Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Stiri locale


Director WEB


Ultimele Stiri « Pag. ant. 1 2 3 4 5 Pag. urm. »

Noi descoperiri de gaze in Romania

publicat 2015-03-30 18:30:21 (Puterea)
Compania de stat Romgaz, unul din cei doi mari producatori de gaze din Romania, a inceput exploatarea experimental ...continuare.

Romgaz anunta doua noi descoperiri de gaze, care asigura 3% din productie

publicat 2015-03-30 11:15:13 (Mediafax)
Romgaz anunta doua noi descoperiri de gaze, care asigura 3% din productie Romgaz a inceput exploatarea experimentala a doua noi acumulari de gaze naturale, situate in judetele Suceava si Mures, acestea asigurand in prezent 3% din productia companiei. ...continuare.

Romgaz anunta doua descoperiri de gaze in Romania

publicat 2015-03-30 11:00:17 (Realitatea-TV)
Romgaz anunta doua descoperiri de gaze in Romania Romgaz a finalizat in aceasta luna lucrarile privind punerea in exploatare experimentala a doua noi acumulari descoperite in Platforma Moldoveneasca si Bazinul Transilvaniei, pe raza localitatilor Frasin (jud. Suceava) si respectiv Cris (jud. Mures), se arata intr-un comunicat al companiei. ...continuare.

Romgaz anunta doua noi descoperiri de gaze, care asigura 3% din productie

publicat 2015-03-30 10:30:19 (Ziarul-Financiar)
Romgaz anunta doua noi descoperiri de gaze, care asigura 3% din productie Romgaz a inceput exploatarea experimentala a doua noi acumulari de gaze naturale, situate in judetele Suceava si Mures, acestea asigurand in prezent 3% din productia companiei. Sonda din Frasin, Suceava, forata la o adancime de 4.100 de metri, se afla in perimetrul Moldova Nord, de unde Romgaz extrage gaze naturale din anul 1972."Prin acest foraj, finalizat in cursul lunii ianuarie 2015, a fost pus in evidenta un zacamant de gaz condensat, pentru care in acest moment se afla in derulare... ...continuare.

Corpul uman: 10 descoperiri incredibile despre creier

publicat 2015-03-29 23:30:20 (Realitatea-TV)
Corpul uman: 10 descoperiri incredibile despre creier Corpul uman este un mecanism extrem de complex care continua sa uimeasca lumea stiintifica. Dupa mii de ani de cercetari si studiu asiduu, tot mai sunt lucruri care nu se cunosc. ...continuare.

Lucruri bizare despre sex descoperite in studii

publicat 2015-03-29 23:15:12 (Romania-TV)
Lucruri bizare despre sex descoperite in studii Sexul este un domeniu ce starneste tot timpul controverse. Informatiile sunt diverse si colorate, si parca niciodata de ajuns. Tocmai de aceea cercetatorii fac tot felul de studii si ne tin la curent cu noile descoperiri. Iata cateva lucruri bizare despre sex descoperite in studii, potrivit Oprah.com. ...continuare.

Tu ii cunosti? Probabil nu ai auzit de ei, dar ti-au schimbat viata

publicat 2015-03-27 13:30:13 (Romania-TV)
Tu ii cunosti? Probabil nu ai auzit de ei, dar ti-au schimbat viata Nume precum Albert Einsten, Isaac Newton, Charles Darwin sau Galileo Galilei sunt usor de asociat cu mari teorii si descoperiri, indiferent de cat de familiarizati am fi cu domeniul stiintei. Totusi, sunt multe alte nume care nu sunt prezente in memoria colectiva asa cum ar merita. ...continuare.

Nu ai auzit de oamenii astia, dar au schimbat vietile tuturor

publicat 2015-03-27 12:00:24 (Realitatea-TV)
Nu ai auzit de oamenii astia, dar au schimbat vietile tuturor Nume precum Albert Einsten, Isaac Newton, Charles Darwin sau Galileo Galilei sunt usor de asociat cu mari teorii si descoperiri, indiferent de cat de familiarizati am fi cu domeniul stiintei. ...continuare.

Descoperire in Madrid. Cervantes a fost gasit

publicat 2015-03-17 17:00:18 (Puterea)
Descoperire in Madrid. Cervantes a fost gasit Ramasitele pamantesti ale scriitorului Miguel de Cervantes au fost descoperite intr-o cripta dintr-o biserica din centrul Madridului, la un an dupa demararea sapaturilor arheologice, a anuntat, marti, Francisco Etxeberria, directorul echipei de cercetatori care se ocupa de acest proiect. "Dupa analiza tuturor informatiilor (...), este posibil sa consideram ca printre ramasitele descoperite pe solul criptei din actuala biserica Trinitariana se afla anumite fragmente din scheletul lui Miguel de... ...continuare.

Cercetatorii spanioli spun ca au descoperit mormantul lui Cervantes

publicat 2015-03-17 14:45:22 (Mediafax)
Cercetatorii spanioli spun ca au descoperit mormantul lui Cervantes Ramasitele pamantesti ale scriitorului Miguel de Cervantes au fost descoperite intr-o cripta dintr-o biserica din centrul Madridului, la un an dupa demararea sapaturilor arheologice, a anuntat, marti, Francisco Etxeberria, directorul echipei de cercetatori care se ocupa de acest proiect. ...continuare.

« Pag. anterioara 1 2 3 4 5 Pag. urmatoare »


© Copyright 2000-2015 iStorm. Toate drepturile rezervate.