Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Stiri locale


Director WEB


Ultimele Stiri « Pag. ant. 1 2 3 4 5 Pag. urm. »

Trei jurnalisti au fost condamnati la inchisoare

publicat 2015-08-29 15:00:01 (Antena3)
O instanta din Egipt a condamnat trei jurnalisti Al Jazeera la trei ani de inchisoare pentru ca si-au exercitat functia fara acreditare de presa si au prezentat materiale daunatoare imaginii Egiptului,... ...continuare.

Doi jurnalisti au fost retinuti in Turcia

publicat 2015-08-28 18:30:01 (Antena3)
Doi jurnalisti au fost retinuti in Turcia Politia turca a retinut doi jurnalisti britanici de la Vice News, pentru ca transmiteau informatii din sud-estul predominant kurd al tarii, fara a avea acreditare guvernamentala, au declarat surse din domeniul... ...continuare.

Doi jurnalisti britanici, retinuti in sud-estul Turciei

publicat 2015-08-28 18:00:23 (Mediafax)
Doi jurnalisti britanici, retinuti in sud-estul Turciei Politia turca a retinut doi jurnalisti britanici de la Vice News, pentru ca transmiteau informatii din sud-estul predominant kurd al tarii, fara a avea acreditare guvernamentala, au declarat surse din domeniul securitatii, citate de Reuters in pagina electronica. ...continuare.

Iohannis a semnat decretele de acreditare a ambasadorilor in Arabia Saudita si Oman

publicat 2015-08-27 22:30:04 (Bursa)
Presedintele Klaus Iohannis a semnat astazi decretele privind acreditarea lui Mihail Coman in calitate de ambasador al Romaniei in Regatul Arabiei Saudite, precum si a lui Cristian Tudor, ambasador in Qatar, si in calitatea de ambasador in Sultanatul Oman, se arata intr-un comunicat al Administratiei Prezidentiale. ...continuare.

Presedintele Klaus Iohannis a semnat decretele de acreditare a ambasadorilor in Arabia Saudita si Oman

publicat 2015-08-27 18:30:02 (Antena3)
Presedintele Klaus Iohannis a semnat, joi, decretele privind acreditarea lui Mihail Coman in calitate de ambasador al Romaniei in Regatul Arabiei Saudite, precum si a lui Cristian Tudor, ambasador in Qatar, siin... ...continuare.

Presedintele Iohannis a semnat decretele de acreditare a ambasdorilor in Arabia Saudita si Oman

publicat 2015-08-27 18:15:24 (Mediafax)
Presedintele Iohannis a semnat decretele de acreditare a ambasdorilor in Arabia Saudita si Oman Presedintele Klaus Iohannis a semnat, joi, decretele privind acreditarea lui Mihail Coman in calitate de ambasador al Romaniei in Regatul Arabiei Saudite, precum si a lui Cristian Tudor, ambasador in Qatar, si in calitatea de ambasador in Sultanatul Oman. ...continuare.

Ambasadorul Irlandei si-a prezentat scrisorile de acreditare la Bucuresti

publicat 2015-08-27 15:15:02 (Bursa)
Secretarul de stat George Ciamba l-a primit astazi pe Derek Feely, ambasadorul agreat al Irlandei la Bucuresti, cu ocazia prezentarii copiilor scrisorilor de acreditare, potrivit unui comunicat de presa remis azi redactiei. ...continuare.

Spiru Haret: "CURSURILE facultatilor sunt ACREDITATE. Afirmatia ministrului, total neadevarata si nelegala"

publicat 2015-08-26 11:00:20 (Romania-TV)
Spiru Haret: "CURSURILE facultatilor sunt ACREDITATE. Afirmatia ministrului, total neadevarata si nelegala" Universitatea Spiru Haret a reactionat la proiectul de Ordonanta de Urgenta care prevede recunoasterea diplomelor absolventilor de studii neautorizate. Reprezentantii institutiei de invatamant considera ca prevederile proiectului "exced cadrul legal constitutional care garanteaza autonomia universitara, inclusiv cu privire la emiterea documentului de atestare a definitivarii studiilor prin licenta, in conditiile in care nu este prevazuta ca necesitate recunoasterea de catre stat". ...continuare.

Profesorii cer o intalnire de urgenta cu Victor Ponta

publicat 2015-08-19 17:45:05 (Gandul)
Profesorii cer o intalnire de urgenta cu Victor Ponta Reprezentantii celor trei federatii sindicale reprezentative din invatamantul preuniversitar si din invatamantul superior - Federatia Sindicatelor Libere din Invatamant, Federatia Sindicatelor din Educatie "Spiru Haret", Federatia Nationala Sindicala "Alma Mater" cer o intalnire de urgenta cu Victor Ponta pe tema majorarii salariilor. ...continuare.

Cadoul Guvernului pentru FABRICILE DE DIPLOME: peste 70.000 de diplome de la facultati neautorizate, legalizate prin ordonanta de urgenta

publicat 2015-08-19 11:15:10 (Gandul)
Cadoul Guvernului pentru FABRICILE DE DIPLOME: peste 70.000 de diplome de la facultati neautorizate, legalizate prin ordonanta de urgenta Circa 75.000 de diplome de licenta sau masterat obtinute la programe de studiu neacreditate ale universitatilor, cele mai multe fiind de la Universitatea "Spiru Haret", vor fi recunoscute. Decizia apartine ministrului Educatei, Sorin Cimpeanu, care a initiat un proiect de ordonanta de ugenta prin care sa recunoasca studiile pe care absoventii le-au urmat la programe neacreditate pana in 2011, atunci cand a intrat in vigoare noua lege a educatiei. Demersul este motivat prin faptul ca... ...continuare.

« Pag. anterioara 1 2 3 4 5 Pag. urmatoare »


© Copyright 2000-2015 iStorm. Toate drepturile rezervate.