Rovinieta Online | Asigurare RCA

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Stiri localeUltimele Stiri « Pag. ant. 1 Pag. urm. »

'Am ajuns la o pondere de 27% a energiei din surse regenerabile'

publicat 2016-03-18 00:00:05 (Bursa)
'Am ajuns la o pondere de 27% a energiei  din surse regenerabile' ara noastra si-a stabilit drept obiectiv o pondere a energiei din surse regenerabile de 24%, pentru anul 2018, astazi atingand deja pragul de 27%, a declarat Cristian Busu, secretar de stat in cadrul Ministerului Energiei, potrivit unui comunicat. "Acesta s-a intalnit cu Li Yong, director general al Organizatiei Natiunilor Unite pentru Dezvoltare Industriala (UNIDO), miercuri, la sediul Ministerului. Venirea delegatiei UNIDO in Romania a constituit o premiera, iar intalnirea a avut ca teme... ...continuare.

'Rezistam presiunilor sa cheltuim, in orice conditii, banii din listare'

publicat 2016-03-07 00:00:04 (Bursa)
'Rezistam presiunilor sa cheltuim, in orice conditii, banii din listare' * "Trebuie sa ne pastram pozitia de lider pe piata de distributie si furnizare din Romania" * "Electrica are cel mai ambitios plan de investitii in retelele de distributie dintre toti operatorii din Romania" Reporter:Care sunt obiectivele mandatului dumneavoastra? Cristian Busu: Cand vorbim de obiective, discutia se simplifica imediat. Obiectivele mele sunt obiectivele companiei, sunt obiectivele tuturor colegilor mei, indiferent de pozitia pe care o ocupa fiecare dintre noi. Vrem sa ne... ...continuare.

'Discutam cu Fondul Proprietatea sa vina cu un pachet de 5-10% la listarea Hidroelectrica'

publicat 2016-03-01 00:00:04 (Bursa)
Listarea Hidroelectrica ar trebui sa aiba loc in acest an, potrivit lui Cristian Busu, secretar de stat in Ministerul Energiei, care a precizat totusi ca termenul depinde si de problemele juridice ale companiei (iesirea din insolventa, procesele cu traderii de energie). ...continuare.

« Pag. anterioara 1 Pag. urmatoare »


© Copyright 2000-2016 iStorm. Toate drepturile rezervate.