Afaceri online | Rovinieta Online | Asigurare RCA

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Stiri locale


Utilaje de ridicat

Apartamente in Floresti

Schele metalice


Ultimele Stiri « Pag. ant. 1 2 3 4 5 ... 12 13 Pag. urm. »

Firmele din Romania folosesc o noua aplicatie Web pentru a-si creste afacerile

publicat Acum 3 minute (e-Firme.ro)
e-Firme.ro O noua solutie este pe cale sa revolutioneze modul inca care se promoveaza afacerile. Vizibilitatea firmelor inscrise creste, vanzarile sporesc, afacerile se dezvolta - simplu si automat. Inscrieti-va acum gratuit si profitati de puterea Internetului pentru a va creste afacerile! (P) ...continuare.

APIA elibereaza adeverinte beneficiarilor de ajutoare la ovine-caprine pentru accesarea de credite

publicat 2014-10-21 22:00:03 (Bursa)
Crescatorii de ovine si caprine care intentioneaza sa acceseze credite pentru finantarea activitatilor curente de la bancile care au incheiat conventii cu Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA) pot ridica adeverintele care atesta ca sunt beneficiari ai primelor pe exploatatie si pe cap de animal, potrivit unui comunicat APIA remis azi redactiei. ...continuare.

Dacia ocupa integral Top 3 cele mai vandute masini din Romania

publicat 2014-10-20 17:15:04 (Capital)
Dacia ocupa integral Top 3 cele mai vandute masini din Romania Dacia Logan isi mentine si in 2014 pozitia de cel mai vandut automobil pe piata romaneasca, livrarile pe primele noua luni insumand 9.006 unitati, in crestere cu 20,3% fata de perioada similara a anului trecut, potrivit statisticilor Asociatiei Producatorilor si Importatorilor de Automobile /APIA/. ...continuare.

Credite agricole: Se elibereaza adeverintele pentru beneficiarii Masurii 215 - Bunastarea pasarilor

publicat 2014-10-19 13:00:25 (Gazeta-de-agricultura)
APIA va elibera, de saptamana viitoare, adeverinte pentru fermierii beneficiari ai Masurii 215 - Plati privind bunastarea pasarilor, care intentioneaza sa acceseze credite. Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA) informeaza ca incepand de saptamana viitoare va elibera adeverinte si pentru beneficiarii Masurii 215 - Plati privind bunastarea animalelor - pachet b - pasari, care intentioneaza sa acceseze credite pentru finantarea activitatilor curente de la Bancile care au... ...continuare.

APIA: Piata auto romaneasca creste continuu de 15 luni

publicat 2014-10-18 00:00:05 (Bursa)
APIA: Piata auto romaneasca creste continuu de 15 luni Piata auto romaneasca creste continuu de 15 luni, iar livrarile totale de autoturisme si vehicule comerciale inregistreaza, dupa primele noua luni din 2014, o crestere de 26,8% fata de aceeasi perioada a anului trecut, potrivit Asociatiei Producatorilor si Importatorilor de Automobile (APIA). Vanzarile de autovehicule au totalizat 73.602 unitati pe primele noua luni din 2014, cresterea fata de perioada similara din 2013 fiind datorata in special autoturismelor, care au inregistrat un plus de... ...continuare.

APIA: Piata auto din Romania creste incontinuu de 15 luni

publicat 2014-10-17 16:00:03 (Capital)
APIA: Piata auto din Romania creste incontinuu de 15 luni Piata auto din Romania creste continuu de 15 luni, iar livrarile totale de autoturisme si vehicule comerciale inregistreaza, dupa primele noua luni din 2014, o crestere de 26,8% fata de aceeasi perioada a anului trecut, potrivit Asociatiei Producatorilor si Importatorilor de Automobile /APIA/. ...continuare.

Livrarile de autovehicule au crescut cu aproape 27%, in primele noua luni

publicat 2014-10-17 15:30:03 (Bursa)
Livrarile totale de autovehicule (autoturisme + vehicule comerciale) pe ansamblul pietei inregistreaza, dupa 9 luni din acest an, o crestere de 26,8% fata de aceeasi perioada a anului trecut, in interiorul acestei cresteri, autoturismele detinand o majorare de 27%, potrivit Buletinului Statistic APIA remis redactiei. ...continuare.

De saptamana viitoare APIA va elibera adeverintele pentru crescatorii de porcine

publicat 2014-10-17 00:30:37 (Gazeta-de-agricultura)
Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA) informeaza ca incepand de saptamana viitoare va elibera adeverinte pentru beneficiarii Masurii 215 Plati privind bunastarea animalelor pachet a porcine, care intentioneaza sa acceseze credite pentru finantarea activitatilor curente de la Bancile care au incheiat Conventii cu Agentia. Fondul de Garantare a Creditului Rural IFN a SA si Fondul National de Garantare a Creditului pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii garanteaza creditele... ...continuare.

Incepand de astazi APIA realizeaza avansul catre fermieri la platile pe suprafata

publicat 2014-10-17 00:30:36 (Gazeta-de-agricultura)
Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA) informeaza ca incepand de joi, 16 octombrie 2014, autorizeaza la plata avansul catre fermierii care au depus cereri de plata in cadrul Schemei de Plata Unica pe Suprafata (SAPS) Campania 2014. De acest avans vor beneficia toti fermierii pentru care s-a efectuat verificarea necesara conditiilor de eligibilitate in conformitate cu articolul 20 din Regulamentul (CE) nr. 73/2009.Cuantumul pentru plata SAPS Campania 2014 este de 156,89... ...continuare.

APIA elibereaza adeverinte beneficiarilor Masurii 215, pachetul porcine

publicat 2014-10-15 15:30:06 (Bursa)
Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA) va elibera, incepand de saptamana viitoare, adeverinte pentru beneficiarii Masurii 215 - Plati privind bunastarea animalelor - pachet porcine, care intentioneaza sa acceseze credite pentru finantarea activitatilor curente de la bancile care au incheiat Conventii cu Agentia, potrivit unui comunicat remis azi redactiei. ...continuare.

APIA va elibera adeverinte pentru beneficiarii masurii privind bunastarea animalelor, pachet b-pasari

publicat 2014-10-15 12:30:07 (Bursa)
Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA) va elibera, de saptamana viitoare, adeverinte si pentru beneficiarii Masurii 215 - Plati privind bunastarea animalelor - pachet b - pasari, care intentioneaza sa acceseze credite pentru finantarea activitatilor curente de la bancile care au incheiat Conventii cu APIA, potrivit unui comunicat remis azi redactiei. ...continuare.

« Pag. anterioara 1 2 3 4 5 ... 12 13 Pag. urmatoare »

Revista presei, stiri - revista presei - Revista Presei - anunturi gratuite - stiri - carti - bancuri - poze
Firme si afaceri - video - Ziare online - Primarii din Romania - Muzica online - Software & Web development Romania
Informatii utile - Gazduire siteuri - Agentie de turism - Haios - Online Games - Plafar 24 - SexShop - Cadouri - Matrimoniale
Jocuri 3D | Jocuri 3D Arcade | Jocuri 3D Impuscaturi | Jocuri 3D Curse | Jocuri 3D Sport | Jocuri 3D Aventura | Jocuri 3D Puzzle
Turism in Romania | Hoteluri | Pensiuni | Restaurante | TV Online Romania | Filmulete amuzante | Director Web | Sajtószemle - magyar újságok

pescuitul stelisti fabrica de ulei paduraru japonia cetatenie clifford chance repartiti aeroportul kogalniceanu direct finala competitiei distributie violenta domestica liban luna martie yahoo tulcea mai multe paralela 45 balata santaj alergic alimentatie echilibrata evacuare morga birsan numarul de telefon prime transaction mancat nicolau bucegi cuvant abrud furate urmarita de ghinion anul scolar ursula bolintin edit inspector viata personala rediu autoritatea rutiera romana arsi vremea in luna septembrie tena turul luarea de mita neamt dunarea


© Copyright 2000-2014 iStorm. Toate drepturile rezervate.