Rovinieta Online | Asigurare RCA

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Stiri localeUltimele Stiri « Pag. ant. 1 2 Pag. urm. »

Ministerul Sanatatii: Serviciul de Ambulanta Bucuresti-Ilfov poate sa deruleze activitatea de transplant in continuare

publicat 2016-10-23 13:45:09 (Romania-TV)
Ministerul Sanatatii: Serviciul de Ambulanta Bucuresti-Ilfov poate sa deruleze activitatea de transplant in continuare Serviciul de Ambulanta Bucuresti-Ilfov poate in continuare sa deruleze activitatea de transplant, informeaza un comunicat al Ministerului Sanatatii, mijlocul de transport neavand nevoie de acreditare ci numai recipientul cu care se transporta organele. ...continuare.

Serviciul de Ambulanta Bucuresti-Ilfov va derula in continuare activitatea de transplant

publicat 2016-10-23 13:45:02 (Bursa)
Serviciul de Ambulanta Bucuresti-Ilfov va putea sa deruleze in continuare activitatea de transplant, a transmis Ministerul Sanatatii, intr-un comunicat de presa, precizand ca doar recipientul cu care se transporta organele are nevoie de acreditare. ...continuare.

Autoportret de colectionar

publicat 2016-10-14 00:00:04 (Bursa)
Autoportret de colectionar Autoportretul lui Spiru Vergulescu, vandut la Artmark, este emblematic. Mica, 25 pe 40 cm, ulei pe panza, pictura il reprezinta pe artist in tinerete, dar suficient de matur pentru tonuri gri in par si expresie cel putin ganditoare, totul intr-o atmosfera venetiana, cu tron si maneci largi, si cu tabla de sah, invaluitoare. Degetele fine si lungi poarta un inel, pe dreapta, si o paleta, in mana stanga. S-a vandut cu 300 de euro, pretul de pornire, sub estimarea minima. Regasim tabla de sah pe... ...continuare.

Federatia Spiru Haret cere ministrului Educatiei amanarea concursului pentru directori in scoli: Concursul e viciat

publicat 2016-10-08 17:00:18 (Romania-TV)
Federatia Spiru Haret cere ministrului Educatiei amanarea concursului pentru directori in scoli: Concursul e viciat Federatia Sindicatelor din Educatie "Spiru Haret" solicita Ministerului Educatiei Nationale si Cercetarii Știintifice (MENCS) amanarea concursului national pentru ocuparea functiilor de director si director adjunct, din cauza problemelor aparute in organizarea acestuia, reevaluarea tuturor dosarelor candidatilor respinsi si organizarea concursului in conditii de normalitate. ...continuare.

Comanescu si ambasadorul Greciei au discutat despre cooperarea romano-elena aprofundate in plan european

publicat 2016-10-06 20:45:03 (Bursa)
Ministrul Afacerilor Externe, Lazar Comanescu, l-a primit astazi pe ambasadorul agreat al Republicii Elene in Romania, Vassilis Papadopoulos, cu prilejul prezentarii copiilor scrisorilor de acreditare, ocazie cu care cei doi oficiali au trecut in revista evolutiile in relatia bilaterala, fiind subliniat interesul comun pentru consolidarea si dezvoltarea dialogului politic si sectorial, precum si a cooperarii economice romano-elene, potrivit unui comunicat trimis redactiei. ...continuare.

Comanescu si ambasadorul Bulgariei au subliniat evolutiile pozitive in relatiile bilaterale

publicat 2016-10-06 18:45:01 (Bursa)
Ministrul Afacerilor Externe, Lazar Comanescu, l-a primit, astazi, pe Todor Ivanov Churov, ambasadorul agreat al Republicii Bulgaria in Romania, cu prilejul prezentarii copiilor scrisorilor de acreditare, context in care cei doi oficiali au subliniat evolutiile pozitive in relatiile bilaterale si au avut un schimb de opinie asupra cooperarii dintre cele doua tari in cadrul UE si NATO, potrivit unui comunicat de presa trimis redactiei. ...continuare.

Masina in flacari, pe drumul european E85. Circulatia a fost intrerupta

publicat 2016-09-30 19:15:10 (Romania-TV)
Masina in flacari, pe drumul european E85. Circulatia a fost intrerupta Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane informeaza ca, vineri dupa-amiaza, la ora 18:35, in judetul Vrancea, circulatia rutiera pe DN2 Focsani- Adjud, este intrerupta pe raza localitatii Haret (kilometrul 212), din cauza unui autoturism care a luat foc. ...continuare.

O insolenta cu talc a Ambasadei Rusiei

publicat 2016-09-28 22:15:01 (Adevarul)
O insolenta cu talc a Ambasadei Rusiei Noul ambasador al Rusiei la Bucuresti si-a depus scrisorile de acreditare pe 7 septembrie. Asta e stirea oficiala, care e partial falsa. Trei saptamani mai taziu, Ambasada Rusa a anuntat depunerea unei donatii pentru "Cumintenia pamantului". La comunicat, rusii au anexat... Pardon!... La comunicat, rusii au atasat chitanta de plata pentru 100 (una suta) euro si un videoclip in care gasim adevaratele scrisori de acreditare ale lui Valeri Kuzmin. ...continuare.

Afla daca te numeri printre romanii cei mai inteligenti. Noua sesiune de testare organizata de MENSA, la Bucuresti

publicat 2016-09-19 14:15:16 (ProTV)
Mensa Romania deschide sezonul de toamna al testarilor IQ la Bucuresti. Sesiunea este programata in data de 25 septembrie 2016, la Colegiul UCECOM Spiru Haret, incepand cu ora 10:00. ...continuare.

« Pag. anterioara 1 2 Pag. urmatoare »


© Copyright 2000-2016 iStorm. Toate drepturile rezervate.