Rovinieta Online | Asigurare RCA

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Stiri localeUltimele Stiri « Pag. ant. 1 2 3 4 5 ... 26 27 Pag. urm. »

Migran'ii vor primi carnte de sanatate in engleza si araba

publicat 2017-01-23 11:30:24 (Romania-TV)
Migran'ii vor primi carnte de sanatate in engleza si araba Crucea Rosie franceza va imparti incepand de luni carnete de sanatate traduse in engleza si araba migrantilor. ...continuare.

Depozitarul Central vrea cresterea tarifelor pentru distributia de dividende

publicat 2017-01-23 00:15:02 (Bursa)
Depozitarul Central vrea cresterea tarifelor pentru distributia de dividende * Institutia justifica majorarea prin investitiile facute in software si hardware pentru acomodarea procedurii de distributie a dividendelor * Depozitarul Central: In 2015 si 2016, majoritatea actionarilor inactivi nu au facut demersurile necesare pentru a intra in posesia dividendelor * Depozitarul se pregateste pentru decontarea in euro a tranzactiilor incheiate la BVB Actionarii Depozitarului Central sunt convocati, pe 26 ianuarie, sa decida o serie de modificari la grila de tarife si... ...continuare.

Masura antiplagiat: eliminarea lucrarii de licenta!

publicat 2017-01-23 00:15:01 (Bursa)
Conducerea Facultatii de Drept a Univesitatii Bucuresti a decis ca, din acest an, sa se renunte la lucrarea de licenta, iar la finalul studiilor studentii sa dea doar examenul grila. ...continuare.

Sfaturi de sanatate pe timp de ger. Cum eviti degeraturile si alte probleme cauzate de frig

publicat 2017-01-22 16:30:08 (Realitatea-TV)
Sfaturi de sanatate pe timp de ger. Cum eviti degeraturile si alte probleme cauzate de frig Indiferent de cat de scazute sunt temperaturile afara, trebuie sa ne mentinem starea de sanatate. Racelile si gripele de sezon sau degeraturile pot fi evitate, cu conditia sa respectam o serie de reguli. ...continuare.

Scandal pe LUCRARILE DE LICENȚA. Facultatile vor eliminarea lor

publicat 2017-01-20 18:45:08 (Puterea)
Scandal pe LUCRARILE DE LICENȚA. Facultatile vor eliminarea lor Facultatile pot renunta la sustinerea lucrarii de licenta, la finalizarea studiilor din acest an. Facultatea de Drept a Universitatii Bucuresti a ales doar testul grila pentru licenta din vara acestui an, precizand ca nu este o premiera, pentru ca si in perioada 2007-2011 s-a putut opta intre examen si lucrare. Desi renuntarea la sustinerea lucrarii de licenta poate fi decisa in baza un ordin al fostului ministru al Educatiei Mircea Dumitru, Directia Generala Invatamant Superior sustine ca... ...continuare.

Iti miroase gura a acetona? Ce spune asta despre sanatatea ta? 

publicat 2017-01-20 15:45:01 (Antena3)
Iti miroase gura a acetona? Ce spune asta despre sanatatea ta?  Mirosul respiratiei poate oferi indicii despre starea de sanatate a unei persoane. Un miros specific, persistent si care este suficient de intens pentru cei din jur poate dezvalui reale probleme de sanatate. Potrivit... ...continuare.

Studentii de la Facultatea de Drept a Universitatii Bucuresti nu vor mai sustine lucrarea de licenta

publicat 2017-01-20 15:30:16 (Romania-TV)
Studentii de la Facultatea de Drept a Universitatii Bucuresti nu vor mai sustine lucrarea de licenta Studentii de la Facultatea de Drept a Universitatii Bucuresti vor obtine eliberarea diplomei de licenta doar in urma unui test grila, renuntandu-se la elaborarea unei lucrarii. Masura este urmare a unui ordin semnat de Mircea Dumitru, care prevede posibilitatea eliminarii uneia dintre probe. ...continuare.

Facultatea de Drept din Bucuresti RENUNTA la lucrarea de licenta. Ce vor face studentii

publicat 2017-01-20 12:30:08 (Realitatea-TV)
Facultatea de Drept din Bucuresti RENUNTA la lucrarea de licenta. Ce vor face studentii Speriate de piata neagra a licentelor si satule sa dea zeci de mii de euro pe softuri antiplagiat, facultatile au inceput sa renunte la lucrarile de licenta de la finalul studiilor. Prima este Facultatea de Drept de la Universitatea din Bucuresti, unde studentii vor ramane, chiar din aceasta vara, doar cu examenul grila. Insa atat reprezentantii altor universitati, cat si cei ai studentilor cred ca aceasta poate duce la scaderea calitatii invatamantului superior. ...continuare.

Finante Banci - Cine castiga dupa eliminarea plafoanelor pentru contributia pentru pensie si sanatate

publicat 2017-01-20 00:00:03 (Curierul-National)
Stela Andrei, EY Romania: Eliminarea plafoanelor pentru contributia pentru pensie si sanatate - oportunitati pentru alte state unde romanii sunt detasati sa munceasca Una dintre modificarile aduse de Ordonanta de Urgenta nr. ...continuare.

« Pag. anterioara 1 2 3 4 5 ... 26 27 Pag. urmatoare »


© Copyright 2000-2017 iStorm. Toate drepturile rezervate.