Rovinieta Online | Asigurare RCA

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Stiri localeUltimele Stiri « Pag. ant. 1 Pag. urm. »

Firmele din Romania folosesc o noua aplicatie Web pentru a-si creste afacerile

publicat Acum 3 minute (e-Firme.ro)
e-Firme.ro O noua solutie este pe cale sa revolutioneze modul inca care se promoveaza afacerile. Vizibilitatea firmelor inscrise creste, vanzarile sporesc, afacerile se dezvolta - simplu si automat. Inscrieti-va acum gratuit si profitati de puterea Internetului pentru a va creste afacerile! (P) ...continuare.

LIliana Sinziana Scriosteanu: Problemele frecvente cu care clientii mei se prezinta la cabinet sunt cele derivate din viata sociala, cu repercursiuni in plan familial

publicat 2017-12-04 16:00:03 (eInformatii)
Lilliana Sinziana Scriosteanu este absolventa a Facultatii de Sociologie-Psihologie, in cadrul Universitatii Spiru Haret din Bucuresti. Si-a continuat cariera profesionala, prin formarea de baza,... ...continuare.

Zeci de mii de euro ceruti de stat pentru acreditarea unui centru de copii

publicat 2017-11-24 18:30:08 (Realitatea-TV)
Zeci de mii de euro ceruti de stat pentru acreditarea unui centru de copii Pentru o simpla aprobare a unui dosar de acreditare, Autoritatea Natioanla de Management al Calitatii in Sanatate (ANMCS) a facturat aproape 55.000 de lei pe numele centrului Carl Wolff. Deputatul FDGR Ovidiu Gant a facut o interpelare catre prim-ministrul Mihai Tudose pe acest subiect. ...continuare.

Secretarul de stat a discutat cu ambasadorul Republicii Africa de Sud pe tema relatiilor bilaterale

publicat 2017-10-30 20:45:01 (Bursa)
Secretarul de stat a discutat cu ambasadorul  Republicii Africa de Sud pe tema relatiilor bilaterale Secretarul de stat pentru afaceri bilaterale globale, Monica Gheorghita s-a intalnit astazi cu ambasadorul agreat al Republicii Africa de Sud in Romania, domnul Jabu Ntsokolo Ishmael Mbalula, in vederea prezentarii copiilor scrisorilor de acreditare, potrivit unui comunicat de presa al Ministerului Afacerilor Externe (MAE). ...continuare.

MAE: Secretarul de stat George Ciamba l-a primit pe ambasadorul Marelui Ducat de Luxemburg

publicat 2017-10-20 09:00:02 (Bursa)
MAE: Secretarul de stat George Ciamba l-a primit pe ambasadorul Marelui Ducat de Luxemburg Secretarul de stat pentru afaceri bilaterale si strategice in spatiul euroatlantic, George Ciamba, l-a primit ieri pe ambasadorul agreat al Marelui Ducat de Luxemburg in Romania, cu resedinta la Atena, Paul Steinmetz, in vederea prezentarii copiilor scrisorilor de acreditare. ...continuare.

Rusia, lovitura DURA pentru Moldova. Vladimir Putin a facut anuntul

publicat 2017-10-03 18:30:07 (Realitatea-TV)
Rusia, lovitura DURA pentru Moldova. Vladimir Putin a facut anuntul Rusia va contribui in continuare la reglementarea politica a problemei transnistrene. Declaratia fost facuta de Presedintele Vladimir Putin in cadrul ceremoniei de acreditare a 20 de noi ambasadorii. ...continuare.

TRAGEDIE in urma cu putin timp! A fost GASIT SPANZURAT in subsolul blocului in care locuia

publicat 2017-09-30 19:00:02 (Antena3)
TRAGEDIE in urma cu putin timp! A fost GASIT SPANZURAT in subsolul blocului in care locuia Un militar de 40 de ani a fost gasit spanzurat in subsolul blocului 4B de pe bulevardul Spiru Haret, din Buzau. Barbatul era subofiter la unitatea militara de transmisiuni din cadrul Diviziei 2... ...continuare.

Tragedie in Buzau, in urma cu putin timp! Un militar a fost gasit spanzurat in subsolul blocului in care locuia

publicat 2017-09-30 18:45:02 (Antena3)
Tragedie in Buzau, in urma cu putin timp! Un militar a fost gasit spanzurat in subsolul blocului in care locuia Un militar de 40 de ani a fost gasit spânzurat în subsolul blocului 4B de pe bulevardul Spiru Haret, din Buzau. Barbatul era subofiter la unitatea militara de transmisiuni din cadrul Diviziei 2... ...continuare.

Povestea omului care a compus "La Chilia-n port", cea mai cunoscuta melodie cantata de detinuti

publicat 2017-09-23 10:45:02 (Adevarul)
Povestea omului care a compus La Chilia-n port, cea mai cunoscuta melodie cantata de detinuti Autorul celebrei melodii "La Chilia-n port" a murit in 2010, in anonimat, la Galati. In tinerete, Puiu Spiru a fost trimis de comunisti la reeducare pe santierul de la Bicaz ...continuare.

Buzau: O femeie ameninta ca se arunca de la etaj

publicat 2017-09-20 21:15:09 (Realitatea-TV)
Buzau: O femeie ameninta ca se arunca de la etaj Caz socant in Buzau. O femeie ameninta ca se arunca de la etajul 5 al blocului in care locuieste, in zona Spiru Haret. ...continuare.

Colegiul Spiru Haret din Bucuresti participa la un proiect european ambitios. Ce si-au propus elevii

publicat 2017-09-18 12:45:07 (Romania-TV)
24 de elevi de la Colegiul National "Spiru Haret" din Bucuresti, coordonati de doi profesori, si-au propus sa se implice intr-un proiect european interesant, dar ambitios: acela de a promova asezamintele Coltea din Capitala. Parlamentul European a creat un program, Euroscola, pentru a-i informa pe tineri despre procesul de integrare europeana si pentru a promova participarea lor la constructia Uniunii Europene. ...continuare.

« Pag. anterioara 1 Pag. urmatoare »


© Copyright 2000-2017 iStorm. Toate drepturile rezervate.