Rovinieta Online | Asigurare RCA

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Stiri localeUltimele Stiri « Pag. ant. 1 2 3 4 5 6 Pag. urm. »

ASUS anunta Lyra, sistemul Wi-Fi tri-band pentru intreaga casa

publicat 2017-09-25 21:15:02 (AgoraNews)
ASUS anunta Lyra, sistemul Wi-Fi tri-band pentru intreaga casa p { margin-bottom: 0.1in; line-height: 120%; } ASUS a anuntat Lyra, un sistem Wi-Fi pentru intreaga casa, ce utilizeaza o tehnologie de retea avansata pentru a elimina punctele moarte si pentru a furniza o acoperire fiabila si sigura in fiecare colt. ...continuare.

CityHack 2017 - Competitia pentru un oras inteligent

publicat 2017-09-25 20:15:01 (AgoraNews)
CityHack 2017 - Competitia pentru un oras inteligent p { margin-bottom: 0.1in; border: medium none; padding: 0in; direction: ltr; line-height: 120%; text-align: left; } ...continuare.

Atac informatic asupra site-ului Casei Judetene de Pensii Alba. Imagini obscene au fost afisate pe prima pagina

publicat 2017-09-25 19:45:31 (Romania-TV)
Atac informatic asupra site-ului Casei Judetene de Pensii Alba. Imagini obscene au fost afisate pe prima pagina Site-ul Casei Judetene de Pensii Alba a fost spart, iar pe prima pagina au fost afisate imagini obscene si o reclama la o pagina dedicata relatiilor on-line. ...continuare.

Nuvias, o noua companie importanta de distributie IT intra pe piata din Romania

publicat 2017-09-22 11:45:01 (AgoraNews)
Nuvias, o noua companie importanta de distributie IT intra pe piata din Romania p { margin-bottom: 0.1in; direction: ltr; color: rgb(0, 0, 10); line-height: 120%; text-align: left; }p.western { font-family: "Liberation Serif",serif; font-size: 12pt; }p.cjk { font-family: "Noto Sans CJK SC Regular"; font-size: 12pt; }p.ctl { font-family: "FreeSans"; font-size: 12pt; }a:link { color: rgb(5, 99, 193); } ...continuare.

Ce sa faci si ce sa nu faci atunci cand iti stabilesti o intalnire online

publicat 2017-09-20 14:00:10 (Romania-TV)
Ce sa faci si ce sa nu faci atunci cand iti stabilesti o intalnire online In ultimii ani, intalnire on line au luat din ce in ce mai mare amploare. Intr-o epoca a tehnologiei, in care cu totii muncim foarte mult, e din ce in ce mai putin probabil sa cunosti in oras sau in cercuri de prieteni jumatatea la care visezi. Si atunci, recurgi la varianta on line, care, insa, are si ea regulile ei de politete. ...continuare.

In caz ca nu stiati, de la 1 octombrie intra in vigoare optional plata defalcata a TVA: Trezoreria statului ofera gratuit conturi persoanelor impozabile

publicat 2017-09-18 16:00:07 (Ziarul-Financiar)
In caz ca nu stiati, de la 1 octombrie intra in vigoare optional plata defalcata a TVA: Trezoreria statului ofera gratuit conturi persoanelor impozabile Trezoreria pune la dispozitia tuturor persoanelor impozabile conturi gratuite pentru plata defalcata a TVA, avand in vedere ca pe 1 octombrie intra in vigoare optional acest sistem de plata.Informatiile privind codurile IBAN aferente conturilor de TVA pot fi accesate si on-line prin introducerea codului fiscal, pe site-ul ANAF.Toate comisioanele sunt 0, iar extrasele de cont vor fi gratuite si disponibile si on-line.In plus, CEC Bank a informat Ministerul Finantelor Publice de lansarea... ...continuare.

Trezoreria ofera conturi gratuite pentru plata defalcata a TVA

publicat 2017-09-18 15:45:10 (Ziarul-Financiar)
Trezoreria ofera conturi gratuite pentru plata defalcata a TVA Trezoreria pune la dispozitia tuturor persoanelor impozabile conturi gratuite pentru plata defalcata a TVA, avand in vedere ca pe 1 octombrie intra in vigoare optional acest sistem de plata.Informatiile privind codurile IBAN aferente conturilor de TVA pot fi accesate si on-line prin introducerea codului fiscal, pe site-ul ANAF.Toate comisioanele sunt 0, iar extrasele de cont vor fi gratuite si disponibile si on-line.In plus, CEC Bank a informat Ministerul Finantelor Publice de lansarea... ...continuare.

HOROSCOP Librariile nu mor, ca si Jeana, se transforma! In epoca "tablet-dependent culture" cartile traiesc o noua viata.

publicat 2017-09-18 00:30:03 (Evenimentul-Zilei)
HOROSCOP   Librariile nu mor, ca si Jeana, se transforma!  In epoca tablet-dependent culture cartile traiesc o noua viata. HOROSCOP Este o tendinta mondiala, spune Lorraine Shanley, de la Publishing Trends, in conditiile in care economia mondiala se indreapta catre servicii si consum on-line, in timp ce cartea reprezinta un produs material. Peste aceasta penurie intelectuala se mai aseaza si anarhistii, ecologistii cei rataciti, care sustin ca trebuie sa renuntam la cartile materiale, pentru ca asa o sa salvam padurile. Nu conteaza ca 90% din cartile actuale se fac din hartie si carton reciclat, din trestie si... ...continuare.

Catalin Chereches a actionat in judecata mai multi jurnalisti, care i-au criticat activitatea de la primarie

publicat 2017-09-15 18:15:22 (Romania-TV)
Catalin Chereches a actionat in judecata mai multi jurnalisti, care i-au criticat activitatea de la primarie Primarul municipiului Baia Mare, Catalin Chereches a declarat, vineri, intr-o conferinta de presa ca i-a actionat in judecata pe consilierul local PSD Gheorghe Gligan, de profesie ziarist, pe proprietarii unor site-uri locale si pe alti doi gazetari, Ciprian Dragos si Adrian Rusu, care in mod constat au criticat in publicatiile on-line, cat si pe o retea de socializare activitatea primarului. ...continuare.

« Pag. anterioara 1 2 3 4 5 6 Pag. urmatoare »


© Copyright 2000-2017 iStorm. Toate drepturile rezervate.