Recorder.ro ne ofera imaginile cu ochii si cu fetele care mi-au lipsit

publicat 2017-12-17 19:30:03 (Catalin Tolontan)

Au fost peste tot. Au stat ore in sir la coada, au asteptat in fata Palatului Regal, in gari umile de provincie, pe strazi, lipiti de zidurile cladirilor sau cu cate un felinar in brate. Au defilat la catafalc, nestanjeniti [...] Articolul Recorder.ro ne ofera imaginile cu ochii si cu fetele care mi-au lipsit apare prima data in Catalin Tolontan.

Citeste stirea originala

Alte stiri de la Catalin Tolontan:
Date noi din dosarul Vitalaire: doi experti contabili ai Procuraturii "se lupta de peste un an cu cinci camere pline cu documente". De ce corporatiile internationale scapa de consecintele fraudelor din Romania?
Lovitura de teatru: ieri, a doua instanta consecutiva a refuzat sa judece cazul Hexi Pharma! Curtea de Apel va rezolva conflictul dintre tribunale
Viata e in alta parte: toate cele 5 televiziuni de stiri au strans la caderea guvernului mai putin de jumatate din audienta a 3 televiziuni de entertainment!
Burleanu l-a ales ca adversar pe Ioanitoaia. Ce se face daca ziaristul se baga?
Ministrul Bodog cere demisia managerului de la Spitalul Ilfov, dar liberalul Petrache ii mai da o sansa!
Judecatorul aprobase "supravegherea video si audio" timp de o luna a lui Condrea! De ce nu l-au filat procurorii chiar in ziua dinaintea arestarii, cand a avut loc accidentul?!
STENOGRAME: Șefii Hexi Pharma inregistrati de procurori cum se incurajau intre ei ca-i ajuta comunicatul SRI si ca "de undeva o sa vina scapare"!
Gravidele in travaliu urcau si coborau 2 etaje inainte de nastere la Spitalul Ilfov, in timp ce in corpul cu blocul operator o firma privata ofera "internari in regim hotelier"!
Corpul de Control: "La Spitalul Ilfov, valvele folosite la gravide si pompele de aspiratie ale nou-nascutilor sunt sterilizate in galeti puse pe jos si fara calculul timpilor!". Ministrul Bodog stie si il protejeaza pe manager!
Nou-nascut de 3,7 kg infectat cu candida si mort de septicemie. Ministerul Sanatatii a trimis controlul la trei luni dupa deces!
Agentia de presa a Rusiei dezinformeaza in cazul Hexi Pharma exact cu argumentele mogulilor sanatatii din Romania!
Politia confirma ca Primaria lui Firea nu i-a cerut apobarea legala pentru tirgul de Craciun din Piata Victoriei!
Bun de tipar 2017 – cartile care mi-au inseninat anul
In timp ce China e la un pas sa cumpere ProTV, de departe cea mai mare televiziune de la noi, statul roman continua sa-si bata joc de TVR si RRA, singurele cu buget comparabil!
Medicii izbucnesc dupa dezvaluirile din dosarul penal Hexi Pharma: "A fost un experiment criminal", "Odios e putin spus!"

Rovinieta Online | Asigurare RCA© Copyright 2000-2018 iStorm. Toate drepturile rezervate.