Rovinieta Online | Asigurare RCA

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Stiri localeUltimele Stiri « Pag. ant. 1 Pag. urm. »

Firmele din Romania folosesc o noua aplicatie Web pentru a-si creste afacerile

publicat Acum 3 minute (e-Firme.ro)
e-Firme.ro O noua solutie este pe cale sa revolutioneze modul inca care se promoveaza afacerile. Vizibilitatea firmelor inscrise creste, vanzarile sporesc, afacerile se dezvolta - simplu si automat. Inscrieti-va acum gratuit si profitati de puterea Internetului pentru a va creste afacerile! (P) ...continuare.

'Am ajuns la o pondere de 27% a energiei din surse regenerabile'

publicat 2016-03-18 00:00:05 (Bursa)
'Am ajuns la o pondere de 27% a energiei  din surse regenerabile' ara noastra si-a stabilit drept obiectiv o pondere a energiei din surse regenerabile de 24%, pentru anul 2018, astazi atingand deja pragul de 27%, a declarat Cristian Busu, secretar de stat in cadrul Ministerului Energiei, potrivit unui comunicat. "Acesta s-a intalnit cu Li Yong, director general al Organizatiei Natiunilor Unite pentru Dezvoltare Industriala (UNIDO), miercuri, la sediul Ministerului. Venirea delegatiei UNIDO in Romania a constituit o premiera, iar intalnirea a avut ca teme... ...continuare.

'Rezistam presiunilor sa cheltuim, in orice conditii, banii din listare'

publicat 2016-03-07 00:00:04 (Bursa)
'Rezistam presiunilor sa cheltuim, in orice conditii, banii din listare' * "Trebuie sa ne pastram pozitia de lider pe piata de distributie si furnizare din Romania" * "Electrica are cel mai ambitios plan de investitii in retelele de distributie dintre toti operatorii din Romania" Reporter:Care sunt obiectivele mandatului dumneavoastra? Cristian Busu: Cand vorbim de obiective, discutia se simplifica imediat. Obiectivele mele sunt obiectivele companiei, sunt obiectivele tuturor colegilor mei, indiferent de pozitia pe care o ocupa fiecare dintre noi. Vrem sa ne... ...continuare.

'Discutam cu Fondul Proprietatea sa vina cu un pachet de 5-10% la listarea Hidroelectrica'

publicat 2016-03-01 00:00:04 (Bursa)
Listarea Hidroelectrica ar trebui sa aiba loc in acest an, potrivit lui Cristian Busu, secretar de stat in Ministerul Energiei, care a precizat totusi ca termenul depinde si de problemele juridice ale companiei (iesirea din insolventa, procesele cu traderii de energie). ...continuare.

A divortat pentru Busu de la Meteo. Florin Busuioc are o relatie cu o fosta studenta

publicat 2016-02-23 11:45:22 (Romania-TV)
A divortat pentru Busu de la Meteo. Florin Busuioc are o relatie cu o fosta studenta Marturisiri inedite din viata lui Busu de la Meteo. Intr-un interviu, vedeta ProTV, acum familist convins, a marturisit ca a avut o relatie cu o femeie maritata. ...continuare.

Un membru al Consiliului de Administratie al Electrica SA isi va da demisia

publicat 2016-02-10 19:45:18 (Ziarul-Financiar)
Un membru al Consiliului de Administratie al Electrica SA isi va da demisia Michael Adriaan Maria Boersma a decis sa renunte la pozitia de membru in Consiliul de Administratie al Electrica SA, de la 1 mai, continuand sa isi exercite atributiile pana la acea data, iar presedintele CA, Cristian Busu, a solicitat demararea procedurilor pentru gasirea unui inlocuitor. "Consiliul de Administratie al Electrica SA a luat act, in sedinta din 10 februarie 2016, de faptul ca domnul Michael Adriaan Maria Boersma a decis sa renunte, incepand cu data de 1 mai 2016, la calitatea... ...continuare.

'Ministerul Energiei are ca prioritate definirea consumatorului vulnerabil'

publicat 2016-02-08 00:00:03 (Bursa)
'Ministerul Energiei are ca prioritate definirea consumatorului vulnerabil' * Razvan Nicolescu, despre suspiciunile ridicate de catre Corpul de Control al premierului la Transelectrica si Transgaz: "In tara noastra, in foarte multe companii administrate de stat sunt gasite nereguli si nu ar trebui sa fie o mare surpriza daca, intr-un viitor apropiat, vor exista si consecinte asupra acestora" Ministerul Energiei are ca prioritate definirea consumatorului vulnerabil, intrucat sistemul actual, in care toti consumatorii cas¬nici de energie platesc preturi reglementate... ...continuare.

'Subventionarea pretului energiei pentru toti consumatorii casnici este ineficienta'

publicat 2016-02-05 13:15:01 (Bursa)
Ministerul Energiei are ca prioritate definirea consumatorului vulnerabil, intrucat sistemul actual, in care toti consumatorii casnici de energie platesc preturi reglementate sub cele de piata, nu este o solutie durabila pe termen lung, a declarat vineri Cristian Busu, secretar de stat in cadrul ministerului de resort, transmite Agerpres. ...continuare.

Lovitura dura pentru toti consumatorii casnici de energie. Se coace o lege noua

publicat 2016-02-05 13:00:31 (Realitatea-TV)
Lovitura dura pentru toti consumatorii casnici de energie. Se coace o lege noua Ministerul Energiei are ca prioritate definirea consumatorului vulnerabil, intrucat sistemul actual, in care toti consumatorii casnici de energie platesc preturi reglementate sub cele de piata, nu este o solutie durabila pe termen lung, a declarat vineri Cristian Busu, secretar de stat in cadrul ministerului de resort. ...continuare.

« Pag. anterioara 1 Pag. urmatoare »


© Copyright 2000-2016 iStorm. Toate drepturile rezervate.