Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Stiri locale


Director WEB


Ultimele Stiri « Pag. ant. 1 2 3 Pag. urm. »

Radoi da BAC-ul la un liceu din Bucuresti » Ce note a obtinut la primele 3 probe

publicat 2015-06-26 11:30:10 (Gazeta-Sporturilor)
Mirel Radoi a facut deja primii pasi pentru obtinerea licentei PRO. Noul tehnician al Stelei a sustinut deja primele trei probe pentru a-si obtine diploma de Bacalaureat. Desi s-a crezut initial ca nu si-a terminat liceul, Radoi a absolvit Colegiul UCECOM ”Spiru Haret” înca din 2008, chiar înainte de plecarea la Al Hilal. Tehnicianul s-a înscris la examen, însa nu s-a prezentat la nici o proba. ... ...continuare.

SURPRIZA! Radoi a terminat liceul si a inceput Bacalaureatul! Ce rezultate a obtinut antrenorul Stelei

publicat 2015-06-26 11:15:15 (Gazeta-Sporturilor)
Mirel Radoi a facut deja primii pasi pentru obtinerea licentei PRO. Noul tehnician al Stelei a sustinut deja primele trei probe pentru a-si obtine diploma de Bacalaureat. Desi s-a crezut initial ca nu si-a terminat liceul, Radoi a absolivt Colegiul UCECOM ”Spiru Haret” înca din 2008, chiar înainte de plecarea la Al Hilal. Tehnicianul s-a înscris la examen, însa nu s-a prezentat la nici o proba. ... ...continuare.

Mirel Radoi da BACALAUREATUL la 34 DE ANI. Uite PRIMELE NOTE

publicat 2015-06-26 09:00:15 (Romania-TV)
Mirel Radoi da BACALAUREATUL la 34 DE ANI. Uite PRIMELE NOTE Mirel Radoi este obligat sa ia bacalaureatul pentru a se inscrie la cursurile Scolii de Antrenori. La 34 de ani, antrenorul celor de la Steaua a dat deja probele orale ale Bac-ului la Colegiul UCECOM "Spiru Haret". ...continuare.

FSE Spiru Haret: Corectarea lucrarilor de la Bacalaureat in alte judete va produce haos

publicat 2015-06-24 16:00:14 (Romania-TV)
FSE Spiru Haret: Corectarea lucrarilor de la Bacalaureat in alte judete va produce haos Federatia Sindicatelor din Educatie "Spiru Haret" considera ca ordinul Ministerului Educatiei si Cercetarii Știintifice, care vine sa modifice modalitatea de corectare a lucrarilor de la Bacalaureat, nu face altceva decat sa incrimineze si mai mult corpul profesoral si sa produca haos in organizarea examenului. ...continuare.

FSE "Spiru Haret": Corectarea lucrarilor la bacalaureat in alte judete produce haos

publicat 2015-06-24 16:00:12 (Mediafax)
FSE Spiru Haret: Corectarea lucrarilor la bacalaureat in alte judete produce haos Ordinul prin care se schimba modalitatea de corectare a lucrarilor de la bacalaureat incrimineaza si mai mult corpul profesoral si produce haos in organizarea examenului, sustin reprezentantii Federatiei Sindicatelor din Educatie "Spiru Haret". ...continuare.

Subiectele la proba de Matematica de la Evaluarea Nationala. Rezolvarea lor, la Adevarul Live

publicat 2015-06-24 11:15:02 (Adevarul)
Adevarul.ro a publicat subiectele de la proba de Matematica, sustinuta de peste 160.000 de absolventi de gimnaziu in cadrul Evaluarii Nationale 2015. Subiectele la matematica vor fi rezolvate, in direct, la Adevarul Live, de la ora 11.00, impreuna cu Alexandru Constantinescu, profesor de matematica si director al Colegiului National "Spiru Haret" din Capitala. ...continuare.

Sinescu: Urologii pentru adulti ar trebui acreditati de Colegiul Medicilor pentru a opera copii

publicat 2015-06-17 18:15:28 (Romania-TV)
Sinescu: Urologii pentru adulti ar trebui acreditati de Colegiul Medicilor pentru a opera copii Academicianul Ioanel Sinescu considera ca, din punct de vedere al legalitatii, chirurgii urologi pentru adulti ar trebui sa obtina acreditare din partea Colegiului Medicilor pentru a putea opera copii. ...continuare.

Presedintele a semnat decretele de acreditare a 10 ambasadori. Unde e Maior?

publicat 2015-06-12 22:30:07 (Gandul)
Presedintele a semnat decretele de acreditare a 10 ambasadori. Unde e Maior? Presedintele Klaus Iohannis a semnat, vineri, 10 decrete pentru acreditarea unor ambasadori, intre acestia numarandu-se Emil Hurezeanu - ambasador in Germania, Adrian Cioroianu - delegat permanent al Romaniei pe langa UNESCO, Ion Jinga - reprezentant permanent al Romaniei pe laga ONU de la New York. ...continuare.

Iohannis a semnat zece decrete de acreditare a unor ambasadori ai Romaniei

publicat 2015-06-12 18:45:13 (Realitatea-TV)
Iohannis a semnat zece decrete de acreditare a unor ambasadori ai Romaniei Presedintele Klaus Iohannis a semnat, vineri, zece decrete de acreditare a unor ambasadori ai Romaniei, printre care se regasesc si Adrian Cioroianu, Emil Hurezeanu, Ion Jinga si Bogdan Mazuru. ...continuare.

Presedintele Klaus Iohannis a semnat decretele de acreditare a 10 ambasadori, intre care Hurezeanu si Cioroianu

publicat 2015-06-12 18:30:03 (Antena3)
Presedintele Klaus Iohannis a semnat decretele de acreditare a 10 ambasadori, intre care Hurezeanu si Cioroianu Presedintele Klaus Iohannis a semnat, vineri, 10 decrete pentru acreditarea unor ambasadori, intre acestia numarandu-se Emil Hurezeanu - ambasador in Germania, Adrian Cioroianu - delegat permanent al Romaniei pe... ...continuare.

« Pag. anterioara 1 2 3 Pag. urmatoare »


© Copyright 2000-2015 iStorm. Toate drepturile rezervate.