Rovinieta Online | Asigurare RCA

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Stiri localeUltimele Stiri « Pag. ant. 1 2 Pag. urm. »

Firmele din Romania folosesc o noua aplicatie Web pentru a-si creste afacerile

publicat Acum 3 minute (e-Firme.ro)
e-Firme.ro O noua solutie este pe cale sa revolutioneze modul inca care se promoveaza afacerile. Vizibilitatea firmelor inscrise creste, vanzarile sporesc, afacerile se dezvolta - simplu si automat. Inscrieti-va acum gratuit si profitati de puterea Internetului pentru a va creste afacerile! (P) ...continuare.

Banca Romaneasca finanteaza fermierii care beneficiaza de subventii APIA

publicat 2017-03-22 15:45:02 (Bursa)
Banca Romaneasca finanteaza fermierii care beneficiaza de subventii APIA Banca Romaneasca a semnat cu Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA) si Fondul de Garantare a Creditului Rural (FGCR) "Conventia privind finantarea capitalului de lucru pentru desfasurarea activitatilor curente de catre beneficiarii Masurii 14T (fosta masura 215)". Potrivit unui comunicat de presa remis Redactiei, Banca Romaneasca pune la dispozitia fermierilor care beneficiaza de subventii APIA un produs de creditare a carui valoare poate fi de pana la 90% din valoarea... ...continuare.

CEC Bank lanseaza Creditul punte destinat beneficiarilor Masurii 14T

publicat 2017-03-21 16:00:02 (Bursa)
CEC Bank lanseaza Creditul punte destinat beneficiarilor Masurii 14T CEC Bank continua demersurile de sustinere a sectorului agricol, prin semnarea parteneriatului cu Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA) privind finantarea capitalului de lucru pentru desfasurarea activitatilor curente de catre beneficiarii Masurii 14T - plati privind bunastarea animalelor (porci si pasari), potrivit unui comunicat al bancii. Radu Gratian Ghetea, presedinte director general CEC Bank a declarat: "Urmarind cu precadere finantarea IMM-urilor si sectorului... ...continuare.

Autorizarea la plata a fermierilor

publicat 2017-03-07 00:15:05 (Evenimentul-Zilei)
Autorizarea la plata a fermierilor Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA) a demarat luni autorizarea la plata a fermierilor care au solicitat ajutoare nationale tranzitorii (ANTZ) si sprijinul cuplat (SCZ) in sectorul zootehnic. ...continuare.

APIA a demarat platile in sectorul zootehnic

publicat 2017-03-06 18:15:01 (Antena3)
APIA a demarat platile in sectorul zootehnic Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA) a demarat luni autorizarea la plata a fermierilor care au solicitat ajutoare nationale tranzitorii (ANTZ) si sprijinul cuplat (SCZ) în sectorul... ...continuare.

APIA a inceput luni sa plateasca subventiile pentru animale. Cand vor intra banii in conturile fermierilor

publicat 2017-03-06 12:15:08 (Romania-TV)
APIA a inceput luni sa plateasca subventiile pentru animale. Cand vor intra banii in conturile fermierilor Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA) a anuntat luni ca a inceput autorizarea la plata a femierilor care au solicitat, in cadrul Campaniei 2016, ajutoare nationale tranzitorii (ANTZ) si sprijin cuplat (SCZ) in sectorul zootehnic, urmand ca banii sa intre in conturile fermierilor peste trei zile. ...continuare.

Un consilier APIA si alte trei persoane trimise in judecata de DNA

publicat 2017-02-14 13:00:04 (Evenimentul-Zilei)
Un consilier APIA si alte trei persoane trimise in judecata de DNA Procurorii DNA au dispus trimiterea in judecata a patru persoane, printre care doi consilieri din Primaria comunei Gohor, judetul Galati, si un consilier APIA, functii detinute la data faptelor, intr-un dosar privind fraudare de fonduri. ...continuare.

Dacia si Renault Commercial Roumanie se retrag din APIA

publicat 2017-02-06 00:15:02 (Bursa)
Automobile Dacia si Renault Commercial Roumanie (societate care comercializeaza marcile Dacia, Renault si Nissan in Romania) au exprimat, la finalul saptamanii trecute, intr-o scrisoare oficiala, decizia de a renunta la calitatea de membru al Asociatiei Producatorilor si Importatorilor de Automobile (APIA). ...continuare.

Decizie RADICALA luata de Automobile Dacia si Renault Commercial Roumanie. Se retrag

publicat 2017-02-05 13:45:13 (Income-Magazine)
Decizie RADICALA luata de Automobile Dacia si Renault Commercial Roumanie. Se retrag Automobile Dacia si Renault Commercial Roumanie (societate care comercializeaza marcile Dacia, Renault si Nissan în România) au exprimat într-o scrisoare oficiala, în data de 3 februarie, decizia de a renunta la calitatea de membru al Asociatiei Producatorilor si Importatorilor de Automobile (APIA). ...continuare.

Automobile Dacia si Renault Commercial Roumanie se retrag din APIA

publicat 2017-02-03 16:45:13 (Romania-TV)
Automobile Dacia si Renault Commercial Roumanie se retrag din APIA Automobile Dacia si Renault Commercial Roumanie, societate care comercializeaza marcile Dacia, Renault si Nissan, au anuntat ca renunta, incepand cu 3 februarie, la calitatea de membru al Asociatiei Producatorilor si Importatorilor de Automobile (APIA). ...continuare.

Arhiepiscopul Teodosie, trimis in judecata de DNA

publicat 2017-02-03 12:45:10 (Romania-TV)
Arhiepiscopul Teodosie,  trimis in judecata de DNA Arhiepiscopul Teodosie a fost trimis in judecata sub masura controlului judiciar, vineri, de catre procurorii DNA Constanta. Prelatul este acuzat de folosirea de declaratii false la obtinerea subventiilor agricole de la APIA. Prejudiciul in dosar este de aproape 1,4 milioane de lei. ...continuare.

« Pag. anterioara 1 2 Pag. urmatoare »


© Copyright 2000-2017 iStorm. Toate drepturile rezervate.