Rovinieta Online | Asigurare RCA

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Stiri localeUltimele Stiri « Pag. ant. 1 Pag. urm. »

Firmele din Romania folosesc o noua aplicatie Web pentru a-si creste afacerile

publicat Acum 3 minute (e-Firme.ro)
e-Firme.ro O noua solutie este pe cale sa revolutioneze modul inca care se promoveaza afacerile. Vizibilitatea firmelor inscrise creste, vanzarile sporesc, afacerile se dezvolta - simplu si automat. Inscrieti-va acum gratuit si profitati de puterea Internetului pentru a va creste afacerile! (P) ...continuare.

ANUNT OFICIAL de la Antena! BRENCIU A FOST INLOCUIT de pe POST!

publicat 2017-02-06 21:00:04 (Evenimentul-Zilei)
ANUNT OFICIAL de la Antena!  BRENCIU A FOST INLOCUIT de pe POST! Show-ul de noroc ,,Uniplay" de la Antena 1 sufera modificari majore in urma audientelor slabe pe care le inregistreaza. Dupa ce a scapat ,,la mustata" de scoaterea din grila, fratele mai mic al lui SuperBingo Metropolis revine cu noi prezentatori. ...continuare.

Premii derizorii acordate de Primaria Capitalei scriitorilor

publicat 2016-12-18 17:15:08 (Puterea)
Premii derizorii acordate de Primaria Capitalei scriitorilor Vineri, 16 decembrie 2016, s-au decernat premiile filialei Bucuresti ale Uniunii Scriitorilor din Romania. la sala de spectacole a Teatrului Tineretului Metropolis. 12 scriitori au fost selectati pentru gala premiilor pe anul 2015. S-au acordat doua tipuri de premii la fiecare sectiune: premiul pentru cartea anului 2015 si premiul Omnia. Premiatii Galei premiilor USR pe 2015 au primit din partea filialei Bucuresti cate 1.000 de lei, iar Muzeul Literaturii Romane a contribuit cu 14.000 de lei... ...continuare.

« Pag. anterioara 1 Pag. urmatoare »


© Copyright 2000-2017 iStorm. Toate drepturile rezervate.