Rovinieta Online | Asigurare RCA

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Stiri localeUltimele Stiri « Pag. ant. 1 Pag. urm. »

Firmele din Romania folosesc o noua aplicatie Web pentru a-si creste afacerile

publicat Acum 3 minute (e-Firme.ro)
e-Firme.ro O noua solutie este pe cale sa revolutioneze modul inca care se promoveaza afacerile. Vizibilitatea firmelor inscrise creste, vanzarile sporesc, afacerile se dezvolta - simplu si automat. Inscrieti-va acum gratuit si profitati de puterea Internetului pentru a va creste afacerile! (P) ...continuare.

Actionarii 'International Caviar Corporation' au aprobat inchiderea pastravariei din Bihor

publicat 2016-01-07 00:15:18 (Bursa)
Actionarii 'International Caviar Corporation' au aprobat inchiderea pastravariei din Bihor Actionarii "International Caviar Corporation" Calan (AMAL) au aprobat inchiderea Pastravariei Magesti, judetul Bihor, si prelungirea valabilitatii punctului de lucru din Plossberg, Germania, conform unui comunicat transmis Bursei de Valori Bucuresti (BVB). Totodata, actionarul majoritar si membru al consiliului de administratie domnul Roland Schroder Erhard a prezentat un draft de contract de colaborare ce urmeaza a fi incheiat intre SC International Caviar Corporation SA Calan si ICC... ...continuare.

International Caviar Corporation vrea sa inchida pastravaria din Bihor

publicat 2015-12-08 00:00:03 (Bursa)
Actionarii 'International Caviar Corporation' Calan (AMAL) au fost convocati, pe 4 ianuarie 2016, pentru a vota inchiderea Pastravariei Magesti, judetul Bihor, si prelungirea valabilitatii punctului de lucru din Plossberg, Germania, conform unui comunicat transmis Bursei de Valori Bucuresti (BVB). ...continuare.

« Pag. anterioara 1 Pag. urmatoare »


© Copyright 2000-2016 iStorm. Toate drepturile rezervate.