Afaceri online | Rovinieta Online | Asigurare RCA

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Stiri locale


Utilaje de ridicat

Apartamente in Floresti

Schele metalice


Ultimele Stiri « Pag. ant. 1 2 3 4 5 ... 28 29 Pag. urm. »

Enel intrerupe alimentarea cu energie electrica in Bucuresti, Ilfov si Giurgiu

publicat 2014-09-02 08:45:35 (Romania-TV)
Enel intrerupe alimentarea cu energie electrica in Bucuresti, Ilfov si Giurgiu Enel Distributie Muntenia va intrerupe, marti, alimentarea cu energie electrica in zone din municipiul Bucuresti si judetele Ilfov si Giurgiu, in vederea efectuarii lucrarilor planificate de revizii, reparatii si modernizari in reteaua de distributie. ...continuare.

Doua focare de BOALA LIMBII ALBASTRE, confirmate in judetul Arges

publicat 2014-09-01 20:00:32 (Realitatea-TV)
Doua focare de BOALA LIMBII ALBASTRE, confirmate in judetul Arges Doua focare de boala limbii albastre au fost confirmate in doua localitati din judetul Arges, animalele bolnave, in numar de cinci, fiind izolate si aflandu-se sub tratament, iar zonele de focar fiind monitorizate de catre autoritatile sanitar-veterinare. Potrivit datelor furnizate, luni, de Prefectura Arges, Directia Sanitar-Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor (DSVSA) Arges a confirmat existenta a doua focare de febra catarala ovina, cunoscuta sub denumirea de "boala limbii albastre",... ...continuare.

BOALA LIMBII ALBASTRE | DOUA FOCARE, confirmate in judetul Arges

publicat 2014-09-01 19:15:22 (Libertatea)
BOALA LIMBII ALBASTRE | DOUA FOCARE, confirmate in judetul Arges Doua focare de boala limbii albastre au fost confirmate in doua localitati din judetul Arges, animalele bolnave, in numar de cinci, fiind izolate si aflandu-se sub tratament, iar zonele de focar fiind monitorizate de catre autoritatile sanitar-veterinare. Potrivit datelor furnizate, luni, de Prefectura Arges, Directia Sanitar-Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor (DSVSA) Arges a confirmat existenta a doua focare de febra catarala ovina, cunoscuta sub denumirea de "boala limbii albastre",... ...continuare.

Agentia pentru Ocuparea Fortei de Munca Ilfov organizeaza vineri o bursa pentru absolventi

publicat 2014-09-01 17:00:35 (Puterea)
Agentia pentru Ocuparea Fortei de Munca Ilfov organizeaza vineri o bursa pentru absolventi Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM) Ilfov organizeaza vineri, 26 septembrie, incepand cu ora 09.00, in incinta Colegiului Economic Viilor nr. 38, sector 5 din Bucuresti, Bursa Locurilor de Munca pentru Absolventi septembrie 2014.Agentii economici trebuie sa anunte intentia de participare la sediul Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca Ilfov din strada Ruginoasa nr. 4, sector 4, Bucuresti sau la adresa de e-mail ajofm@if.anofm.ro, cristina.goga@if.anofm.ro,... ...continuare.

Note BAC in judetul Ilfov si Ialomita. REZULTATE BACALAUREAT 2014 - SESIUNE TOAMNA edu.ro

publicat 2014-09-01 08:45:28 (Puterea)
Note BAC in judetul Ilfov si Ialomita. REZULTATE BACALAUREAT 2014 - SESIUNE TOAMNA edu.ro Note BAC in judetul Ilfov si Ialomita. REZULTATE BACALAUREAT 2014 - SESIUNE TOAMNA edu.ro. Ministerul Educatiei Nationale a anuntat duminica, intr-un comunicat de presa, ca 22,27% dintre absolventii de clasa a XII-a au promovat examenul de bacalaureat, sesiunea toamna, inainte de contestatii. Mai jos, Note BAC in judetul Ilfov si Ialomita. REZULTATE BACALAUREAT 2014 - SESIUNE TOAMNA edu.ro. Contestatiile la REZULTATE BACALAUREAT 2014 - SESIUNE TOAMNA vor putea fi depuse luni, 1 septembrie... ...continuare.

Enel intrerupe alimentarea cu energie electrica in zone din Bucuresti, si judetele Ilfov si Giurgiu

publicat 2014-08-29 09:15:24 (Puterea)
Enel intrerupe alimentarea cu energie electrica in zone din Bucuresti, si judetele Ilfov si Giurgiu Enel Distributie Muntenia a anuntat ca va intrerupe vineri alimentarea cu energie electrica in mai multe zone din municipiul Bucuresti si judetele Ilfov si Giurgiu, in vederea efectuarii lucrarilor planificate de revizii, reparatii si modernizari in reteaua de distributie.Potrivit anuntului Enel, vor ramane fara energie electrica intre orele 4.00 - 7.00 consumatorii din Bucuresti, din perimetrul strazilor Valea Cascadelor, b-dul Iuliu Maniu la intersectia cu strazile Dezrobirii si Moinesti,... ...continuare.

Enel intrerupe, vineri, alimentarea cu energie electrica in zone din Bucuresti, Ilfov si Giurgiu

publicat 2014-08-29 08:30:46 (Romania-TV)
Enel intrerupe, vineri, alimentarea cu energie electrica in zone din Bucuresti, Ilfov si Giurgiu Enel Distributie Muntenia va intrerupe vineri alimentarea cu energie electrica in zone din municipiul Bucuresti si judetele Ilfov si Giurgiu, in vederea efectuarii lucrarilor planificate de revizii, reparatii si modernizari in reteaua de distributie. ...continuare.

Enel intrerupe joi alimentarea cu energie electrica in zone din Bucuresti, Ilfov si Giurgiu

publicat 2014-08-28 08:45:41 (Romania-TV)
Enel intrerupe joi alimentarea cu energie electrica in zone din Bucuresti, Ilfov si Giurgiu Enel Distributie Muntenia va intrerupe joi alimentarea cu energie electrica in zone din municipiul Bucuresti si judetele Ilfov si Giurgiu, in vederea efectuarii lucrarilor planificate de revizii, reparatii si modernizari in reteaua de distributie. ...continuare.

Boala limbii albastre la bovine si ovine, confirmata si in doua localitati din Prahova

publicat 2014-08-27 18:15:41 (Realitatea-TV)
Boala limbii albastre la bovine si ovine, confirmata si in doua localitati din Prahova Boala limbii albastre la bovine si ovine a fost confirmata si in doua localitati din Prahova, aflate la granita cu judetul Buzau, suspiciuni existand si in alte sapte comune. Potrivit datelor furnizate de reprezentantii Directiei Sanitar Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor (DSVSA) Prahova, doua focare de boala limbii albastre la bovine au fost confirmate in localitatile Carbunesti si Aricestii Zeletin, situate in apropierea granitei dintre judetele Prahova si Buzau. Directorul DSVSA... ...continuare.

Enel intrerupe alimentarea cu energie electrica. Vezi zonele afectate din Bucuresti si judetele Ilfov si Giurgiu

publicat 2014-08-27 09:45:33 (Puterea)
Enel intrerupe alimentarea cu energie electrica. Vezi zonele afectate din Bucuresti si judetele Ilfov si Giurgiu Enel a anuntat ca va intrerupe miercuri alimentarea cu energie electrica in mai multe zone din Bucuresti si judetele Ilfov si Giurgiu, in vederea efectuarii lucrarilor planificate de revizii, reparatii si modernizari in reteaua de distributie.Astfel, in Bucuresti, intre orele 8.00 - 15.00, vor ramane fara energie electrica consumatorii de pe strada Calea Grivitei nr. 222. In ceea ce priveste judetul Ilfov, Enel opreste alimentarea cu energie electrica, intre orele 9.00 - 12.00, in localitatea... ...continuare.

« Pag. anterioara 1 2 3 4 5 ... 28 29 Pag. urmatoare »

Revista presei, stiri - revista presei - Revista Presei - anunturi gratuite - stiri - carti - bancuri - poze
Firme si afaceri - video - Ziare online - Primarii din Romania - Muzica online - Software & Web development Romania
Informatii utile - Gazduire siteuri - Agentie de turism - Haios - Online Games - Plafar 24 - SexShop - Cadouri - Matrimoniale
Jocuri 3D | Jocuri 3D Arcade | Jocuri 3D Impuscaturi | Jocuri 3D Curse | Jocuri 3D Sport | Jocuri 3D Aventura | Jocuri 3D Puzzle
Turism in Romania | Hoteluri | Pensiuni | Restaurante | TV Online Romania | Filmulete amuzante | Director Web | Sajtószemle - magyar újságok

sacele judet stirile kanal d horoscop snppc ioan nicolae comoara sarma pechea bihor mechel dosarul rezultate bac 2014 bacau trei tineri luminita pauliuc iasi recursul hunedoara catalin crisan tiguan evaluare nationala 2014 pescuit reporter posada cluj n in iasi faleza anif galati rafinaria petrobrazi botosani judetul harghita valcea cazacu braila gravida dell rezultate evaluare nationala 2014 agentia nationala de integritate stem hidroelectrica trei medici alsa biletele umoristul rulant slatina subiectele pronuntari catedrala neamului


© Copyright 2000-2014 iStorm. Toate drepturile rezervate.