Rovinieta Online | Asigurare RCA

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Stiri locale


Director WEB


Ultimele Stiri « Pag. ant. 1 2 3 4 5 ... 34 35 Pag. urm. »

Un fost presedinte al CNAS acuza MANEVRE POLITICE in demiterea sefilor Caselor Judetene

publicat 2015-10-02 21:15:41 (Romania-TV)
Un fost presedinte al CNAS acuza MANEVRE POLITICE in demiterea sefilor Caselor Judetene Fostul presedinte al CNAS, Lucian Duta, sustine ca demiterea sefilor Caselor Judetene de Asigurari de Sanatate este o manevra politica si ca posturile ramase libere sunt impartite intre partidele de la putere. Unul dintre cei demisi ameninta ca va da in judecata Casa Nationala de Asigurari de Sanatate. ...continuare.

Bianca Dragusanu are mari probleme de sanatate. ""Medicii nu stiu ce diagnostic sa-mi puna"

publicat 2015-10-02 21:00:17 (CanCan)
Bianca Dragusanu are mari probleme de sanatate. Medicii nu stiu ce diagnostic sa-mi puna Bianca Dragusanu are mari probleme de sanatate, si spune ca medicii nu stiu ce diagnostic sa-i puna. ...continuare.

Bianca Dragusanu are probleme grave de sanatate: "Medicii nu stiu ce diagnostic sa-mi puna"

publicat 2015-10-02 19:45:19 (Romania-TV)
Bianca Dragusanu are probleme grave de sanatate: "Medicii nu stiu ce diagnostic sa-mi puna" Bianca Dragusanu este considerata de multi femeia perfecta care are o viata lipsita de griji. Putini sunt cei care stiu ca vedeta are grave probleme de sanatate. Mai mult, medicii nu stiu ce diagnostic sa-i puna. ...continuare.

Lucian Vasile Bara este noul director al Casei de Asigurari de Sanatate a Municipiului Bucuresti

publicat 2015-10-02 17:15:12 (Realitatea-TV)
Lucian Vasile Bara este noul director al  Casei de Asigurari de Sanatate a Municipiului Bucuresti Lucian Vasile Bara este noul presedinte - director general al Casei de Asigurari de Sanatate a Municipiului Bucuresti. ...continuare.

CONCURSURI pentru functia de presedinte al CAJS-urilor. Ciurchea: Contractul de mandat este de 4 ani

publicat 2015-10-02 15:30:23 (Romania-TV)
CONCURSURI pentru functia de presedinte al CAJS-urilor. Ciurchea: Contractul de mandat este de 4 ani In perioada urmatoare vor fi organizate concursuri ce au ca scop ocuparea locurilor de presedinte ale caselor judetene de sanatate. In urma actualizarii indicatorilor de performanta, contractele de management ale presedintilor-directori generali ai caselor judetene de asigurari de sanatate au incetat in data de 30 septembrie 2015. ...continuare.

Iulia Vantur NU a fost INCLUSA in noua grila de programe a ProTV, dar isi ia SALARIUL in continuare

publicat 2015-10-02 12:30:21 (Romania-TV)
Iulia Vantur NU a fost INCLUSA in noua grila de programe a ProTV, dar isi ia SALARIUL in continuare Iulia Vantur are si motive de fericire si motive de suparare. Si asta pentru ca, desi nu a fost inclusa in noua grila de programe a ProTV, sefii trustului pentru care lucreaza ii platesc in continuare salariul. ...continuare.

WiFi-ul poate fi extrem de periculos pentru sanatate

publicat 2015-10-02 09:45:16 (Romania-TV)
WiFi-ul poate fi extrem de periculos pentru sanatate Folosirea indelungata a WiFi-ului poate cauza grave probleme de sanatate. Medicii sustin ca avem de ce sa ne facem griji daca folosim des Internetul. ...continuare.

Toti sefii caselor judetene de asigurari de sanatate, trasi pe dreapta

publicat 2015-10-01 18:15:17 (Cotidianul)
Toti sefii caselor judetene de asigurari de sanatate, trasi pe dreapta Contractele de management ale presedintilor-directori generali ai caselor judetene de asigurari de sanatate au încetat în data de 30 septembrie în urma... ...continuare.

CNAS: Sefii caselor judetene de sanatate, revocati din functii in urma actualizarii indicatorilor de performanta

publicat 2015-10-01 17:45:14 (ProTV)
CNAS: Sefii caselor judetene de sanatate, revocati din functii in urma actualizarii indicatorilor de performanta Contractele de management ale presedintilor-directori generali ai caselor judetene de asigurari de sanatate au incetat in data de 30 septembrie in urma actualizarii indicatorilor de performanta, a anuntat CNAS. ...continuare.

« Pag. anterioara 1 2 3 4 5 ... 34 35 Pag. urmatoare »


© Copyright 2000-2015 iStorm. Toate drepturile rezervate.