Afaceri online | Rovinieta Online | Asigurare RCA

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Stiri locale


Utilaje de ridicat

Apartamente in Floresti

Schele metalice


Ultimele Stiri « Pag. ant. 1 2 3 4 5 ... 12 13 Pag. urm. »

Fermierii ar putea fi pasuiti pentru plata TVA

publicat 2014-10-22 14:30:09 (Capital)
Fermierii ar putea fi pasuiti pentru plata TVA Sectorul zootehnic este afectat de embargoul rusesc si boala limbii albastre, de aceea am luat masuri rapide pentru a sprijini fermierii prin: eliberarea mai repede a adeverintele de la APIA si de a incerca sa amanam termenul de plata a TVA-ului, a declarat in cadrul unei conferinte de presa Peter Tamas Nagy, secretar de stat in cadrul Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale. ...continuare.

APIA: Cererile de plata a ajutorului pentru motorina aferenta trimestrului III, pana pe 31 octombrie

publicat 2014-10-22 14:30:05 (Bursa)
Cererile de plata pentru pentru ajutorul de stat prin rambursare a diferentei de acciza pentru motorina utilizata in agricultura,aferente trimestrului III al anului, se pot depune pana la data de 31 octombrie, a anuntat, intr-un comunicat de presa, Agentia pentru Plati si Interventie in Agricultura (APIA). ...continuare.

APIA elibereaza adeverinte crescatorilor de ovine si caprine care intentioneaza sa acceseze credite agricole

publicat 2014-10-22 14:00:41 (Gazeta-de-agricultura)
APIA elibereaza adeverinte pentru accesarea creditelor beneficiarilor ajutoarelor nationale tranzitorii (ANT) la ovine/caprine. Creditele ofera producatorilor agricoli posibilitatea utilizarii de resurse financiare, necesare activitatilor curente, pana la efectuarea, de catre APIA, a platii primelor pe exploatatie si pe cap de animal la care sunt indreptatiti potrivit prevederilor legale. Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA) informeaza beneficiarii pentru ajutoarele... ...continuare.

APIA elibereaza adeverinte beneficiarilor de ajutoare la ovine-caprine pentru accesarea de credite

publicat 2014-10-21 22:00:03 (Bursa)
Crescatorii de ovine si caprine care intentioneaza sa acceseze credite pentru finantarea activitatilor curente de la bancile care au incheiat conventii cu Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA) pot ridica adeverintele care atesta ca sunt beneficiari ai primelor pe exploatatie si pe cap de animal, potrivit unui comunicat APIA remis azi redactiei. ...continuare.

Dacia ocupa integral Top 3 cele mai vandute masini din Romania

publicat 2014-10-20 17:15:04 (Capital)
Dacia ocupa integral Top 3 cele mai vandute masini din Romania Dacia Logan isi mentine si in 2014 pozitia de cel mai vandut automobil pe piata romaneasca, livrarile pe primele noua luni insumand 9.006 unitati, in crestere cu 20,3% fata de perioada similara a anului trecut, potrivit statisticilor Asociatiei Producatorilor si Importatorilor de Automobile /APIA/. ...continuare.

Credite agricole: Se elibereaza adeverintele pentru beneficiarii Masurii 215 - Bunastarea pasarilor

publicat 2014-10-19 13:00:25 (Gazeta-de-agricultura)
APIA va elibera, de saptamana viitoare, adeverinte pentru fermierii beneficiari ai Masurii 215 - Plati privind bunastarea pasarilor, care intentioneaza sa acceseze credite. Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA) informeaza ca incepand de saptamana viitoare va elibera adeverinte si pentru beneficiarii Masurii 215 - Plati privind bunastarea animalelor - pachet b - pasari, care intentioneaza sa acceseze credite pentru finantarea activitatilor curente de la Bancile care au... ...continuare.

APIA: Piata auto romaneasca creste continuu de 15 luni

publicat 2014-10-18 00:00:05 (Bursa)
APIA: Piata auto romaneasca creste continuu de 15 luni Piata auto romaneasca creste continuu de 15 luni, iar livrarile totale de autoturisme si vehicule comerciale inregistreaza, dupa primele noua luni din 2014, o crestere de 26,8% fata de aceeasi perioada a anului trecut, potrivit Asociatiei Producatorilor si Importatorilor de Automobile (APIA). Vanzarile de autovehicule au totalizat 73.602 unitati pe primele noua luni din 2014, cresterea fata de perioada similara din 2013 fiind datorata in special autoturismelor, care au inregistrat un plus de... ...continuare.

APIA: Piata auto din Romania creste incontinuu de 15 luni

publicat 2014-10-17 16:00:03 (Capital)
APIA: Piata auto din Romania creste incontinuu de 15 luni Piata auto din Romania creste continuu de 15 luni, iar livrarile totale de autoturisme si vehicule comerciale inregistreaza, dupa primele noua luni din 2014, o crestere de 26,8% fata de aceeasi perioada a anului trecut, potrivit Asociatiei Producatorilor si Importatorilor de Automobile /APIA/. ...continuare.

Livrarile de autovehicule au crescut cu aproape 27%, in primele noua luni

publicat 2014-10-17 15:30:03 (Bursa)
Livrarile totale de autovehicule (autoturisme + vehicule comerciale) pe ansamblul pietei inregistreaza, dupa 9 luni din acest an, o crestere de 26,8% fata de aceeasi perioada a anului trecut, in interiorul acestei cresteri, autoturismele detinand o majorare de 27%, potrivit Buletinului Statistic APIA remis redactiei. ...continuare.

De saptamana viitoare APIA va elibera adeverintele pentru crescatorii de porcine

publicat 2014-10-17 00:30:37 (Gazeta-de-agricultura)
Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA) informeaza ca incepand de saptamana viitoare va elibera adeverinte pentru beneficiarii Masurii 215 Plati privind bunastarea animalelor pachet a porcine, care intentioneaza sa acceseze credite pentru finantarea activitatilor curente de la Bancile care au incheiat Conventii cu Agentia. Fondul de Garantare a Creditului Rural IFN a SA si Fondul National de Garantare a Creditului pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii garanteaza creditele... ...continuare.

« Pag. anterioara 1 2 3 4 5 ... 12 13 Pag. urmatoare »

Revista presei, stiri - revista presei - Revista Presei - anunturi gratuite - stiri - carti - bancuri - poze
Firme si afaceri - video - Ziare online - Primarii din Romania - Muzica online - Software & Web development Romania
Informatii utile - Gazduire siteuri - Agentie de turism - Haios - Online Games - Plafar 24 - SexShop - Cadouri - Matrimoniale
Jocuri 3D | Jocuri 3D Arcade | Jocuri 3D Impuscaturi | Jocuri 3D Curse | Jocuri 3D Sport | Jocuri 3D Aventura | Jocuri 3D Puzzle
Turism in Romania | Hoteluri | Pensiuni | Restaurante | TV Online Romania | Filmulete amuzante | Director Web | Sajtószemle - magyar újságok

tezaur la suceava teologie lovit de tren sung prognoza meteo madonna exodus programatori stoli manastirea prejudiciu ialomita demisie satu mare soraya patriarhia cher hotarare sighet scopul ellida toma curtea indila arges parintii australiei andrei saguna trafic rutier harghita metropola schimbare destructurarea experienta dinu ruge bacau constanta crush giurgiu maracine medieval strong cazu dose pippidi tichete cadou peisaj cata baut


© Copyright 2000-2014 iStorm. Toate drepturile rezervate.