Rovinieta Online | Asigurare RCA

Un trader ungar intra pe piata locala. Minoritar, un fost manager al BriseGroup

publicat 2017-09-12 00:15:15 (Ziarul Financiar)

Un trader ungar intra pe piata locala. Minoritar, un fost manager al BriseGroup Citeste si: Un trader de cereale din vestul tarii: E mai rentabil sa vindem direct procesatorilor din Europa decat traderilor din Portul Constanta ADM Romania, cel mai mare trader de cereale bifeaza al 7-lea an cu pierderi din ultimul deceniu UBM Group, un trader de cereale din Ungaria, intra pe piata din Romania, dupa ce a incheiat un parteneriat cu Leo Lambrea, fostul sef al diviziei de trading al BriseGroup.Subsidiara locala, UBM Agri Trade, va achizitiona materii prime agricole din import si de pe plan local pe care le va vinde industriei procesatoare din Romania, adica fabricilor producatoare de ulei sau furaje si morilor.

Vezi detalii - Black Friday
Citeste stirea originala

Alte stiri de la Ziarul Financiar:
Galop pe doua roti: vanzarile de biciclete s-au dublat in doi ani, la peste 80 mil. euro
Sistemul bancar romanesc o duce bine: Bancile au facut profit de peste 4 mld. lei, iar activele au urcat la un maxim de 406,4 mld. lei
Cresterea furibunda din ultimul an a valorii de piata a SIF-urilor a condus la micsorarea discountului cu peste 10 puncte procentuale in 2017
Hub-ul IT din Romania al olandezilor de la ING va ajunge la afaceri de peste 28 mil. euro anul acesta, plus 60%
Marea intrebare a revolutiei fiscale: ce vor spune instantele de judecata daca vor scadea salariile nete? "Vor fi zeci de mii de procese in instanta in cazul in care angajatorii nu majoreaza salariile brute. Nici nu trebuie sa-i cheme la renegocieri, trebuie sa majoreze direct salariul."
Un grup de investitori din Ungaria si Romania ridica cu 15 mil. euro o fabrica de nutreturi combinate in Mures. "Dupa mai multi ani in care s-a importat furaj din Ungaria in Romania investitorii au observat ca este loc pentru o fabrica cu capacitate mare de productie in Transilvania."
SIF-urile au inceput sa recupereze pe bursa pentru ca erau prea ieftine fata de activul net
O cooperativa agricola din Cluj vinde lapte si bovine vii de peste 5 milioane de euro anual. "Ne-am organizat in cooperativa ca sa putem sta la masa cu bogatii."
Casa de avocatura Dentons: Vor fi tranzactii importante in 2018 in real estate, IT si retail
O piata care a mers bine: Vanzarile de biciclete s-au dublat in doi ani si au ajuns la 82 de milioane de euro
Industria bauturilor a castigat vanzari de 1 mld. lei fata de 2008, dar a pierdut 9.000 de angajati
ZF Insurance Summit '17. Adrian Marin: Asiguratorii trebuie sa gaseasca solutii pentru parcul auto in continua invechire
Antreprenori din Satu Mare: "Romanii au inceput sa aprecieze confectiile romanesti"
Un medic a ajuns la afaceri de 8 milioane de lei cu un centru de recuperare medicala in Eforie Sud
Opinie Dragos Dragoteanu, Euroest: Unii antreprenori au inceput sa aiba atitudine de asistati social. Cauta probleme la solutii, nu invers! "Nu gasim oameni, forta de munca". Serios? Mai bine ne obisnuim, de principiu, ca oamenii buni trebuie sa fie platiti (mai) bine sau pleaca la altii. Asta e economia de piata. Sau nu stiam asta?!


© Copyright 2000-2017 iStorm. Toate drepturile rezervate.