Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Stiri locale


Director WEB


Ultimele Stiri « Pag. ant. 1 2 Pag. urm. »

Politistii si ofiterii SRI se iau la tranta cu matematica: au gasit sursa evaziunii fiscale la Arhimede

publicat 2015-05-20 10:15:20 (Ziarul-Financiar)
Politistii si ofiterii SRI se iau la tranta cu matematica: au gasit sursa evaziunii fiscale la Arhimede Unul din cele mai puternice concursuri de matematica din Romania, Arhimede, la care participa de trei ori pe an mii de copii din clasa a doua pana in clasa a opta, a ajuns sub ancheta Politiei si a Serviciului Roman de Informatii pentru ca profesorii nu ar fi declarat la Fisc sumele incasate de la elevi pentru participarea la concursuri si pregatirea acestora.Putin cunoscute de publicul larg, cursurile si concursurile Arhimede au devenit un fenomen in ultimii 3-4 ani. Copiii merg o data pe... ...continuare.

Politistii si ofiterii SRI, fata in fata cu matematica: au gasit sursa evaziunii fiscale la Arhimede

publicat 2015-05-20 09:45:38 (Ziarul-Financiar)
Politistii si ofiterii SRI, fata in fata cu matematica: au gasit sursa evaziunii fiscale la Arhimede Unul din cele mai puternice concursuri de matematica din Romania, Arhimede, la care participa de trei ori pe an mii de copii din clasa a doua pana in clasa a opta, a ajuns sub ancheta Politiei si a Serviciului Roman de Informatii pentru ca profesorii nu ar fi declarat la Fisc sumele incasate de la elevi pentru participarea la concursuri si pregatirea acestora.Putin cunoscute de publicul larg, cursurile si concursurile Arhimede au devenit un fenomen in ultimii 3-4 ani. Copiii merg o data pe... ...continuare.

Ministerul si ministrul... care este, dar ar trebui sa ne cam lase!

publicat 2015-04-29 00:00:09 (Bursa)
De la Octavian Goga, la Dimitrie Gusti si de la Spiru Haret, la Constantin C. Giurescu mari nume ale culturii Romaniei au imprumutat valoarea lor intrinseca si prestigiul de creatori, activitatii politice si birocratice de tip ministerial. Uneori, cu mai mult folos pentru mersul treburilor publice, alteori, cu prea putin. ...continuare.

Mayweather-Pacquiao, nebunie la Meciul Secolului. Numarul cererilor de acreditare depaseste capacitatea salii

publicat 2015-04-27 17:15:24 (Romania-TV)
Mayweather-Pacquiao, nebunie la Meciul Secolului. Numarul cererilor de acreditare depaseste capacitatea salii Cu mai putin de o saptamana inaintea marelui duel dintre Floyd Mayweather si Manny Pacquiao a fost dat publicitatii numarul de cereri de acreditare trimise de reprezentantii presei din intreaga lume. ...continuare.

Haos la Las Vegas! Citi jurnalisti au cerut acreditari la supermeciul Mayweather - Pacquiao

publicat 2015-04-27 16:30:19 (Gazeta-Sporturilor)
Mai este mai putin de o saptamîna pîna la supermeciul dintre Floyd Mayweather si Manny Pacquiao de la Las Vegas. Pîna la aceasta ora aproximativ 18.000 de jurnalisti au trimis cerere de acreditare pentru acest meci, care va fi duminica dimineata, de la ora 4:00, în direct la ProTV si DolceSport. Interesant este ca sala în care va fi acest meci are doar 17.157 de locuri. ... ...continuare.

Haos la Las Vegas! Citi jurnalisti au cerut acreditari la supermeciul Mayweather - Pacquiao

publicat 2015-04-27 13:45:26 (Gazeta-Sporturilor)
Mai este mai putin de o saptamîna pîna la supermeciul dintre Floyd Mayweather si Manny Pacquiao de la Las Vegas. Pîna la aceasta ora aproximativ 18.000 de jurnalisti au trimis cerere de acreditare pentru acest meci, care va fi duminica dimineata, de la ora 4:00, în direct la ProTV si DolceSport. Interesant este ca sala în care va fi acest meci are doar 17.157 de locuri. ... ...continuare.

Cepoi: Infectiile nosocomiale apar din vina sistemului, nu a bolnavului

publicat 2015-04-23 15:45:15 (Mediafax)
Cepoi: Infectiile nosocomiale apar din vina sistemului, nu a bolnavului Infectiile nosocomiale apar din vina sistemului, nu a bolnavului, nu exista o marja acceptata, dar aceste cazuri trebuie raportate, a spus, joi, presedintele Comisiei Nationale de Acreditare a Spitalelor (CoNAS), Vasile Cepoi. ...continuare.

Evaluarea spitalelor pentru acreditare nu a fost obiectiva. Ce masuri vor lua autoritatile

publicat 2015-04-23 13:45:12 (Realitatea-TV)
Evaluarea spitalelor pentru acreditare nu a fost obiectiva. Ce masuri vor lua autoritatile Pana la mijlocul lui 2016, 301 spitale infiintate pana la data de 7 iunie 2011 vor fi evaluate in vederea acreditarii pana la mijlocul anului viitor, a declarat presedintele Comisiei Nationale de Acreditare a Spitalelor, Vasile Cepoi, cu prilejul Forumului National al Asociatiilor de Pacienti. ...continuare.

Ambasadori in Noua Zeelanda si in Mauritania. Klaus Iohannis a semnat decretele

publicat 2015-04-16 16:45:26 (Romania-TV)
Ambasadori in Noua Zeelanda si in Mauritania. Klaus Iohannis a semnat decretele Presedintele Klaus Iohannis a semnat decretele de acreditare a ambasadorilor Romaniei in Noua Zeelanda si in Republica Islamica Mauritania. ...continuare.

Criteriile minime de autorizare si acreditare pentru medicina si arhitectura, anuntate de Ministerul Educatiei si Cercetarii Stiintifice

publicat 2015-04-01 22:00:15 (Mediafax)
Criteriile minime de autorizare si acreditare pentru medicina si arhitectura, anuntate de Ministerul Educatiei si Cercetarii Stiintifice Criteriile minime de autorizare si acreditare pentru specializarile medicina, medicina dentara, farmacie, asistenti medicali, moase, medicina veterinara si arhitectura sunt prevazute intr-un proiect de hotarare de guvern, pus in dezbatere de Ministerul Educatiei si Cercetarii Stiintifice (MECS). ...continuare.

« Pag. anterioara 1 2 Pag. urmatoare »


© Copyright 2000-2015 iStorm. Toate drepturile rezervate.