Rovinieta Online | Asigurare RCA

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Stiri localeUltimele Stiri « Pag. ant. 1 2 Pag. urm. »

Spitalele care acorda asistenta de urgenta in minivacanta

publicat 2017-01-19 16:15:25 (Puterea)
Spitalele care acorda asistenta de urgenta in minivacanta In perioada 21 - 24 ianuarie, noua spitale vor acorda asistenta medicala de urgenta in Bucuresti. Serviciul de Ambulanta al Municipiului Bucuresti va avea program normal de lucru, cu mentiunea ca, in aceasta perioada, va asigura eliberarea de certificate constatatoare de deces in intreaga Capitala. Solicitarile populatiei vor fi preluate la numarul unic 112. Directia de Sanatate Publica a Municipiului Bucuresti va asigura un serviciu de garda permanent la sediul din str. Spiru Haret nr. 14,... ...continuare.

CINE ESTE Cord Meier- Klodt, fost reprezentant special al OSCE pentru Transnistria, NOUL AMBASADOR AL GERMANIEI LA BUCUREȘTI

publicat 2017-01-19 02:45:04 (Evenimentul-Zilei)
CINE ESTE Cord Meier- Klodt, fost reprezentant special al OSCE pentru Transnistria, NOUL AMBASADOR AL GERMANIEI LA BUCUREȘTI Noul ambasador al Germaniei la Bucuresti, Cord Meier- Klodt, a fost reprezentant special al presedintiei germane a OSCE pentru Transnistria. Ministrul afacerilor externe al Romaniei, Teodor Melescanu, l-a primit marti pe ambasadorul agreat al Republicii Federale Germania in Romania, in vederea inmanarii copiilor scrisorilor de acreditare, prilej cu care cei doi au pus accent pe importanta cooperarii aprofundate romano-germane in plan european. ...continuare.

Cine este noul ambasador german la Bucuresti

publicat 2017-01-11 17:30:08 (Realitatea-TV)
Cine este noul ambasador german la Bucuresti Ministrul afacerilor externe, Teodor Melescanu, l-a primit marti pe noul ambasador al Republicii Federale Germania in Romania, Cord Meier-Klodt, in vederea inmanarii copiilor scrisorilor de acreditare. Acesta fusese numit, in 1 ianuarie 2016, reprezentant special al OSCE pentru procesul de reglementare in criza transnistreana. ...continuare.

Germania are un nou ambasador la Bucuresti

publicat 2017-01-10 18:45:10 (Realitatea-TV)
Germania are un nou ambasador la Bucuresti Teodor Melescanu, noul ministru al afacerilor externe, l-a primit marti pe noul ambasador al Republicii Federale Germania in Romania, Cord Meier-Klodt, in vederea inmanarii copiilor scrisorilor de acreditare. ...continuare.

Cord Meier-Klodt este noul ambasador al Germaniei la Bucuresti

publicat 2017-01-10 18:00:10 (Romania-TV)
Cord Meier-Klodt este noul ambasador al Germaniei la Bucuresti Ministrul afacerilor externe, Teodor Melescanu, l-a primit marti pe noul ambasador al Republicii Federale Germania in Romania, Cord Meier-Klodt, in vederea inmanarii copiilor scrisorilor de acreditare. ...continuare.

Cine este noul ambasador al Germaniei in Romania

publicat 2017-01-10 18:00:09 (Puterea)
Cine este noul ambasador al Germaniei in Romania Ministrul afacerilor externe, Teodor Melescanu, l-a primit, marti, pe noul ambasador al Republicii Federale Germania in Romania, Cord Meier-Klodt. Acesta i-a inmanat copiile scrisorilor de acreditare. Conform unui comunicat de presa al MAE, Melescanu si oficialul german au discutat "principalele provocari cu care se confrunta, in prezent, Uniunea Europeana si perspectivele consolidarii proiectului european. A fost subliniata importanta unei cooperari romano-germane aprofundate in plan... ...continuare.

Cine e MIRCEA TITUS DOBRE, propus ca Ministru al Turismului

publicat 2017-01-03 19:15:14 (Puterea)
Cine e MIRCEA TITUS DOBRE, propus ca Ministru al Turismului Mircea Titus Dobre, propus ministru al Turismului, este de profesie economist, se afla la cel de-al doilea mandat de parlamentar, iar timp de zece ani a lucrat la o firma a familiei sale. El are, potrivit declaratiei de avere, ceasuri de 18.000 de euro, actiuni sau parti sociale la trei societati si a acordat un imprumut de 325.000 de euro unei persoane. Mircea Titus Dobre, fiul consilierului local PSD Mircea Dobre, este nascut in 20 decembrie 1978, in Constanta. A absolvit Liceul Decebal din... ...continuare.

Presedintele Iohannis a mai numit doi ambasadori

publicat 2016-12-09 18:30:17 (Realitatea-TV)
Presedintele Iohannis a mai numit doi ambasadori Presedintele Klaus Iohannis a semnat vineri decretele de acreditare a doi ambasadori ai Romaniei, anunta Agerpres. ...continuare.

Klaus Iohannis a semnat decretele de acreditare a doi ambasadori ai Romaniei

publicat 2016-12-09 18:15:07 (Romania-TV)
Klaus Iohannis a semnat  decretele de acreditare a doi ambasadori ai Romaniei Presedintele Klaus Iohannis a semnat, vineri, decretele de acreditare a doi ambasadori ai Romaniei. ...continuare.

« Pag. anterioara 1 2 Pag. urmatoare »


© Copyright 2000-2017 iStorm. Toate drepturile rezervate.