Rovinieta Online | Asigurare RCA

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Stiri localeUltimele Stiri « Pag. ant. 1 Pag. urm. »

Busu, gafa in direct de dimineata! "Sunt numai cu gandul la prostii, sunt dus... iertati-ma"

publicat 2016-08-12 08:45:02 (Antena3)
Busu, gafa in direct de dimineata! Sunt numai cu gandul la prostii, sunt dus... iertati-ma Florin Busuioc a fost usor afectat cel mai probabil din cauza vremii urate de afara. Drept urmare, prezentatorul TV a facut o mica gafa in direct in aceasta dimineata. In timp ce ii tinea la curent pe telespectatori cu... ...continuare.

'Vor cadea foarte multe capete daca vom gasi nereguli la Electrica Furnizare'

publicat 2016-07-26 00:15:02 (Bursa)
'Vor cadea foarte multe capete daca vom gasi nereguli la Electrica Furnizare' * Electrica Furnizare a efectuat in lunile aprilie - mai 2016 mai multe tranzactii, cumparand 1,6 milioane de certificate verzi de aproape 60 de milioane de euro, de la firme apartinand grupului portughez EDP Renewables Ministerul Energiei a cerut doua controale la Electrica Furnizare, dupa ce a primit numeroase sesizari cu privire la achizitiile de certificate verzi ale acestei companii, si asteapta finalizarea controalelor pana vineri, a declarat, ieri, Cristian Busu, secretar de stat in... ...continuare.

Ministerul Economiei: Vor cadea foarte multe capete daca vom gasi nereguli la Electrica Furnizare

publicat 2016-07-25 17:45:10 (Romania-TV)
Ministerul Economiei: Vor cadea foarte multe capete daca vom gasi nereguli la Electrica Furnizare Ministerul Energiei a cerut doua controale la Electrica Furnizare, dupa ce a primit numeroase sesizari cu privire la achizitiile de certificate verzi ale acestei companii, si asteapta finalizarea controalelor pana vineri, a declarat Cristian Busu, secretar de stat in cadrul institutiei. ...continuare.

"Indispensabilii". Expertii plantati de stat prin CA-urile companiilor de stat

publicat 2016-06-30 15:00:01 (Adevarul)
Indispensabilii. Expertii plantati de stat prin CA-urile companiilor de stat Daniela Lulache, Darius Mesca, Elena Popescu, Aristotel Jude, Corina Popescu, Cristian Busu, Stefan Nanu, Odeta Nestor, Dragos Doros. Acestia sunt unii dintre cei mai buni experti ai statului. Si sunt atat de putini, incat statul ii unge pe la diverse companii, ajungand sa cumuleze cate doua-trei functii. ...continuare.

« Pag. anterioara 1 Pag. urmatoare »


© Copyright 2000-2016 iStorm. Toate drepturile rezervate.