Rovinieta Online | Asigurare RCA

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Stiri locale


Director WEB


Ultimele Stiri « Pag. ant. 1 2 3 4 5 ... 17 18 Pag. urm. »

Pepco, cel mai mare retailer polonez de haine ieftine, continua angajarile

publicat 2015-10-05 08:45:22 (Romania-TV)
Pepco, cel mai mare retailer polonez de haine ieftine, continua angajarile Pepco, cel mai mare discounter de imbracaminte si produse de uz casnic din Polonia, face angajari la Caransebes, Braila, Galati, Baia Mare, Satu Mare, Oradea, Timisoara, Tecuci. Iata posturile vacante si profilurile profesionale cautate de angajatori. ...continuare.

A venit vremea ca angajatorii sa ofere salarii mai mari

publicat 2015-10-05 00:15:36 (Ziarul-Financiar)
A venit vremea ca angajatorii sa ofere salarii mai mari Companiile care vor sa faca angajari trebuie sa renunte la ideea ca vor recruta candidati bine pregatiti, dar "low cost", pentru ca acestia nu vor mai accepta salarii mici."Salariile pe care le ofera companiile sunt sub asteptarile candidatilor. Candidatii sunt mult mai constienti de valoarea pe care o au si stiu ca oricand pot accepta una dintre cele 3 - 4 oferte de angajare pe care le au in asteptare", a spus Iuliana Leurent, sales director in cadrul companiei cu activitati in sectorul... ...continuare.

Se fac agajari la ANAF. Salariul de inceput este foarte atractiv

publicat 2015-10-02 14:15:18 (Puterea)
Se fac agajari la ANAF. Salariul de inceput este foarte atractiv Antifrauda fiscala are nevoie de forte proaspete si multe, fapt pentru care ANAF face acum noi angajari. Cei care doresc sa ajunga la Directia antifrauda fiscala, au in fata o cariera frumoasa, ce presupune castiguri decente inca de la inceput. ...continuare.

Angajari la Kaufland. Te califici daca ai cel putin studii medii

publicat 2015-10-02 08:45:28 (Romania-TV)
Angajari la Kaufland. Te califici daca ai cel putin studii medii Oferta de munca la Kaufland cuprinde locuri de munca in peste 30 de orase. Iata posturile cu care angajatorii oferteaza candidatii si pana cand primesc CV-uri pentru locurile de munca vacante. ...continuare.

ANAF face angajari

publicat 2015-10-01 14:00:02 (Antena3)
ANAF face angajari Fiscul anunta ca face  noi angajari la Directia antifrauda fiscala. Astfel, pe 31 octombrie ANAF organizeaza un concurs pentru ocuparea unui numar de 166 posturi la Directia generala antifrauda fiscala.... ...continuare.

ANAF angajeaza inspectori antifrauda. Ce salariu pot primi cei care controleaza micile bonuri si marile averi

publicat 2015-10-01 12:45:22 (ProTV)
ANAF angajeaza inspectori antifrauda. Ce salariu pot primi cei care controleaza micile bonuri si marile averi Dupa ce ANAF le-a declarat razboi romanilor cu averi nejustificat de mari si firmelor care nu emit bonuri, Fiscul face acum noi angajari la Directia antifrauda fiscala. ...continuare.

ANAF angajeaza inspectori antifrauda. Ce salariu pot primi cei care controleaza micile bonuri si marile averi

publicat 2015-10-01 12:15:16 (ProTV)
ANAF angajeaza inspectori antifrauda. Ce salariu pot primi cei care controleaza micile bonuri si marile averi Dupa ce ANAF le-a declarat razboi romanilor cu averi nejustificat de mari si firmelor care nu emit bonuri, Fiscul face acum noi angajari la Directia antifrauda fiscala. ...continuare.

Garanti Bank face angajari in tara

publicat 2015-09-29 08:30:42 (Romania-TV)
Garanti Bank face angajari in tara Garanti Bank face angajari la Bucuresti, Suceava, Bacau, in aceasta perioada. Iata posturile pentru care se recruteaza si pana cand primesc angajatorii CV-uri pentru locurile de munca vacante. ...continuare.

Cora face angajari. Iata posturile vacante

publicat 2015-09-28 11:00:50 (Romania-TV)
Cora face angajari. Iata posturile vacante Lantul de hipermarketuri Cora angajeaza pe posturi de area sales manager telekom, inginer de sistem si achizitor junior. Iata profilurile profesionale cautate de angajatori si pana cand primesc CV-uri pentru locurile de munca vacante. ...continuare.

« Pag. anterioara 1 2 3 4 5 ... 17 18 Pag. urmatoare »


© Copyright 2000-2015 iStorm. Toate drepturile rezervate.