Rovinieta Online | Asigurare RCA

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Stiri localeUltimele Stiri « Pag. ant. 1 Pag. urm. »

Firmele din Romania folosesc o noua aplicatie Web pentru a-si creste afacerile

publicat Acum 3 minute (e-Firme.ro)
e-Firme.ro O noua solutie este pe cale sa revolutioneze modul inca care se promoveaza afacerile. Vizibilitatea firmelor inscrise creste, vanzarile sporesc, afacerile se dezvolta - simplu si automat. Inscrieti-va acum gratuit si profitati de puterea Internetului pentru a va creste afacerile! (P) ...continuare.

Dosar penal pentru profanare. Ce a scris un copil de 9 ani cu vopsea roz, pe o biserica monument

publicat 2017-02-13 11:30:22 (Realitatea-TV)
Dosar penal pentru profanare. Ce a scris un copil de 9 ani cu vopsea roz, pe o biserica monument Politistii din Calan, judetul Hunedoara, au deschis un dosar penal pentru profanare, dupa ce un copil de 9 ani o scris cu vopsea roz "Ady" pe o biserica monument istoric din satul Streisangeorgiu. ...continuare.

Dosar penal pentru profanare. Ce a facut un copil de noua ani - VIDEO

publicat 2017-02-13 10:15:01 (Antena3)
Dosar penal pentru profanare. Ce a facut un copil de noua ani - VIDEO Incident neobisnuit in orasul Calan din judetul Hunedoara. Politistii au deschis dosar penal de profanare, dupa ce un copil de noua ani a scris cu vopsea roz "Adi" pe o biserica monument... ...continuare.

Dosar penal de profanare dupa ce un copil de 9 ani a scris cu vopsea roz "Adi" pe o biserica monument

publicat 2017-02-12 17:45:12 (Romania-TV)
Dosar penal de profanare dupa ce un copil de 9 ani a scris cu vopsea roz "Adi" pe o biserica monument Politistii din Calan, judetul Hunedoara, au deschis un dosar penal pentru profanare, dupa ce un copil de 9 ani o scris cu vopsea roz "Adi" pe o biserica monument istoric din satul Streisangeorgiu. ...continuare.

Incendiu violent intr-un bloc, 19 persoane au fost evacuate de urgenta

publicat 2017-01-22 14:15:26 (Romania-TV)
Incendiu violent intr-un bloc, 19 persoane au fost evacuate de urgenta Un numar de 19 persoane, dintre care 15 minori, au fost nevoite sa-si paraseasca locuintele dintr-un bloc tip pavilion din orasul Calan, in urma unui incendiu care a cuprins duminica acoperisul cladirii. ...continuare.

« Pag. anterioara 1 Pag. urmatoare »


© Copyright 2000-2017 iStorm. Toate drepturile rezervate.