Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Stiri locale


Director WEB


Ultimele Stiri « Pag. ant. 1 2 3 4 5 ... 44 45 Pag. urm. »

Firmele din Romania folosesc o noua aplicatie Web pentru a-si creste afacerile

publicat Acum 3 minute (e-Firme.ro)
e-Firme.ro O noua solutie este pe cale sa revolutioneze modul inca care se promoveaza afacerile. Vizibilitatea firmelor inscrise creste, vanzarile sporesc, afacerile se dezvolta - simplu si automat. Inscrieti-va acum gratuit si profitati de puterea Internetului pentru a va creste afacerile! (P) ...continuare.

Directorul Institutului de Psihiatrie Socola, retinut de DNA

publicat 2015-04-01 08:30:03 (Bursa)
Directorul Institutului de Psihiatrie Socola din Iasi, Lucian Burlea, ridicat de procurorii DNA dupa perchezitiile facute, ieri, in mai multe birouri ale unitatii medicale (intr-un dosar privind angajari ilegale si atribuirea unor contracte de achizitii), a fost retinut dupa aproape 12 ore de audieri, relateaza mass media. ...continuare.

Managerul Institutului de Psihiatrie Socola din Iasi a fost retinut in dosarul privind angajari ilegale

publicat 2015-04-01 07:15:04 (Gandul)
Managerul Institutului de Psihiatrie Socola din Iasi a fost retinut in dosarul privind angajari ilegale Managerul Institutului de Psihiatrie Socola din Iasi, Lucian Burlea, ridicat de procurori in urma perchezitiilor facute, marti, in mai multe birouri ale unitatii medicale, intr-un dosar privind angajari ilegale si atribuirea unor contracte de achizitii, a fost retinut dupa aproape 12 ore de audieri. ...continuare.

Managerul Institutului de Psihiatrie Socola din Iasi, retinut in dosarul privind angajari ilegale

publicat 2015-04-01 00:15:10 (Mediafax)
Managerul Institutului de Psihiatrie Socola din Iasi, retinut in dosarul privind angajari ilegale Managerul Institutului de Psihiatrie Socola din Iasi, Lucian Burlea, ridicat de procurori in urma perchezitiilor facute, marti, in mai multe birouri ale unitatii medicale, intr-un dosar privind angajari ilegale si atribuirea unor contracte de achizitii, a fost retinut dupa aproape 12 ore de audieri. ...continuare.

Managerul Spitalului de Psihiatrie Socola a fost ridicat

publicat 2015-03-31 12:30:01 (Antena3)
UPDATE: Managerul Spitalului de Psihiatrie Socola, Lucian Burlea a fost ridicat. -----La spitalul de Psihiatrie Socola au loc mai multe perchezitii intr-un dosar privind angajari ilegale si atribuirea unor... ...continuare.

Perchezitii DNA la Spitalul de Psihiatrie Socola din Iasi

publicat 2015-03-31 12:15:18 (Gandul)
Perchezitii DNA la Spitalul de Psihiatrie Socola din Iasi Procurorii DNA fac, marti, perchezitii la Spitalul de Psihiatrie Socola intr-un dosar privind angajari ilegale si atribuirea unor contracte de achizitii, surse judiciare declarand pentru Mediafax ca printre persoanele vizate ar fi si directorul economic al unitatii sanitare. ...continuare.

Perchezitii DNA la Spitalul de Psihiatrie Socola. Ce ilegalitati s-au comis aici

publicat 2015-03-31 11:30:01 (Antena3)
La spitalul de Psihiatrie Socola au loc mai multe perchezitii intr-un dosar privind angajari ilegale si atribuirea unor contracte de achizitii care ar fi avut loc in anul 2014. Procurorii DNA il au in vizor pe... ...continuare.

DNA face perchezitii la Spitalul de Psihiatrie Socola

publicat 2015-03-31 11:15:02 (Bursa)
Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie (DNA) Iasi fac, in aceasta dimineata, perchezitii in Iasi, surse judiciare declarandu-ne ca, printre locurile vizate, se numara Spitalul de Psihiatrie Socola, ancheta avand legatura cu achizitii publice si cu angajari de personal. ...continuare.

« Pag. anterioara 1 2 3 4 5 ... 44 45 Pag. urmatoare »


© Copyright 2000-2015 iStorm. Toate drepturile rezervate.