Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Stiri locale


Director WEB


Ultimele Stiri « Pag. ant. 1 2 3 4 5 ... 18 19 Pag. urm. »

Firmele din Romania folosesc o noua aplicatie Web pentru a-si creste afacerile

publicat Acum 3 minute (e-Firme.ro)
e-Firme.ro O noua solutie este pe cale sa revolutioneze modul inca care se promoveaza afacerile. Vizibilitatea firmelor inscrise creste, vanzarile sporesc, afacerile se dezvolta - simplu si automat. Inscrieti-va acum gratuit si profitati de puterea Internetului pentru a va creste afacerile! (P) ...continuare.

Mai putine accidente de munca. Cate persoane au murit, anul trecut, la serviciu

publicat 2015-04-27 15:00:23 (Realitatea-TV)
Mai putine accidente de munca. Cate persoane au murit, anul trecut, la serviciu Numarul total al accidentelor de munca a scazut cu 5,6% in 2014 comparativ cu anul precedent, pana la 3.962, se arata intr-un comunicat al Confederatiei Nationale Sindicale "Cartel Alfa" care atrage atentia asupra faptului ca Romania nu a ratificat pana in prezent niciuna dintre conventiile privind sanatatea in munca. ...continuare.

POlitia Rutiera anunta ca Biroul Accidente cu Avarii de pe Calea Grivitei se muta

publicat 2015-04-27 10:45:05 (Evenimentul-Zilei)
POlitia Rutiera anunta ca Biroul Accidente cu Avarii de pe Calea Grivitei se muta Brigada de Politie Rutiera a Capitalei a anuntat ca Biroul Accidente cu Avarii situat pe Calea Grivitei nr. 355-357, se va muta pe Calea Grivitei nr. 208 (vis-a-vis de sediul vechi). ...continuare.

In aviatia militara vor fi asigurati pilotii, parasutistii, nu personalul la sol

publicat 2015-04-25 13:30:01 (Bursa)
Ministrul Apararii, Mircea Dusa, a initiat un proiect care prevede ca doar personalul aeronavigant din aviatia militara - pilotii, insotitorii de bord, parasutistii - va fi asigurat pentru cazurile de accidente de aviatie soldate cu deces, invaliditate, nu si personalul nenavigant, cum este acum. ...continuare.

COD RUTIER. Ce se intampla de acum daca refuzi sa semnezi procesul-verbal

publicat 2015-04-25 11:15:12 (Libertatea)
Plata amenzilor rutiere nu va mai putea fi evitata prin refuzul de a semna procesul-verbal de... ...continuare.

Proiect Mircea Dusa: In aviatia militara ar trebui asigurati doar pilotii, parasutistii si insotitorii de bord

publicat 2015-04-25 10:30:10 (Puterea)
Proiect Mircea Dusa: In aviatia militara ar trebui asigurati doar pilotii, parasutistii si insotitorii de bord Ministrul Apararii, Mircea Dusa, a initiat un proiect de lege care prevede ca doar personalul aeronavigant din aviatia militara - pilotii, insotitorii de bord, parasutistii - va fi asigurat pentru cazurile de accidente de aviatie soldate cu deces sau invaliditate. ...continuare.

Proiect al lui Dusa: In aviatia militara vor fi asigurati pilotii, parasutistii, nu personalul la sol

publicat 2015-04-25 10:00:11 (Mediafax)
Proiect al lui Dusa: In aviatia militara vor fi asigurati pilotii, parasutistii, nu personalul la sol Ministrul Apararii, Mircea Dusa, a initiat un proiect care prevede ca doar personalul aeronavigant din aviatia militara - pilotii, insotitorii de bord, parasutistii - va fi asigurat pentru cazurile de accidente de aviatie soldate cu deces, invaliditate, nu si personalul nenavigant, cum este acum. ...continuare.

Proiect al lui Dusa: Cine va beneficia de asigurare in caz de acident in aviatia militara

publicat 2015-04-25 09:00:08 (Gandul)
Proiect al lui Dusa: Cine va beneficia de asigurare in caz de acident in aviatia militara Ministrul Apararii, Mircea Dusa, a initiat un proiect care prevede ca doar personalul aeronavigant din aviatia militara - pilotii, insotitorii de bord, parasutistii - va fi asigurat pentru cazurile de accidente de aviatie soldate cu deces, invaliditate, nu si personalul nenavigant, cum este acum. ...continuare.

COD RUTIER: Refuzul de a semna procesul-verbal nu te mai scapa de amenda

publicat 2015-04-24 18:00:20 (Romania-TV)
COD RUTIER: Refuzul de a semna procesul-verbal nu te mai scapa de amenda Plata amenzilor rutiere nu va mai putea fi evitata prin refuzul de a semna procesul-verbal de contraventie. Guvernul a decis sa majoreze termenul de comunicare a somatiei de plata de la o luna la doua luni, pentru a permite agentilor de politie sa afiseze cu martori comunicarea amenzii, in cazul in care contravenientii nu vor sa ridice corespondenta. ...continuare.

Trafic restrictionat, sambata, in Capitala, cu ocazia crosului The Color Run

publicat 2015-04-24 18:00:19 (Mediafax)
Trafic restrictionat, sambata, in Capitala, cu ocazia crosului The Color Run Traficul in centrul Capitalei va fi restrictionat, sambata, timp de trei ore si jumatate, pentru desfasurarea crosului The Color Run in jurul Palatului Parlementului, potrivit Brigazii Rutiere. ...continuare.

Trafic restrictionat sambata in Capitala. Vezi zonele cu restrictii

publicat 2015-04-24 17:30:14 (Realitatea-TV)
Trafic restrictionat sambata in Capitala. Vezi zonele cu restrictii Traficul rutier va fi restrictionat sambata in Capitala in zona Pietei Constitutiei si pe traseul Parcul Herastrau - calea Victoriei - Pasajul Basarab, unde vor avea loc o manifestare sportiva si, respectiv, un mars al biciclistilor, informeaza un comunicat al Brigazii Rutiere remis vineri AGERPRES. ...continuare.

« Pag. anterioara 1 2 3 4 5 ... 18 19 Pag. urmatoare »


© Copyright 2000-2015 iStorm. Toate drepturile rezervate.