Rovinieta Online | Asigurare RCA

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Stiri localeUltimele Stiri « Pag. ant. 1 2 3 4 5 ... 26 27 Pag. urm. »

Firmele din Romania folosesc o noua aplicatie Web pentru a-si creste afacerile

publicat Acum 3 minute (e-Firme.ro)
e-Firme.ro O noua solutie este pe cale sa revolutioneze modul inca care se promoveaza afacerile. Vizibilitatea firmelor inscrise creste, vanzarile sporesc, afacerile se dezvolta - simplu si automat. Inscrieti-va acum gratuit si profitati de puterea Internetului pentru a va creste afacerile! (P) ...continuare.

Casa de Asigurari de Sanatate a Municipiului Bucuresti isi muta sediul. Care este noua adresa si ce program de lucru cu publicul are

publicat 2017-01-19 13:30:30 (Romania-TV)
Casa de Asigurari de Sanatate a Municipiului Bucuresti isi muta sediul. Care este noua adresa si ce program de lucru cu publicul are Casa de Asigurari de Sanatate a Municipiului Bucuresti va functiona, incepand cu 1 februarie, intr-un nou sediu unic, in care se vor desfasura toate activitatile specifice institutiei. ...continuare.

Stela Andrei, EY Romania:Eliminarea plafoanelor pentru contributia pentru pensie si sanatate - oportunitati pentru alte state unde romanii sunt detasati sa munceasca

publicat 2017-01-19 13:30:02 (AgoraNews)
Stela Andrei, EY Romania:Eliminarea plafoanelor pentru contributia pentru pensie si sanatate - oportunitati pentru alte state unde romanii sunt detasati sa munceasca Una dintre modificarile aduse de Ordonanta de Urgenta nr. 3/6 ianuarie 2017 si publicata in Monitorul Oficial nr.16 din 6 ianuarie 2017 elimina plafonul la CAS (contributia la pensie) si abroga prevederea de plafonare a CASS-ul (contributia la sanatate) care trebuia sa se aplice din 1 ianuarie 2017. ...continuare.

SALARIILE cadrelor didactice, majorate cu 15%. Care sunt noile lefuri ale profesorilor - GRILA DE SALARIZARE

publicat 2017-01-18 17:00:09 (Romania-TV)
SALARIILE cadrelor didactice, majorate cu 15%. Care sunt noile lefuri ale profesorilor - GRILA DE SALARIZARE Salariile din invatamant au fost majorate, in medie, cu 15% fata de salariile de baza ale lunii decembrie 2016, in baza unei ordonante de urgenta pregatite de Guvern si care reglementeaza salarizarea a peste 300.000 de angajati din educatie. ...continuare.

Guvernul a stabilit prime pentru someri si stimulente pentru specialistii din educatie si sanatate

publicat 2017-01-18 16:15:02 (Antena3)
Guvernul a stabilit prime pentru someri si stimulente pentru specialistii din educatie si sanatate Guvernul a emis o Ordonanta de Urgenta pentru atragerea specialistilor din educatie si sanatate si realizarea unor investitii, in aceste domenii, din fonduri publice. Printr-o alta decizie, vor... ...continuare.

Veste buna de la Guvern, bani pentru sanatate si educatie. Mii de crese, gradinite si scoli primesc ajutor pentru lucrari de renovare

publicat 2017-01-18 12:00:10 (Romania-TV)
Veste buna de la Guvern, bani pentru sanatate si educatie. Mii de crese, gradinite si scoli primesc ajutor pentru lucrari de renovare Noi masuri pentru realizarea investitiilor finantate din fonduri publice in educatie si sanatate, o serie de facilitati pentru atragerea specialistilor in aceste domenii si in cadrul autoritatilor administratiei publice centrale si locale, precum si pentru a incuraja incadrarea in munca a somerilor, au fost luate astazi de Guvern, printr-o Ordonanta de urgenta. Actul normativ adoptat pune in aplicare masuri asumate prin Programul de Guvernare, urmand sa fie incluse la finantare in bugetul... ...continuare.

Apa de ghimbir, un adevarat miracol pentru sanatate. Cum se prepara

publicat 2017-01-16 16:30:15 (Realitatea-TV)
Apa de ghimbir, un adevarat miracol pentru sanatate. Cum se prepara Ghimbirul a fost folosit in medicina chineza inca din timpurile stravechi, datorita beneficiilor uluitoare pe care le are pentru starea de sanatate. ...continuare.

Cardul de Sanatate e iarasi BLOCAT

publicat 2017-01-16 15:00:16 (Puterea)
Cardul de Sanatate e iarasi BLOCAT Sistemul informatic al cardului de sanatate s-a blocat din nou, azi, incepand cu ora 11, dupa ce Casa Nationala a Asigurarilor de Sanatate anuntase intarzieri in functionarea acestuia, incepand cu ora 9.30. "Astazi, 16.01.2017, incepand cu ora 11:00, Platforma Informatica a Asigurarilor de Sanatate este indisponibila datorita unor probleme tehnice. Pana la remedierea problemelor tehnice aparute, serviciile medicale, medicamentele si dispozitivele medicale se acorda/se elibereaza in regim... ...continuare.

Cardul de sanatate, functionare dificila

publicat 2017-01-16 12:45:07 (Puterea)
Cardul de sanatate, functionare dificila De la ora 9:30, sistemul cardului de sanatate functioneaza cu dificultate, declara purtatorul de cuvant al Casei Nationale de Asigurari de Sanatate, Augustus Costache. Se lucreaza la remedierea situatiei. "Nu este vorba despre o blocare a sistemului cardului de sanatate. Functioneaza cu intarziere incepand cu ora 9,30. Functioneaza cu dificultate. In acest moment, specialistii lucreaza pentru remedierea situatiei. Speram sa se remedieze in scurt timp", a afirmat Costache. Potrivit acestuia,... ...continuare.

Cardul de sanatate, noi probleme: "Functioneaza cu dificultate", sustine CNAS

publicat 2017-01-16 12:15:08 (Realitatea-TV)
Cardul de sanatate, noi probleme: "Functioneaza cu dificultate", sustine CNAS Sistemul cardului de sanatate functioneaza cu dificultate, a declarat luni pentru Agerpres purtatorul de cuvant al Casei Nationale de Asigurari de Sanatate, Augustus Costache. ...continuare.

« Pag. anterioara 1 2 3 4 5 ... 26 27 Pag. urmatoare »


© Copyright 2000-2017 iStorm. Toate drepturile rezervate.