STENOGRAME: Șefii Hexi Pharma inregistrati de procurori cum se incurajau intre ei ca-i ajuta comunicatul SRI si ca "de undeva o sa vina scapare"!

publicat 2018-01-13 07:15:02 (Catalin Tolontan)

Interceptarile din dosarul public de la tribunal retrezesc intrebarile publicului: SRI a esuat din incompetenta in depistarea Hexi Pharma sau a protejat afacerea ca pe una a sa, nestiind ca e criminala? Dosarul contine numeroase convorbiri socante. Una e purtata [...] Articolul STENOGRAME: Șefii Hexi Pharma inregistrati de procurori cum se incurajau intre ei ca-i ajuta comunicatul SRI si ca "de undeva o sa vina scapare"! apare prima data in Catalin Tolontan.

Citeste stirea originala

Alte stiri de la Catalin Tolontan:
MTS nu plateste de aproape 4 luni medaliile de aur ale canotoarelor! Dupa spitale si primarii, lipsa de bani se intrevede si in sport
Cand Sputnik intreaba "Ce interese serveste tolo.ro in investigatii?", iar raspunsul il dau Gusa si Udrea: "E agent secret!"
Marius Craina, managerul Spitalul Judetean Timisoara: "Paturile in care dorm pacientii pe hol il acuza chiar pe seful de sectie care face scandal, doctorul Ionac!"
Evul Mediu la Spitalul Judetean Timisoara. Șef de sectie sanctionat ca le-a numit "vaci" si "ciori" pe asistente. Cum se apara: "Conducerea spitalului lasa zeci de pacienti sa doarma pe hol!"
Date noi din dosarul Vitalaire: doi experti contabili ai Procuraturii "se lupta de peste un an cu cinci camere pline cu documente". De ce corporatiile internationale scapa de consecintele fraudelor din Romania?
Lovitura de teatru: ieri, a doua instanta consecutiva a refuzat sa judece cazul Hexi Pharma! Curtea de Apel va rezolva conflictul dintre tribunale
Viata e in alta parte: toate cele 5 televiziuni de stiri au strans la caderea guvernului mai putin de jumatate din audienta a 3 televiziuni de entertainment!
Burleanu l-a ales ca adversar pe Ioanitoaia. Ce se face daca ziaristul se baga?
Ministrul Bodog cere demisia managerului de la Spitalul Ilfov, dar liberalul Petrache ii mai da o sansa!
Judecatorul aprobase "supravegherea video si audio" timp de o luna a lui Condrea! De ce nu l-au filat procurorii chiar in ziua dinaintea arestarii, cand a avut loc accidentul?!
Gravidele in travaliu urcau si coborau 2 etaje inainte de nastere la Spitalul Ilfov, in timp ce in corpul cu blocul operator o firma privata ofera "internari in regim hotelier"!
Corpul de Control: "La Spitalul Ilfov, valvele folosite la gravide si pompele de aspiratie ale nou-nascutilor sunt sterilizate in galeti puse pe jos si fara calculul timpilor!". Ministrul Bodog stie si il protejeaza pe manager!
Nou-nascut de 3,7 kg infectat cu candida si mort de septicemie. Ministerul Sanatatii a trimis controlul la trei luni dupa deces!
Agentia de presa a Rusiei dezinformeaza in cazul Hexi Pharma exact cu argumentele mogulilor sanatatii din Romania!
Politia confirma ca Primaria lui Firea nu i-a cerut apobarea legala pentru tirgul de Craciun din Piata Victoriei!

Rovinieta Online | Asigurare RCA© Copyright 2000-2018 iStorm. Toate drepturile rezervate.