agent SIE exportat de regimul comunist in Germania, apoi readus in Romania si improprietarit de statul roman cu Unirea Shopping Center si cu Astra Asigurari"
CRIZA DIN FARMACII: E-mailuri care demonstreaza cum marii distribuitori livreaza, in mod intentionat, mai putine medicamente, exact din cele necesare pacientilor!
Adamescu jr: „Otelul Galati a fost pusculita lui Marius Stan! A luat bani de la club si pe clauza de neconcurenta desi era primar”
Titrarea din transmisia PSD de la TVR1: "Discursul presedintelui PSD Liviu Dragnea la cea de XX-a sesiune ordinara, cu character jubiliar, a Adunarii generale a Asociatiei comunelor"
In statul in care ofiterii detin un stat, armata poate sa detina si o echipa profesionista de fotbal!
Fost asistent medical numit, fara concurs, manager la Spitalul de Infectioase si Psihiatrie din Baia Mare. Ciocan: "Și actualul ministru al sanatatii tot asistent medical a fost"
Inspectia sanitara revine la situatia care a facut posibil frauda Hexi Pharma! Se pregatesc sefi noi in 40 de judete
Presedintele autoritatii nucleare: "Solutia e ca lucratorii Muzeului de Geologie care intra in zonele radioactive sa poarte dozimetre, aparate individuale de masurare"
Cifrele oficiale confirma raportul secret. In doua zone din perimetrul Muzeului de Geologie sunt radiatii mai mari, in pivnita si de 240 de ori peste normal! Comisia pentru Control Nuclear a indicat conducerii masurile, Muzeul se conformeaza
Psihologul Elenei Udrea ii acuza pe denuntatori ca nu au nici macar "curiozitatea specifica omului inca de la maimuta". Publicam expertiza completa din "Gala Bute"
Cele doua televiziuni publice din Germania: ARD viziteaza spitalul "Malaxa" impreuna cu echipa "Gazetei" si difuzeaza un reportaj, iar ZDF dedica o emisiune in care-i invata civismul pe copiii nemti explicandu-le demonstratiile din Romania
FOTOGRAFII: La Muzeul de Geologie, angajatii demonstreaza conducerii ca au descoperit esantioane radioactive depozitate in pungi de Mega Image!


© Copyright 2000-2017 iStorm. Toate drepturile rezervate.