Rovinieta Online | Asigurare RCA

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Stiri localeUltimele Stiri « Pag. ant. 1 2 3 4 5 ... 15 16 Pag. urm. »

Firmele din Romania folosesc o noua aplicatie Web pentru a-si creste afacerile

publicat Acum 3 minute (e-Firme.ro)
e-Firme.ro O noua solutie este pe cale sa revolutioneze modul inca care se promoveaza afacerile. Vizibilitatea firmelor inscrise creste, vanzarile sporesc, afacerile se dezvolta - simplu si automat. Inscrieti-va acum gratuit si profitati de puterea Internetului pentru a va creste afacerile! (P) ...continuare.

ALIS GRASU raspunde acuzatiilor aduse de medicii de pe AMBULANȚA: "NU se fac transporturi clandestine cu Ambulanta. E o CALOMNIE!"

publicat 2016-09-29 22:30:06 (Evenimentul-Zilei)
Managerul Serviciului de Ambulanta Bucuresti-Ilfov, Alis Grasu, a declarat joi, la Antena 3, ca nu a incasat bani niciodata de la vreun pacient pentru transport preferential in tara ori peste hotare ...continuare.

Medicul Alis Grasu raspunde acuzatiilor: Nu se fac transporturi clandestine cu Ambulanta. E o calomnie!

publicat 2016-09-29 22:30:01 (Antena3)
Medicul Alis Grasu raspunde acuzatiilor: Nu se fac transporturi clandestine cu Ambulanta. E o calomnie! Managerul Serviciului de Ambulanta Bucuresti-Ilfov, Alis Grasu, a declarat joi, la Antena 3, ca nu a luat bani de la niciun pacient pentru ca acesta sa fie transportat preferential in tara sau in... ...continuare.

UNITATI DE POMPIERI de 4 milioane de euro. Suma este ESTIMATA de ISU BUCURESTI - ILFOV

publicat 2016-09-29 13:00:05 (Evenimentul-Zilei)
La propunerea Primarului Bucurestiului, Consilierii Generali au aprobat in unanimitate in cadrul sedintei de astazi proiectul de hotarare prin care se infiinteaza noi unitati de pompieri in Capitala. ...continuare.

Serviciul de Ambulanta, despre cazul Gyuri Pascu. Primul medic a diagnosticat "atac de panica", al doilea, "coma"

publicat 2016-09-29 12:00:20 (ProTV)
Serviciul de Ambulanta, despre cazul Gyuri Pascu. Primul medic a diagnosticat atac de panica, al doilea, coma Serviciul de Ambulanta Bucuresti-Ilfov precizeaza ca ancheta interna cu privire la pacientul Ioan Gyuri Pascu a fost declansata luni dimineata, prin convocarea comisiei de disciplina, in scopul audierii echipajului care a intervenit. ...continuare.

Medicul Alis Grasu la Sinteza Zilei: Domnul Gyuri Pascu nu a dorit sa mearga la spital

publicat 2016-09-28 22:00:01 (Antena3)
Medicul Alis Grasu la Sinteza Zilei: Domnul Gyuri Pascu nu a dorit sa mearga la spital Medicul Alis Grasu, managerul Serviciului de Ambulanta Bucuresti-Ilfov, a fost invitata la "Sinteza Zilei" pentru a lamuri ce s-a intamplat in noaptea in care a murit Ioan Gyuri... ...continuare.

Moartea lui Ioan Gyuri Pascu. Corpul de control al Ministerului Sanatatii verifica Serviciul de Ambulanta Bucuresti

publicat 2016-09-28 18:30:01 (Antena3)
Moartea lui Ioan Gyuri Pascu. Corpul de control al Ministerului Sanatatii verifica Serviciul de Ambulanta Bucuresti O echipa formata din reprezentanti ai Corpului de control al Ministerului Sanatatii si de la Departamentul pentru Situatii de Urgenta s-a deplasat, miercuri, la Serviciul de Ambulanta Bucuresti-Ilfov,... ...continuare.

Alis Grasu, managerul Ambulantei Bucuresti-Ilfov: "S-a demarat o cercetare administrativa, ne lipseste nota explicativa a medicului

publicat 2016-09-28 17:00:02 (Antena3)
Alis Grasu, managerul Ambulantei Bucuresti-Ilfov: S-a demarat o cercetare administrativa, ne lipseste nota explicativa a medicului Conducerea Serviciului de Ambulanta Bucuresti-Ilfov a reactionat, dupa ce s-a aflat ca în noaptea mortii lui Ioan Gyuri Pascu o ambulanta fusese la domiciliul artistului, punându-i diagnosticul de... ...continuare.

Ancheta interna la Ambulanta Bucuresti-Ilfov in cazul mortii artistului Ioan Gyuri Pascu

publicat 2016-09-28 16:30:02 (Antena3)
Ancheta interna la Ambulanta Bucuresti-Ilfov in cazul mortii artistului Ioan Gyuri Pascu Conducerea Ambulantei Bucuresti-Ilfov a deschis o ancheta interna pentru a verifica modul în care personalul medical a intervenit în cazul artistului Ioan Gyuri Pascu, au declarat surse oficiale pentru ag... ...continuare.

« Pag. anterioara 1 2 3 4 5 ... 15 16 Pag. urmatoare »


© Copyright 2000-2016 iStorm. Toate drepturile rezervate.