Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Stiri locale


Director WEB


Ultimele Stiri « Pag. ant. 1 2 3 4 5 ... 50 51 Pag. urm. »

Firmele din Romania folosesc o noua aplicatie Web pentru a-si creste afacerile

publicat Acum 3 minute (e-Firme.ro)
e-Firme.ro O noua solutie este pe cale sa revolutioneze modul inca care se promoveaza afacerile. Vizibilitatea firmelor inscrise creste, vanzarile sporesc, afacerile se dezvolta - simplu si automat. Inscrieti-va acum gratuit si profitati de puterea Internetului pentru a va creste afacerile! (P) ...continuare.

Gabriel Cotabita: starea de sanatate a artistului s-a imbunatatit. "Sunt convinsa ca aude"

publicat 2015-05-28 22:45:24 (Realitatea-TV)
Gabriel Cotabita: starea de sanatate a artistului s-a imbunatatit. "Sunt convinsa ca aude" Gabriel Cotabita se lupta cu moartea, iar prietenii si apropiatii sustin ca starea de sanatate a artistului s-a imbunatatit considerabil de cand au inceput sa se roage pentru el. ...continuare.

Ciurchea: 'Speram ca, din august, toate serviciile medicale sa fie acordate in baza cardului'

publicat 2015-05-28 19:00:01 (Bursa)
Presedintele Casei Nationale de Asigurari de Sanatate (CNAS), Vasile Ciurchea, a spus ca spera ca, in doua luni, toate problemele legate de cardul national de asigurari de sanatate sa fie rezolvate iar din august serviciile medicale sa poata fi acordate numai in baza acestui document. ...continuare.

Ciurchea: Speram ca, din august, toate serviciile medicale sa fie acordate in baza cardului

publicat 2015-05-28 18:45:10 (Mediafax)
Ciurchea: Speram ca, din august, toate serviciile medicale sa fie acordate in baza cardului Presedintele Casei Nationale de Asigurari de Sanatate (CNAS), Vasile Ciurchea, a spus ca spera ca, in doua luni, toate problemele legate de cardul national de asigurari de sanatate sa fie rezolvate iar din august serviciile medicale sa poata fi acordate numai in baza acestui document. ...continuare.

Monica Iacob Ridzi a depus o cerere de gratiere. Fostul ministru invoca starea de sanatate si situatia celor doi copii ai sai

publicat 2015-05-28 15:00:19 (Puterea)
Monica Iacob Ridzi a depus o cerere de gratiere. Fostul ministru invoca starea de sanatate si situatia celor doi copii ai sai Sotul Monicai Iacob Ridzi, primarul Tiberiu Iacob Ridzi, a declarat, joi, ca a depus o cerere de gratiere in numele fostului ministru, in care a invocat starea de sanatate a acesteia si situatia celor doi copii ai cuplului. ...continuare.

Monica Iacob Ridzi cere sa fie gratiata, invocand starea de sanatate si situatia copiilor

publicat 2015-05-28 15:00:02 (Bursa)
Sotul Monicai Iacob Ridzi, Tiberiu Iacob Ridzi, a depus o cerere de gratiere in numele fostului ministru, document in care au fost invocate atat starea de sanatate a acesteia, cat si situatia celor doi copii ai cuplului. ...continuare.

Medicii de familie solicita ca sistemul cardului de sanatate sa functioneze in paralel cu cel fara card timp de 6 luni

publicat 2015-05-28 15:00:01 (Antena3)
Medicii de familie solicita ca sistemul cardului de sanatate sa functioneze in paralel cu cel fara card timp de 6 luni Medicii de familie solicita autoritatilor din domeniul medical ca sistemul cu card de sanatate sa functioneze in paralel cu cel fara card timp de sase luni. "Sa se mearga paralel exact pe acelasi sistem... ...continuare.

Medicii de familie: Cardul de sanatate nu poate sa fie unicul instrument de validare a serviciilor

publicat 2015-05-28 14:45:17 (Realitatea-TV)
Medicii de familie: Cardul de sanatate nu poate sa fie unicul instrument de validare a serviciilor Reprezentantii Societatii Nationale a Medicilor de Familie (SNMF) si ai Federatiei Nationale a Patronatelor Medicilor de Familie (FNPMF) cer autoritatilor din domeniul medical ca sistemul cu card de sanatate si cel fara card sa fie folosite in paralel timp de sase luni. ...continuare.

Monica Iacob Ridzi cere sa fie gratiata, invocand starea de sanatate si situatia copiilor

publicat 2015-05-28 14:15:24 (Mediafax)
Monica Iacob Ridzi cere sa fie gratiata, invocand starea de sanatate si situatia copiilor Sotul Monicai Iacob Ridzi, Tiberiu Iacob Ridzi, a declarat, joi, pentru MEDIAFAX, ca a depus o cerere de gratiere in numele fostului ministru, document in care au fost invocate atat starea de sanatate a acesteia, cat si situatia celor doi copii ai cuplului. ...continuare.

Romanii consuma anual aproape 13.000 de tone de seminte. Cat de daunatoare sunt pentru sanatate?

publicat 2015-05-28 10:00:11 (Realitatea-TV)
Romanii consuma anual aproape 13.000 de tone de seminte. Cat de daunatoare sunt pentru sanatate? Pericolele consumului de seminte sarate. Romanii si-au facut un obicei din a rontai cantitati impresionante de seminte alaturi de nelipsita bere, insa nutritionistii avertizeaza ca acestea nu sunt deloc bune pentru sanatate. ...continuare.

Cate carduri de sanatate au fost distribuite pana acum

publicat 2015-05-27 21:45:18 (Romania-TV)
Cate carduri de sanatate au fost distribuite pana acum Peste 14 milioane de carduri de sanatate au fost distribuite pana in prezent si au mai ramas de distribuit aproximativ 350.000, dintre care 113.000 la Casa de Asigurari de Sanatate a Municipiului Bucuresti. ...continuare.

« Pag. anterioara 1 2 3 4 5 ... 50 51 Pag. urmatoare »


© Copyright 2000-2015 iStorm. Toate drepturile rezervate.