Rovinieta Online | Asigurare RCA

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Stiri localeUltimele Stiri « Pag. ant. 1 2 3 4 5 ... 28 29 Pag. urm. »

Vosganian, despre proiectul privind preventia in sanatate: Le solicit initiatorilor sa isi retraga sprijinul

publicat 2016-02-09 22:00:17 (Romania-TV)
Vosganian, despre proiectul privind preventia in sanatate: Le solicit initiatorilor sa isi retraga sprijinul Senatorul ALDE Varujan Vosganian le cere initiatorilor proiectului de lege privind preventia in sanatate sa isi retraga sprijinul pentru acesta, fiind, in opinia sa, o propunere legislativa "in esenta ei deloc onorabila". ...continuare.

PRO TV a luat o decizie surprinzatoare. O vedeta se intoarce pe post

publicat 2016-02-09 17:00:21 (Realitatea-TV)
PRO TV a luat o decizie surprinzatoare. O vedeta se intoarce pe post Pro TV a decis sa reia emisiunea saptamanala, de sambata, "Ce se intampla, doctore?", pe care o prezinta Oana Cuzino. La finalul anului 2015, mai multe voci au afirmat ca editia din week-end va fi scoasa din grila, incepand cu 2016. ...continuare.

Proiectul de lege care interzice publicitatea medicamentelor, respins in Comisie de Sanatate

publicat 2016-02-09 15:30:26 (Realitatea-TV)
Proiectul de lege care interzice publicitatea medicamentelor, respins in Comisie de Sanatate Presedintele Comisiei pentru Sanatate, deputatul PSD Corneliu Buicu, a declarat ca membrii comisiei au respins legea prin care publicitatea explicita la televizor si la radio pentru medicamente este interzisa, fiind permisa in alte medii la medicamente eliberate fara prescriptie. ...continuare.

Proiectul privind publicitatea la medicamente, RESPINS de deputatii din Comisia de Sanatate

publicat 2016-02-09 14:00:17 (Romania-TV)
Proiectul privind publicitatea la medicamente, RESPINS de deputatii din Comisia de Sanatate Comisia pentru sanatate din Camera Deputatilor a dat raport de respingere, marti, la propunerea legislativa privind publicitatea la medicamente, act normativ pentru care presedintele Klaus Iohannis a cerut reexaminarea. ...continuare.

Sinteza zilei: Cum se incheie contractele preferentiale in sanatate, la ordinul partidului

publicat 2016-02-08 23:00:02 (Antena3)
Mihai Gadea a difuzat, la Sinteza zilei, o ancheta jurnalistica de amploare care arata cum se incheie contractele preferentiale in sanatate, la ordinul omului de la "partid".Reporterul Observator suna la ma... ...continuare.

Bogdan Diaconu: Legea preventiei in sanatate este una nazista

publicat 2016-02-08 10:45:48 (Puterea)
Liderul PRU, Bogdan Diaconu, a afirmat, referitor la promovarea in Parlament a Legii preventiei in sanatate, ca este "o lege nazista" care urmareste "sa purifice societatea de saraci si bolnavi ca nu mai sunt utili sa produca ca ei sa fure". ...continuare.

Persoanele cu venituri mici si probleme de sanatate, declarate consumatori de gaze vulnerabili

publicat 2016-02-08 10:30:36 (Romania-TV)
Persoanele cu venituri mici si probleme de sanatate, declarate consumatori de gaze vulnerabili Consumatorii de gaze casnici cu venituri mici si cei care din motive de varsta sau sanatate necesita continuarea in alimentarea cu gaze naturale vor fi considerati clienti vulnerabili, potrivit unui proiect de ordin privind furnizarea gazelor naturale la consumatorul final, elaborat de Autoritatea Nationala de Reglementare in domeniul Energiei. ...continuare.

Persoanele cu venituri mici si cu probleme de sanatate, declarate "consumatori de gaze vulnerabili"

publicat 2016-02-08 10:15:37 (Realitatea-TV)
Persoanele cu venituri mici si cu probleme de sanatate, declarate consumatori de gaze vulnerabili Persoanele cu venituri mici si cele care din motive de varsta sau sanatate necesita continuarea in alimentarea cu gaze naturale vor fi considerate clienti vulnerabili, potrivit unui proiect de ordin privind furnizarea gazelor naturale la consumatorul final, elaborat de Autoritatea Nationala de Reglementare in domeniul Energiei (ANRE). ...continuare.

Persoanele cu venituri reduse si cele cu probleme de sanatate vor fi declarate consumatori de gaze vulnerabili

publicat 2016-02-08 10:15:02 (Bursa)
Consumatorii de gaze casnici cu venituri mici si cei care din motive de varsta sau sanatate necesita continuarea in alimentarea cu gaze naturale vor fi considerati clienti vulnerabili, potrivit unui proiect de ordin privind furnizarea gazelor naturale la consumatorul final, elaborat de Autoritatea Nationala de Reglementare in domeniul Energiei. ...continuare.

« Pag. anterioara 1 2 3 4 5 ... 28 29 Pag. urmatoare »


© Copyright 2000-2016 iStorm. Toate drepturile rezervate.