Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Stiri locale


Director WEB


Ultimele Stiri « Pag. ant. 1 2 3 4 5 ... 29 30 Pag. urm. »

Firmele din Romania folosesc o noua aplicatie Web pentru a-si creste afacerile

publicat Acum 3 minute (e-Firme.ro)
e-Firme.ro O noua solutie este pe cale sa revolutioneze modul inca care se promoveaza afacerile. Vizibilitatea firmelor inscrise creste, vanzarile sporesc, afacerile se dezvolta - simplu si automat. Inscrieti-va acum gratuit si profitati de puterea Internetului pentru a va creste afacerile! (P) ...continuare.

Locuri de munca in Norvegia si Germania in industria auto. Salarii de peste 1.900 de euro

publicat 2015-08-03 12:45:14 (Romania-TV)
Locuri de munca in Norvegia si Germania in industria auto. Salarii de peste 1.900 de euro Romanii interesati de locuri de munca in strainatate au la dispozitie, in aceasta perioada, mai multe oferte in industria auto, in tari precum Germania, Norvegia sau Belgia. Companii din aceste tari cauta mecanici, tinichigii, sudori sau vopsitori auto. ...continuare.

Ion Tiriac, o noua lovitura de MILIOANE DE EURO in Romania

publicat 2015-08-03 12:15:19 (Romania-TV)
Ion Tiriac, o noua lovitura de MILIOANE DE EURO in Romania Ion Tiriac a inregistrat un profit de 2,6 milioane de euro cu compania Premium Auto, parte a Tiriac Holdings, importator Jaguar si Land Rover pe piata din Romania. ...continuare.

Brandurile premium din auto au atras cele mai mari profituri raportat la vanzari. Jaguar si Land Rover i-au adus lui Tiriac 2,6 mil. euro

publicat 2015-08-02 15:15:16 (Ziarul-Financiar)
Brandurile premium din auto au atras cele mai mari profituri raportat la vanzari. Jaguar si Land Rover i-au adus lui Tiriac 2,6 mil. euro Un autoturism premium costa in medie peste 50.000 de euro, de aproape patru ori mai mult decat media pietei. Doar cinci din cei mai mari zece importatori de pe piata auto locala au inregistrat anul trecut peste 500 de euro profit net raportat la vanzarile de autovehicule, potrivit cal­culelor ZF facute pe baza datelor Ministerului Finantelor si ale Asociatiei Producatorilor si Importa­torilor de Automobile (APIA). Raportul a fost calculat impartind profitul net la numarul de masini... ...continuare.

TEST AUTO: Cine are prioritate de trecere?

publicat 2015-08-01 21:15:13 (Romania-TV)
TEST AUTO: Cine are prioritate de trecere? Obtinerea permisului poate fi considerata simpla, insa unele chestioare ii pun la grea incercare si pe soferii cu experienta. Tu stii raspunsul? ...continuare.

Cozi de zeci de km si aglomeratie la granita cu Bulgaria. Ce rute alternative sunt recomandate

publicat 2015-08-01 19:00:22 (Realitatea-TV)
Cozi de zeci de km si aglomeratie la granita cu Bulgaria. Ce rute alternative sunt recomandate Compania Nationala de Drumuri si Autostrazi din Romania (CNADNR) recomanda conducatorilor auto sa foloseasca punctele alternative de trecere a frontierei cu Bulgaria pentru evitarea unor blocaje, in conditiile in care in aceasta perioada se efectueaza lucrari de reabilitare la podul peste Dunare de la Giurgiu. ...continuare.

Blocaje la frontiera cu Bulgaria. Rute ocolitoare recomandate de CNADNR

publicat 2015-08-01 18:00:16 (Romania-TV)
Blocaje la frontiera cu Bulgaria. Rute ocolitoare recomandate de CNADNR Compania Nationala de Drumuri si Autostrazi din Romania (CNADNR) recomanda conducatorilor auto sa foloseasca punctele alternative de trecere a frontierei cu Bulgaria pentru evitarea unor blocaje, in conditiile in care in aceasta perioada se efectueaza lucrari de reabilitare la podul peste Dunare de la Giurgiu. ...continuare.

Bentley Bucuresti are patru comenzi pentru cel mai scump SUV din lume

publicat 2015-08-01 17:15:14 (Ziarul-Financiar)
Bentley Bucuresti are patru comenzi pentru cel mai scump SUV din lume Numarul de comenzi pentru SUV-ul Bentley Bentayga, cel mai scump automobil de teren din lume, s-a dublat pe piata locala in ultimele sapte luni, de la doua in ianuarie la patru in prezent."Pentru SUV-ul Bentley Bentayga avem acum patru precomenzi din Romania. Acest model devine un subiect din ce in ce mai atractiv pentru clientii de SUV-uri si mai ales pentru cei care aprecieaza luxul reprezentativ pentru marca. In continuare inregistram precomenzi atat din tara, cat si din tarile vecine", a... ...continuare.

PIATA AUTO. Topul mondial vs. topul local. Volkswagen domina piata mondiala, iar in Romania importurile, in timp ce Dacia urca Renault-Nissan pe locul 4 in lume si pe 1 pe plan local

publicat 2015-07-31 14:00:35 (Ziarul-Financiar)
PIATA AUTO. Topul mondial vs. topul local. Volkswagen domina piata mondiala, iar in Romania importurile, in timp ce Dacia urca Renault-Nissan pe locul 4 in lume si pe 1 pe plan local Topul celor mai mari gru­puri auto pe piata lo­cala in functie de van­zarile de autovehicule este dominat de grupurile care detin si unitati de productie in Romania, respectiv alianta Renault-Nissan, care in Romania detine prin bran­dul francez uzina Au­to­mobile Dacia si Ford Mo­tor Company, care detine u­zina de la Craiova, unde asambleaza modelul B-Max.Volkswagen, care in primul se­mes­tru a depasit Toyota la nivel mondial de­venind grupul cu cele mai mari van­zari de... ...continuare.

« Pag. anterioara 1 2 3 4 5 ... 29 30 Pag. urmatoare »


© Copyright 2000-2015 iStorm. Toate drepturile rezervate.