Rovinieta Online | Asigurare RCA

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Stiri localeUltimele Stiri « Pag. ant. 1 2 3 4 5 ... 25 26 Pag. urm. »

ICCJ a respins cererea lui Alexandru Visinescu de a-i fi anulata condamnarea la inchisoare

publicat 2016-12-06 00:00:02 (Bursa)
Alexandru Visinescu, primul comandant de penitenciar din perioada comunista condamnat definitiv, a solicitat anularea pedepsei de 20 de ani, motivand ca faptele s-au prescris, insa judecatorii de la Inalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ) au decis ca cererea acestuia este inadmisibila. ...continuare.

ICCJ a respins cererea lui Alexandru Visinescu de a-i fi anulata condamnarea la inchisoare

publicat 2016-12-06 00:00:02 (Bursa)
Alexandru Visinescu, primul comandant de penitenciar din perioada comunista condamnat definitiv, a solicitat anularea pedepsei de 20 de ani, motivand ca faptele s-au prescris, insa judecatorii de la Inalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ) au decis ca cererea acestuia este inadmisibila, informeaza Realitatea.net. ...continuare.

ICCJ a respins cererea lui Alexandru Visinescu de a-i fi anulata condamnarea la inchisoare

publicat 2016-12-05 21:15:02 (Bursa)
ICCJ a respins cererea lui Alexandru Visinescu de a-i fi anulata condamnarea la inchisoare Alexandru Visinescu, primul comandant de penitenciar din perioada comunista condamnat definitiv, a solicitat anularea pedepsei de 20 de ani, motivand ca faptele s-au prescris, insa judecatorii de la Inalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ) au decis ca cererea acestuia este inadmisibila, informeaza Realitatea.net. "Consideram ca decizia ICCJ este esential nelegala, avand in vedere ca, in realitate, pentru fapta retinuta in sarcina inculpatului Visinescu Alexandru a intervenit prescriptia... ...continuare.

Alexandru Visinescu ramane condamnat pentru crime impotriva umanitatii

publicat 2016-12-05 20:15:08 (Evenimentul-Zilei)
Alexandru Visinescu ramane condamnat pentru crime impotriva umanitatii Asa cum a anuntase Evenimentul Zilei, Inalta Curte de Casatie a judecat luni apelul lui Alexandru Visinescu impotriva deciziei prin care i s-a respins contestatia de anulare impotriva condamnarii. Pentru a-si sustine cererea, fostul comandat de puscarie a fost adus de la Spitalul Penitenciar Jilava, unde executa pedeapsa de 20 de ani de inchisoare, pentru crime impotriva umanitatii. Cererea tortionarului a fost respinsa, cu majoritate, dar a existat si o opinie separata, in sensul admiterii... ...continuare.

Alexandru Visinescu a cerut anularea pedepsei de 20 de ani. Instanta a decis: cererea, inadmisibila

publicat 2016-12-05 19:45:13 (Realitatea-TV)
Alexandru Visinescu a cerut anularea pedepsei de 20 de ani. Instanta a decis: cererea, inadmisibila Alexandru Visinescu, primul comandant de penitenciar din perioada comunista condamnat definitiv, cere anularea pedepsei de 20 de ani, motivand ca faptele s-au prescris. In schimb, instanta suprema a decis ca cererea lui Alexandru Visinescu de anulare a pedepsei de 20 de ani, este inadmisibila. ...continuare.

Alexandru Visinescu cere anularea pedepsei de 20 de ani de inchisoare, motivand ca faptele s-au prescris

publicat 2016-12-05 17:15:13 (Romania-TV)
Alexandru Visinescu cere anularea pedepsei de 20 de ani de inchisoare, motivand ca faptele s-au prescris Alexandru Visinescu, primul comandant de penitenciar din perioada comunista condamnat definitiv, cere anularea pedepsei de 20 de ani, motivand ca faptele s-au prescris. Instanta suprema urmeaza sa decida asupra admisibilitatii solicitarii. ...continuare.

Masina in flacari, sofer salvat in ultima clipa

publicat 2016-12-05 08:45:13 (Romania-TV)
Masina in flacari, sofer salvat in ultima clipa Clipe de panica pe un drum judetean din Bacau. O masina a luat foc in mers, iar soferul s-a salvat in ultima clipa. ...continuare.

Metro Cash and Carry face angajari. Iata oferta de munca

publicat 2016-12-05 08:30:17 (Romania-TV)
Metro Cash and Carry face angajari. Iata oferta de munca Printre posturile pentru care Metro Cash and Carry angajeaza in aceasta perioada se numara cel de lucrator comercial, operator servicii clienti, receptioner, application specialist logistics and finance. Iata asteptarile angajatorilor de la candidati pentru locurile de munca vacante. ...continuare.

Un barbat eliberat recent din penitenciar, prins dupa ce a furat mai multe bunuri

publicat 2016-12-04 14:30:09 (Romania-TV)
Un barbat eliberat recent din penitenciar, prins dupa ce a furat mai multe bunuri Un barbat in varsta de 34 de ani, eliberat recent din penitenciar, a fost prins, sambata, imediat dupa ce a sustras mai multe bunuri dintr-o firma de pe raza sectorului 2. ...continuare.

« Pag. anterioara 1 2 3 4 5 ... 25 26 Pag. urmatoare »


© Copyright 2000-2016 iStorm. Toate drepturile rezervate.