Rovinieta Online | Asigurare RCA

Napochim se reinventeaza si face un pas mare spre piata europeana a produselor pentru gradina

publicat 2017-09-13 13:00:08 (Ziarul Financiar)

Napochim se reinventeaza si face un pas mare spre piata europeana a produselor pentru gradina Producatorul de mase plastice Napochim Cluj-Napoca, care a investit peste 5 milioane de euro in retehnologizarea echipamentelor de productie, a bifat prima participare cu produse proprii la un targ international, fiind singura companie din Romania care a avut un stand dedicat la SpogaGafa, cel mai mare targ mondial de materiale si produse pentru gradina, desfasurat in perioada 3-5 septembrie la Köln."Sunt convins ca prezenta romaneasca la acest targ de prestigiu aduce inclusiv beneficii de imagine pentru industria de profil din tara si, bineinteles, ma bucur ca am pus Napochim pe agenda unor firme importante la nivel global.

Vezi detalii - Black Friday
Citeste stirea originala

Alte stiri de la Ziarul Financiar:
Galop pe doua roti: vanzarile de biciclete s-au dublat in doi ani, la peste 80 mil. euro
Sistemul bancar romanesc o duce bine: Bancile au facut profit de peste 4 mld. lei, iar activele au urcat la un maxim de 406,4 mld. lei
Cresterea furibunda din ultimul an a valorii de piata a SIF-urilor a condus la micsorarea discountului cu peste 10 puncte procentuale in 2017
Hub-ul IT din Romania al olandezilor de la ING va ajunge la afaceri de peste 28 mil. euro anul acesta, plus 60%
Marea intrebare a revolutiei fiscale: ce vor spune instantele de judecata daca vor scadea salariile nete? "Vor fi zeci de mii de procese in instanta in cazul in care angajatorii nu majoreaza salariile brute. Nici nu trebuie sa-i cheme la renegocieri, trebuie sa majoreze direct salariul."
Un grup de investitori din Ungaria si Romania ridica cu 15 mil. euro o fabrica de nutreturi combinate in Mures. "Dupa mai multi ani in care s-a importat furaj din Ungaria in Romania investitorii au observat ca este loc pentru o fabrica cu capacitate mare de productie in Transilvania."
SIF-urile au inceput sa recupereze pe bursa pentru ca erau prea ieftine fata de activul net
O cooperativa agricola din Cluj vinde lapte si bovine vii de peste 5 milioane de euro anual. "Ne-am organizat in cooperativa ca sa putem sta la masa cu bogatii."
Casa de avocatura Dentons: Vor fi tranzactii importante in 2018 in real estate, IT si retail
O piata care a mers bine: Vanzarile de biciclete s-au dublat in doi ani si au ajuns la 82 de milioane de euro
Industria bauturilor a castigat vanzari de 1 mld. lei fata de 2008, dar a pierdut 9.000 de angajati
ZF Insurance Summit '17. Adrian Marin: Asiguratorii trebuie sa gaseasca solutii pentru parcul auto in continua invechire
Antreprenori din Satu Mare: "Romanii au inceput sa aprecieze confectiile romanesti"
Un medic a ajuns la afaceri de 8 milioane de lei cu un centru de recuperare medicala in Eforie Sud
Opinie Dragos Dragoteanu, Euroest: Unii antreprenori au inceput sa aiba atitudine de asistati social. Cauta probleme la solutii, nu invers! "Nu gasim oameni, forta de munca". Serios? Mai bine ne obisnuim, de principiu, ca oamenii buni trebuie sa fie platiti (mai) bine sau pleaca la altii. Asta e economia de piata. Sau nu stiam asta?!


© Copyright 2000-2017 iStorm. Toate drepturile rezervate.