Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Stiri locale


Director WEB


Ultimele Stiri « Pag. ant. 1 2 3 4 5 6 7 Pag. urm. »

Firmele din Romania folosesc o noua aplicatie Web pentru a-si creste afacerile

publicat Acum 3 minute (e-Firme.ro)
e-Firme.ro O noua solutie este pe cale sa revolutioneze modul inca care se promoveaza afacerile. Vizibilitatea firmelor inscrise creste, vanzarile sporesc, afacerile se dezvolta - simplu si automat. Inscrieti-va acum gratuit si profitati de puterea Internetului pentru a va creste afacerile! (P) ...continuare.

Un cunoscut medic din Capitala cultiva cea mai mare suprafata de tutun din tara

publicat 2015-08-27 15:30:05 (Gandul)
Un cunoscut medic din Capitala cultiva cea mai mare suprafata de tutun din tara Nicolae Efimov, unul dintre pionierii artroscopiei din Romania, seful Sectiei de Ortopedie-Traumatologie in cadrul Spitalului CFR 2 din Bucuresti a accpetat in urma cu patru ani provocarea lansata de un amic si s-a apucat sa cultive tutun. Medicul a inceput cu 20 de ha in Barcanesti, judetul Ialomita si apoi a ajuns la 40 ha, devenind cel mai mare cultivator de tutun-persoana fizica din Romania, potrivit unui clasament APIA (Agentia de Plati si Interventie in Agricultura). ...continuare.

Beneficiarii platilor APIA trebuie sa respecte cerintele privind produsele de protectie a plantelor

publicat 2015-08-26 19:45:10 (Gazeta-de-agricultura)
Acordarea schemelor de plati directe si a ajutoarelor nationale tranzitorii din cadrul Pilonului I al Politicii Agricole Comune si a anumitor plati din cadrul masurilor de dezvoltare rurala (Pilonul al II-lea) se face doar catre agricultorii care respecta normele obligatorii in domeniul mediului, schimbari climatice si bunele conditii agricole ale terenurilor. Incepand cu anul 2015, este implementata cerinta legala in materie de gestionare (SMR) 10 Introducerea pe piata a produselor de... ...continuare.

Fermierii si institutiile agricole au dezbatut situatia actuala a sectorului agricol romanesc

publicat 2015-08-26 19:15:13 (Gazeta-de-agricultura)
Comisia pentru agricultura, silvicultura, industrie alimentara si servicii specifice a organizat marti, 25 august, o ampla dezbatere dedicata situatiei actuale a sectorului agricol romanesc. La eveniment au luat parte atat ministrul Agriculturii, domnul Daniel Constantin, cat si cei mai importanti lideri ai fermierilor, presedintii principalelor organizatii din sectorul vegetal si cel zootehnic, precum si directori generali ai APIA, AFIR, ANIF sau AM PNDR. Principalul punct de pe ordinea de... ...continuare.

Piata auto a crescut in primele sapte luni cu 16%

publicat 2015-08-25 18:00:22 (Mediafax)
Piata auto a crescut in primele sapte luni cu 16% Piata auto a crescut in primele sapte luni cu 15,8%, vanzarile de autoturisme si vehicule comerciale ajungand la 66.054 unitati, insa in iulie fata de luna anterioara media zilnica a fost cu 19% mai mica, iar comparativ cu luna mai vanzarile au fost cu 29% mai scazute, a anuntat marti APIA. ...continuare.

APIA: Sanctiuni maxime aplicate platilor catre fermieri pentru arderea miristilor, resturilor vegetale si vegetatiei pajistilor permanente

publicat 2015-08-25 06:45:14 (Gazeta-de-agricultura)
Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA) informeaza fermierii cu privire la obligatia de a respecta normele de ecoconditionalitate (GAEC 6.2), conform carora este interzisa arderea miristilor si a resturilor vegetale pe terenul arabil, precum si a vegetatiei pajistilor permanente. Precizam ca este interzisa arderea miristilor si a resturilor vegetale pe terenul arabil, precum si a vegetatiei pajistilor permanente, obiectivul acestei conditii fiind mentinerea materiei... ...continuare.

APIA: Sanctiuni maxime aplicate platilor catre fermieri pentru arderea miristilor, resturilor vegetale si vegetatiei pajistilor permanente

publicat 2015-08-21 12:15:18 (Gazeta-de-agricultura)
Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA) informeaza fermierii cu privire la obligatia de a respecta normele de ecoconditionalitate (GAEC 6.2), conform carora este interzisa arderea miristilor si a resturilor vegetale pe terenul arabil, precum si a vegetatiei pajistilor permanente. Precizam ca este interzisa arderea miristilor si a resturilor vegetale pe terenul arabil, precum si a vegetatiei pajistilor permanente, obiectivul acestei conditii fiind mentinerea materiei... ...continuare.

Incendiu urias, pericol major de explozie. Pompierii au intervenit cu patru autospeciale cu apa si spuma

publicat 2015-08-12 16:45:21 (Romania-TV)
Incendiu urias, pericol major de explozie. Pompierii au intervenit cu patru autospeciale cu apa si spuma Pericol major de explozie miercuri la Mihailesti, acolo unde in urma cu 11 ani 18 oameni au murit in cea mai mare tragedie care a avut loc vreodata pe soselele Romaniei. Un incendiu violent izbucnit acum la sediului APIA din localitate a fost pe punctul de a ajunge la rezervorul de butan de la care este alimenatta centrala institutiei. Interventia pompierilor a fost contracronometru. ...continuare.

Fermierii, obligati sa plateasca asigurari in caz de seceta sau calamitati naturale

publicat 2015-08-12 11:30:29 (Romania-TV)
Fermierii, obligati sa plateasca asigurari in caz de seceta sau calamitati naturale Fermierii care incaseaza subventii de la APIA vor fi obligati sa achite o cotizatie la un Fond Mutual care urmeaza sa fie creat. In caz de seceta sau calamitati naturale, fermierii vor fi despagubiti din acest Fond. ...continuare.

Adeverinte APIA pentru beneficiarii M215 - bunastarea pasarilor, care doresc sa acceseze credite agricole

publicat 2015-08-05 12:45:14 (Gazeta-de-agricultura)
Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA) informeaza ca elibereaza adeverinte pentru beneficiarii Masurii 215 - Plati privind bunastarea animalelor - pachet b - pasari, sesiunea I de depunere anul III de angajament, care intentioneaza sa acceseze credite pentru finantarea activitatilor curente de la Bancile care au incheiat Conventii cu Agentia. Fondul de Garantare a Creditului Rural IFN - SA si Fondul National de Garantare a Creditului pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii... ...continuare.

Ion Tiriac a dat o noua lovitura financiara. Cati bani a mai "scos" acum

publicat 2015-08-03 22:30:18 (Realitatea-TV)
Ion Tiriac a dat o noua lovitura financiara. Cati bani a mai "scos" acum Doar cinci din cei mai mari zece importatori de pe piata auto locala au inregistrat anul trecut peste 500 de euro profit net raportat la vanzarile de autovehicule, potrivit calculelor realizate de Ziarul Financiar, facute pe baza datelor Ministerului Finantelor si ale Asociatiei Producatorilor si Importa­torilor de Automobile (APIA). ...continuare.

« Pag. anterioara 1 2 3 4 5 6 7 Pag. urmatoare »


© Copyright 2000-2015 iStorm. Toate drepturile rezervate.